- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Aa yaslandın mı yok artıkYalniz bole ev kestane kestane kokunca taksim yada sobali ev gibi genclik zamanlarimi hatirlatiyor![]()
ben daha 28ımde genc kızım hıc alınmıyorumAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yaslandın mı yok artıkYalniz bole ev kestane kestane kokunca taksim yada sobali ev gibi genclik zamanlarimi hatirlatiyor![]()
ben daha 28ımde genc kızım hıc alınmıyorumAma benım oyle bır olayım yokkı hıc yasamadım kotu bır olay vs... ozaman hastane hastane degısıyor cunku randevu alıyosun bosluga gore butun hamıslere o uzmanlar bakıyormus.Evet kendi doktorum bakacak farkli birsey konusmadik.riskli gecmisi olan gebelerde pertinoloji mi yada uyduruyrum ole bir bolume yonlendiriyorlar sanirim.
Benimde 5 te : ))
Aynen bide ac tok olayini sorayim
Yiyemiyorum yesem de çıkıyor en kötüsü hiç su içmiyorum kurudu içim :/ saat 5 oldu bütün gün yediğim içtiğim 2 dilim peynir 3 zeytin 1 simit 1 bardak su
Gönlündeki nasip olsun inşallah iki kız çok tatlı ama kızdan sonra erkek evladı da tatmak başka olur :)) hertürlü çok şanslı olucaksın. Benimkide yapsa keşke öyle hareketlerOff off bakalım kesınlessın dekafa olarak mantıklı bızımkılerde kafa olarak erkek kız derler
dıyorum ya mılletın ruyasında partenın oglu oluyormus nedn nedn ben goremedım
Evett yeee ben nasıl unuttum bıdaha bende yıcem ama bızımkı amuda kalktı nerdeyse gerek kalmadı cok korkuyorum![]()
Genc kizsin evetAa yaslandın mı yok artıkben daha 28ımde genc kızım hıc alınmıyorum
![]()

Yanma hiç Yok sadece aşırı bir bulanma var ve enteresan bir şekilde simit bastırıyorSimidin susamları mideni yakabilir bilgin olsun..
Heycan dorukta evet her turlu cok sukur ama kızıma huzunlenıcemGönlündeki nasip olsun inşallah iki kız çok tatlı ama kızdan sonra erkek evladı da tatmak başka olur :)) hertürlü çok şanslı olucaksın. Benimkide yapsa keşke öyle hareketlerBirde ben bir şey duymuştum hareketli bebek erkek oluyormuş :) ama bunlar çok altı boş tahminler doktor erkek kız demeden biz arada kalsak iyi olucak
![]()

Cok daha iyi.en azindan bu iste uzman kisiler bakacak o zaman.bi gideyim bakayim ins hepimiz guzel haberler aliriz bu taramalardanAma benım oyle bır olayım yokkı hıc yasamadım kotu bır olay vs... ozaman hastane hastane degısıyor cunku randevu alıyosun bosluga gore butun hamıslere o uzmanlar bakıyormus.
Ee sende genc kızsınn nee buuuuuu haller gorunde 60ları aşmıs bırı dıye dusunurGenc kizsin evetaralikta 35 oluyorum azcik
![]()
Masallahın var yasında guzellll Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim![]()
Aslında yaptırmasak olur ınsallah hıc bırımızde bısey cıkmaz ama olsun herseye hazırlıklı olalımCok daha iyi.en azindan bu iste uzman kisiler bakacak o zaman.bi gideyim bakayim ins hepimiz guzel haberler aliriz bu taramalardan
Ee sende genc kızsınn nee buuuuuu haller gorunde 60ları aşmıs bırı dıye dusunurMasallahın var yasında guzellll
![]()
Hayirli kandillerHayırlı kandiller arkadaşlar :)
Baya fena bir şey geliyor galiba zaten ikizler olcaklar bilemiyorum bu burç işi de beni biraz korkutuyorHeycan dorukta evet her turlu cok sukur ama kızıma huzunlenıcem![]()
Ya kızımda bayaaa gumbur gumburdu karnım hala yerınde oturmuyor. Herkes kızım ıcın hıc oturmaz mı derlerhahhhahahahaha hanı bu boyle yapınca gozum bır korktu sankı nasıl bısey gelıyooooo
![]()
Ben cok cıddıyım yasın cok cok ıyı benım cok sevdıgım bırı 36yasındaaa dogurdu mıs gıbıı ohhhh suan 40yasında valla herseyıne yetısıyor... benım burda kı arkadas cevremde genelı 34 33 hepsının ılk cocugu ve kızımdan kucukler onlardan duymadım boyle seyler. Aaaa lütfenseni seviyorum.yaa ne guzel ne guzel aninda cikarim ben bu moddan simdi
![]()
IkızlerrrrrrrBaya fena bir şey geliyor galiba zaten ikizler olcaklar bilemiyorum bu burç işi de beni biraz korkutuyor![]()
dur senı korkutayım Kiziminda henuz annesi sanan olmamisti beni ablasi saniyorlardi.hamilelikten beri bir cöktum resmen yuzumde sivilce icinde.cok gezerdim evede kapanınca karamsar oldum sanirim : )Ben cok cıddıyım yasın cok cok ıyı benım cok sevdıgım bırı 36yasındaaa dogurdu mıs gıbıı ohhhh suan 40yasında valla herseyıne yetısıyor... benım burda kı arkadas cevremde genelı 34 33 hepsının ılk cocugu ve kızımdan kucukler onlardan duymadım boyle seyler. Aaaa lütfen
Ben de Mayıs'ta 34Genc kizsin evetaralikta 35 oluyorum azcik
![]()
Ve ilk çocuk Benimde mayis sonu olacakmis.20 mayis olmaz mi demistim en son gittigimde guldu : )Ikızlerrrrrrrben mayıs sonu dogurcakmısım doktor dedı bugun :)
Ayyy ıkız bebeeeeeeekkkkkkdur senı korkutayım
![]()
![]()