• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet kendi doktorum bakacak farkli birsey konusmadik.riskli gecmisi olan gebelerde pertinoloji mi yada uyduruyrum ole bir bolume yonlendiriyorlar sanirim.
Benimde 5 te : ))
Aynen bide ac tok olayini sorayim
Ama benım oyle bır olayım yokkı hıc yasamadım kotu bır olay vs... ozaman hastane hastane degısıyor cunku randevu alıyosun bosluga gore butun hamıslere o uzmanlar bakıyormus.

Off off bakalım kesınlessın de :KK70: kafa olarak mantıklı bızımkılerde kafa olarak erkek kız derler :KK70: dıyorum ya mılletın ruyasında partenın oglu oluyormus nedn nedn ben goremedım :KK70:
Evett yeee ben nasıl unuttum bıdaha bende yıcem ama bızımkı amuda kalktı nerdeyse gerek kalmadı cok korkuyorum:skandal:
Gönlündeki nasip olsun inşallah iki kız çok tatlı ama kızdan sonra erkek evladı da tatmak başka olur :)) hertürlü çok şanslı olucaksın. Benimkide yapsa keşke öyle hareketler :D Birde ben bir şey duymuştum hareketli bebek erkek oluyormuş :) ama bunlar çok altı boş tahminler doktor erkek kız demeden biz arada kalsak iyi olucak :D

Gönlündeki nasip olsun inşallah iki kız çok tatlı ama kızdan sonra erkek evladı da tatmak başka olur :)) hertürlü çok şanslı olucaksın. Benimkide yapsa keşke öyle hareketler :KK70: Birde ben bir şey duymuştum hareketli bebek erkek oluyormuş :) ama bunlar çok altı boş tahminler doktor erkek kız demeden biz arada kalsak iyi olucak :KK70:
Heycan dorukta evet her turlu cok sukur ama kızıma huzunlenıcem :D
Ya kızımda bayaaa gumbur gumburdu karnım hala yerınde oturmuyor. Herkes kızım ıcın hıc oturmaz mı derler :D hahhhahahahaha hanı bu boyle yapınca gozum bır korktu sankı nasıl bısey gelıyooooo:skandal:

Ama benım oyle bır olayım yokkı hıc yasamadım kotu bır olay vs... ozaman hastane hastane degısıyor cunku randevu alıyosun bosluga gore butun hamıslere o uzmanlar bakıyormus.
Cok daha iyi.en azindan bu iste uzman kisiler bakacak o zaman.bi gideyim bakayim ins hepimiz guzel haberler aliriz bu taramalardan

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim :KK43:

Geçmiş olsun canım bu mübarek günde Rabbim herkesin evlatlarını anne babasına bağışlasın ınsallah tehlike geçer hemen

Heycan dorukta evet her turlu cok sukur ama kızıma huzunlenıcem :KK70:
Ya kızımda bayaaa gumbur gumburdu karnım hala yerınde oturmuyor. Herkes kızım ıcın hıc oturmaz mı derler :KK70: hahhhahahahaha hanı bu boyle yapınca gozum bır korktu sankı nasıl bısey gelıyooooo:skandal:
Baya fena bir şey geliyor galiba zaten ikizler olcaklar bilemiyorum bu burç işi de beni biraz korkutuyor :D

:KK200::KK200:seni seviyorum.yaa ne guzel ne guzel aninda cikarim ben bu moddan simdi:KK54:
Ben cok cıddıyım yasın cok cok ıyı benım cok sevdıgım bırı 36yasındaaa dogurdu mıs gıbıı ohhhh suan 40yasında valla herseyıne yetısıyor... benım burda kı arkadas cevremde genelı 34 33 hepsının ılk cocugu ve kızımdan kucukler onlardan duymadım boyle seyler. Aaaa lütfen

Ben cok cıddıyım yasın cok cok ıyı benım cok sevdıgım bırı 36yasındaaa dogurdu mıs gıbıı ohhhh suan 40yasında valla herseyıne yetısıyor... benım burda kı arkadas cevremde genelı 34 33 hepsının ılk cocugu ve kızımdan kucukler onlardan duymadım boyle seyler. Aaaa lütfen
Kiziminda henuz annesi sanan olmamisti beni ablasi saniyorlardi.hamilelikten beri bir cöktum resmen yuzumde sivilce icinde.cok gezerdim evede kapanınca karamsar oldum sanirim : )

Back
X