Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimlansinoh elektrikli süt pompası canim
Benimki dört gün sonra çıktı canım hastaneye göre değişir belkiİkili tarama testin sonucu kaç güne çıkıyor bilen var mı?
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim![]()
slm hanımlar , geçen hafta 2li test sonucum çıktı ense kalınlığı 1 mm çıktı ama kan değerlerim yüksek çıktı trisomy21 değerim yüksek maalesefdr amniyosentez yapalım dedi fakat onun için 16 haftalık falan olmam lazım o zamana kadar beklemeyelim diye nifty yaptırdım o da 10 güne kadar sonuç verecekmiş, tek dileğim benim ve benim gibi bebek bekleyen tüm anneler evlatlarını sağlıkla kucağına alsın, sizde veya çevrenizde 2li testi yüksek çıkıp sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler var mı ,günlerdir uyuyamıyorum stresten benim için de dua eder misiniz sonuçlarım iyi çıksın inşallah
dualarımız seninle abimin eşi yengem içinde amiyosentez yapalım bebeklerden biri sıkıntılı demişti ikili test sonucuna göre ama kendisi amiyosentez yaptırmadı ikiz lerde risk daha çok diye biliyorum Allah bağışlarsa ikiz prenseslerimiz var.4. aya girdiler.sağlık durumları cok iyi.gönlünü ferah tutslm hanımlar , geçen hafta 2li test sonucum çıktı ense kalınlığı 1 mm çıktı ama kan değerlerim yüksek çıktı trisomy21 değerim yüksek maalesefdr amniyosentez yapalım dedi fakat onun için 16 haftalık falan olmam lazım o zamana kadar beklemeyelim diye nifty yaptırdım o da 10 güne kadar sonuç verecekmiş, tek dileğim benim ve benim gibi bebek bekleyen tüm anneler evlatlarını sağlıkla kucağına alsın, sizde veya çevrenizde 2li testi yüksek çıkıp sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler var mı ,günlerdir uyuyamıyorum stresten benim için de dua eder misiniz sonuçlarım iyi çıksın inşallah
inşallah tek dileğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah, bende yaptırdım o testi 10 güne çıkacak sonuç ama beklemek çok zor inşallah güzel çıkar sonuç , çok saolunbizzat iki kişi tanıyorum hamileliğinı bu testler yüzünden ağlayarak geçiren ve sonrasında sağlıklı bebek dünyaya getiren. Sen dua et içini ferah tut.
Hatta biri yurt dışında yapılan pahalı testi yaptırdı ve stresten erken doğum yaptı ama bebeği sağlıklı..
Sağlıkla gelsin hepimizin bebeği..
dualarımız seninle abimin eşi yengem içinde amiyosentez yapalım bebeklerden biri sıkıntılı demişti ikili test sonucuna göre ama kendisi amiyosentez yaptırmadı ikiz lerde risk daha çok diye biliyorum Allah bağışlarsa ikiz prenseslerimiz var.4. aya girdiler.sağlık durumları cok iyi.gönlünü ferah tut
amin inş.amin canım inşallah, Allah bağışlasın ikizlerinizi, sağlıkla doğsun tüm bebekler inşallah
Aynı gün çıktı benim sonuçlarımİkili tarama testin sonucu kaç güne çıkıyor bilen var mı?
Kizlar gebelikte istenen ilk tahlilleri saglik ocagi yapiyor mu tokso rubella vs.
Kızlar merhaba. Ben de 12+3 günlük hamileyim. İnsallah Haziran annesi olacagim. Cunartesi ikili tarama testim yapıldı. Ultrason da birsey çıkmadı tahlilleri bekliyoruz. Fakat benim tsh hormonum dusuk çıktı. Henüz doktor görmedi sonuçları. Sizce endişelenecek bir durum mu
Ben birazdan yaptıracağım.genetiks sisliye karar verdik.buradan bir arkadas yonlendirdi benideGenlab ile görüştüm, onlar nace test yapıyomuş, prenatest yapmıyor![]()
Neden bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sız sordunuz mu nedeniniCanim benim sağlık ocağı yapmadı burda bunları yapamıyoruz dedi devlette yaptırdım bende
Benim de düşüktü 0.24 mu neydi dahiliyeye yönlendirdiler tam sınırda dedi az düşükmus ilaçlık bi durum yok dedi dahiliye haftaya kadın doğuma sonucları götürücem bakalim o ne diyecek
Oyy maşallah ne kadar güzel çıkmış koca bebis olmuş:) ya benim de cinsiyeti belli olsun oğlum kızım diye seveyimEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada
1 ay oldu valla o ara da sormadım. Yeni kurulmuş bina bomboş zaten belki ondan mıdır bilmiyorumNeden bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sız sordunuz mu nedenini
Ay poposunu yediğiiiim çok tatlı maşallah :))Eki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada