- 28 Eylül 2018
- 363
- 260
- 53
- 31
allah gönlüne göre versin kimseye aratmasın inşallahGünaydın kızlar geldim kan için doktoru bekliyorum ne olur dua edin bana hayırlı haberler alayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah gönlüne göre versin kimseye aratmasın inşallahGünaydın kızlar geldim kan için doktoru bekliyorum ne olur dua edin bana hayırlı haberler alayim![]()
Yaa ne güzel darılı bize inşKızlar minnoşumun kalbi atıyormuş boşuna evham yaptım :)
benim sabah ilk ve belki 2. idrarım acaip koyu oluyor turuncu gibiKızlarr Günaydın, bişey sormak istiyorum idrarı normalden çok daha koyu gelen varmı dün akşamda bugun de öyle oldu az su içince olan koyuluk değil ama :/ yeterince su içiyorum ama baya turuncuya yakın bi koyuluk endişelendim neden böyle olmştur diye :S
Evet olmuştu canımPeki adet ağrın olmuşmuydu canım bu kahverengi lekelenmen olduğunda ?
İnş minnoşumu duyarımCanim rüyanin yorumunu bilmiyorum ama bebisin kalp atişlarini duyacagini hissediyorum![]()
Hayırlı haberlerle gelirsin inş. :)Günaydın kızlar
Dün benim minik kizimin anneme hamile olduğumu söylemesiyle annemle bu sabah apar topar hastaneye gidiyoruz şu an
Bakakim ne diyecek doktorumuz.
Doktor kontrolun ne zaman söylersın gittiğinde içini ferah tut ..dün akşam ilk defa öyle bi renk gördüm sabahta öyle olunca endişelendim yediğim bişeyden falan mı oldu hiç bilmiyorum :/
Ay maşalllaahh sübhanallahhhKızlar minnoşumun kalbi atıyormuş boşuna evham yaptım :)
Çok çok gecmis olsun gülüm , Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah birşey olmayacaktır. DuamdasinJazzquell kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Uc gun arayla ıgne vurulucam,fitil verdi.. kalp duymaya calıstı bebek var gozukuyo ama kalp duyulmadı pazar gunu duymamız lazım dedı benım hesabıma gore 6+6 oluyorum bugun bol dınlen lutfen hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah kotu bırseyle karsılasmam..
benim sabah ilk ve belki 2. idrarım acaip koyu oluyor turuncu gibi
Hadi güzel haberleırnı beklıyoruz :)) Aramızda 1 gun var :) Ben perşembe gunu gıttım bişey göremedikGünaydın kızlar
Dün benim minik kizimin anneme hamile olduğumu söylemesiyle annemle bu sabah apar topar hastaneye gidiyoruz şu an
Bakakim ne diyecek doktorumuz.
Maşallah gözun aydınGünaydın kızlar ben de keseyi gördüm bugün çok şükür. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Geç döllenme olduğu için tam hafta hesabını bebeğe göre yapicam dedi şu an ortalama 5 haftalık dedi. Kese boyutu 7.1mm. Oğlumda aynı dönem kese yuvarlaktı bunda oval![]()
Gayet iyi zaten yolk sacın gözükmesi bebeğinde oluşcağı anlamına geliyor. Sen yat dinlen hep canım dediğim gibi stres yapma bazı hamileliğin başlarında böyle lekelenmeler olabiliyomuş.Yok canım dün gitmiştim ben kese gözüktü yolc sacda dün gözükmüştü dün doktorum kalp atışı için haftaya çağırmıştı. 5+2 günlük hamileyim
Amin inşallahDoktor kontrolun ne zaman söylersın gittiğinde içini ferah tut ..
Ay maşalllaahh sübhanallahhh
Darısı başımıza inşallah![]()