- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Amin canım inşAaa yarın kontrol mü var senin hadi güzel haberlerle inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşAaa yarın kontrol mü var senin hadi güzel haberlerle inşallah
Ben 50lik almıştım az bişey kalmış kullanıyorum işteBende onu görmek istiyorum elimde 10 tane test olsa her gun yaparim hatta siparis vermeyi bile düşünüyorum![]()
Bende inanmıyorum yoksa kimse cinsiyet öğrenmeye gitmezdi aa fasulye bizimki kız ya da erkek der öğrenirdi :) sağlıklı olsun ikiside bizim canımız olucak :))Ben pek inanmiyorum o teorilere bence tamamen tesaduf ki istisnalari da var zaten
Allah gonlunuze gore versin![]()
Doktor zaten gerekli görürse ilaç verir bende hamilekalmadan önce kendim alıp kullanmıştım. Omdan iyi çıktı büyük ihtimal değerimİnş yeterlidir de miniğime eksik olmaz
Bende bı ara 25 Lil almıştım ama bu ay elimde 3 tane varmış kenarda 2 sini yaptim yarın doktora gideceğim kanda çıkma durumuna göre onu da pazar yada pazartesi yaparım yine ikisini de köyü görmezsem valla o köyü çizgi için tekrar test alirimBen 50lik almıştım az bişey kalmış kullanıyorum işte
Turuncu olursun hergun icersen : )ara ara icHavuç suyu içen var mi?
Hergun icsek bir zarari var mi acaba
Bu aksam aynısını yaşadımKızlar ben 1 tabak yemek yesem sisiyorum, ve su içmek mode mi bulandırıyor
Az yiyorum ama istifra ediyorum![]()
Ay ben bunu anlamadım atladım sanırımSeninkide fasulye bakalim kiz mi olucak:))
Belirli aralıklarla kan uyuşmazlığı testi yaptırıyorlar benim arkadaşımda var
Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşursunKızlar kaç gündür çok kötüyüm diş agrısı dan ölü gibiyim başim çatlıyor ve uykusuzluktan vicüt ağrısından ayakta duramıyorum buraya girip okuyamadım yazılanları ibşallah düzelirim gerçekten hayatım şuan kaos gibi neolur dua edin
Havuç suyu içen var mi?
AynenAma kızlar bu kadar olmazki biz çalışan insanlarıda düşünün 1:30 saattir ne yazılmış okumaya çalışıyorum.
![]()
Ben havuç ve alma karışık içiyorumHavuç suyu içen var mi?
Çok sağol canım Allah razı olsunHaydarpaşa numune , Fisun Vural.
Bak şimdi öğrendim Ümraniye devlette Ezgi ceren dallı. Ezgi de numunedeydi su an Ümraniye devletteymis.
Annem Haydarpaşa numuneden emekli o yüzden aile dostlarımız bu kişiler gözüm kapalı tavsiye edebilirim.