- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
- 248
Ben kızımda bir defa bile yasamadim kusma olayıni ama bu hamileligim çok farklıBu aksam aynısını yaşadımne olcak böyle
![]()

Ablamin iki oğlu var , tutturdu bu erkek diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızımda bir defa bile yasamadim kusma olayıni ama bu hamileligim çok farklıBu aksam aynısını yaşadımne olcak böyle
![]()
Rica ederim Allah senden de razı olsun canım. Umarım degerlendirirsen eğer memnun kalırsınÇok sağol canım Allah razı olsun
Sekli Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kiz diyorlar ama bilimsel değil tabi:)Ay ben bunu anlamadım atladım sanırımkeseyle cınsıyet mı anlıyolar
Çok bulanik gözükmüyor bhcg sonucunda ne yaziyorArkadaşlar bu gebelik sonucu varmı ya
Sorun orada ben bhcg göremiyorum ben mi görmüyor yokmuÇok bulanik gözükmüyor bhcg sonucunda ne yaziyor
İlaç hemen etki ediyor de mi canımDoktor zaten gerekli görürse ilaç verir bende hamilekalmadan önce kendim alıp kullanmıştım. Omdan iyi çıktı büyük ihtimal değerim
Burda hcg degeri yok canım daha çıkmayan sonucun var mı?Arkadaşlar bu gebelik sonucu varmı ya
Eki Görüntüle 2199109 Eki Görüntüle 2199109 Eki Görüntüle 2199109
Bende anti cmv ıgg pozitif cıkmıs ama anti cmv ıgm negatif çıkmış. Bu da demek oluyormuş ki enfeksiyonu gecirmişim önceden. Bir ara çok kötü tonsilit falan olmuştum ondan galibaBir arkadaşta toxoplazma için yazmıştı. Bende 4 tane kedi var ama buna rağmen negatif çıktı. Negatif çıktığı için 3 ayda bir tekrarlayacakmış test. Eti çok iyi pişirmeden yemeyin hatta mümkünse ellemeyin. sebzeleri çok çok iyi yıkayın ( bende sirkeli suda yıkıyorum) sokak canlarından bu dönemde uzak durun. Eve gelir gelmez elleri yıkayın ve evde hayvan varsa iç-dış parazit aşılarını sakın aksatmayın.
Bilm iyorum ki sabah verdim bunlar öglen çıktı bakıyorum göremiyorum benim göremedim acaba dedim herhalde doktor işaretlemediBurda hcg degeri yok canım daha çıkmayan sonucun var mı?
Ben sezeryan olmak istiyorum sondaj bağlıyorlar ya özelde kim cikariyor diye sordum hemşireler dedi kaynanam cikarsin istemiyorumNe çıkarıp takıyısunuz hanımlar atlamadan okuyordum ama gözümden kaçmış herhalde anlamadım :))
Valla diğer bebeklerimde en fazla 1 bardak icerdimAsitli içecek tüketmeyin yazıyordu hep ben içmedim öğrendiğimden beri
Peki neden belirli aralıkla yani bir kereyle belli olmuyor mu zaten. İnternette okuduklarım kafamı karştırdı
Valla mide bulantisi ve istahsizlik hariç hic bir şey yokBugün hasizliğim daha iyi kasık ağrısı devam sen nasılsın
Bana sondaj takmadılar 25 dk da çıktım zatenBen sezeryan olmak istiyorum sondaj bağlıyorlar ya özelde kim cikariyor diye sordum hemşireler dedi kaynanam cikarsin istemiyorum
Turuncu olursun hergun icersen : )ara ara ic
Bana ebe takip ebe çıkarmıştıBen sezeryan olmak istiyorum sondaj bağlıyorlar ya özelde kim cikariyor diye sordum hemşireler dedi kaynanam cikarsin istemiyorum
Aa ben bir ara her sabah iciyordum deli gibi kas calisiyordum o donem baktim rengim degisiyor doktor havuctaki karoten pigmentleri acik tenlilerin surekli kullanmasina bagli ciltte renk degisikligi yapar demisti.birakinca duzeldim tabiHaha o ne ayol