- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Güzel günlerde kullanın annesi :)Ben de Bebek battaniyesi aldım kızlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel günlerde kullanın annesi :)Ben de Bebek battaniyesi aldım kızlar
![]()
İlk hamileliğimde hemen çıkmamıştı ama erkektiİkinci hamileliklerde göbek hemen çıkıyormuş bebeğin yeri belli olduğu için. Bi de erkek bebekte daha hızlı çıkıyormuş diyolar bana herkes erkek galiba seninki diyolar :)
Ahh ben sen sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum. Hormonlardan mı yoksa burnum mu çok hassaslaştı bilmiyorum. Kötü bir koku almıyorum ama deşik geliyor kendimi tanıyamıyorum :)Arkadaşlar ten kokusu değişen var mı? Sigara içerken saçlarım kokmazdı şimdi inanılmaz bi koku oluyo başımda. Ten kokum da bi değişik oldu
Günaydın tatlı anneler minnoş yavrularıumarm herkes için harika bir hafta olur
![]()
Selam :) maşallah herşeyi belli ne kadar büyümüş. Bende devletten aldım ultiroson kağıdını ama karaltı sadece hiç belli olmuyor :)) eski makineleri heraldeSelam teyzoşlar biraz fark vardı 4 gün kadar arayı kapattık 10 +2yizEki Görüntüle 2209481
Maşallah annesi Allah nazarlardan saklasın :)Selam teyzoşlar biraz fark vardı 4 gün kadar arayı kapattık 10 +2yizEki Görüntüle 2209481
Aynen devlete gittiğimde aldığım ultrason kağıdı benim de öyleydiSelam :) maşallah herşeyi belli ne kadar büyümüş. Bende devletten aldım ultiroson kağıdını ama karaltı sadece hiç belli olmuyor :)) eski makineleri heralde
Rabbim ana rahmine düşen bütün bıdıkları korusunMaşallah annesi Allah nazarlardan saklasın :)
Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz erkek gibi geldi bana :)Selam teyzoşlar biraz fark vardı 4 gün kadar arayı kapattık 10 +2yizEki Görüntüle 2209481
Orasi da nifty test yapıyomuş :)Genoks var bir de oraya sor istersen
İlkinde 6 aylıkken hamile olduğum belli oluyordu şimdi bakıyorum portakal büyüklüğünde bir belirti var :) sevindiriyor bu durum beniİkinci hamileliklerde göbek hemen çıkıyormuş bebeğin yeri belli olduğu için. Bi de erkek bebekte daha hızlı çıkıyormuş diyolar bana herkes erkek galiba seninki diyolar :)
valla hala tık yokHay maşşllahh ikincide hemen çıkıo demekki tabi alışık göbek şişmeye![]()
Maşallah ona yaaSelam teyzoşlar biraz fark vardı 4 gün kadar arayı kapattık 10 +2yizEki Görüntüle 2209481
2,3 gündür bende hissediyorum ikincide erken hissediyorsun zaten çok güzel his yaaBugün 10 hafta olduk bişeyler hissediyorum bugün bilmiyorum ikinci gebeliğim diye erken mi hissediyorum yoksa bağırsak hareketlerimi :) eğer hissediyorsam çok güzel bi his ya :)
Benım de ıkıncı ama hala ortada göbüş yokİkinci hamileliklerde göbek hemen çıkıyormuş bebeğin yeri belli olduğu için. Bi de erkek bebekte daha hızlı çıkıyormuş diyolar bana herkes erkek galiba seninki diyolar :)
Bu testlerden hiç bişey anlamıyorum canım sizin zaten pgtli değil miydi tekrardan niçin istediler kiOrasi da nifty test yapıyomuş :)