• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bir dünya yazışma var takip edemiyorum memlekette olunca :anneadayı: göbüşlerimiz ne alemde belirginleşmeye başladı mı ben mi çok yiyorum göbeğim mı belirginleşiyo bilemedim :KK68::KK70:

@Jazzquell kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Uc gun arayla ıgne vurulucam,fitil verdi.. kalp duymaya calıstı bebek var gozukuyo ama kalp duyulmadı pazar gunu duymamız lazım dedı benım hesabıma gore 6+6 oluyorum bugun bol dınlen lutfen hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah kotu bırseyle karsılasmam..
İnşallah Allah bebeğini sana bagislasin

Narı neden çok yeme dedi acaba canım antalyadayım tam nar mevsimi şimdi 3 gündür çok yedim hep
Nar kan sulandıran bir meyve canım .
düşüğe sebep olabılır dıye önermedı buyuk ıhtımalle.
Sende bundan sonra yeme . Canın çekerse tadımlık yersın

Kızlar bir dünya yazışma var takip edemiyorum memlekette olunca :anneadayı: göbüşlerimiz ne alemde belirginleşmeye başladı mı ben mi çok yiyorum göbeğim mı belirginleşiyo bilemedim :KK68::KK70:
Benım gazdan dolayı inanılmaz göbeğim var :olamaz:

Cok haklisin canim tahmin edebiliyorum durumunu gelebilcek kimse yok mu dogum zamani senin yanina yada cocuklarla ilgilencek biri anne ?abla ?teyze ?Allah herseyi gönlüne göre versin yardimcin olsun insallah.:dua:
Hayir ailem uzakta sanliurfada 2 yolda bir kes görüyorum amin hepimizin insallah

Kızlar çıktı inanamıyorum:KK49::halay::anneadayı::nazar::KK200:

Eklentiler

• IMG_20181019_132714.webp
    IMG_20181019_132714.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 77
Nar kan sulandıran bir meyve canım .
düşüğe sebep olabılır dıye önermedı buyuk ıhtımalle.
Sende bundan sonra yeme . Canın çekerse tadımlık yersın
Ben ilk kizimda 2 günde yaklaşık 10 daha olmamis nar yedim eksi ekşi diğer gün kanama oldum Dinlendim çok şükür düşük olmadi ilk bebeğimi zaten düşük yapmistim

Valla zor tutuyorum bende ama soyledigimiz de sadece ailede kalmicak akrabalarimiz cok fazla kimseye soyleme desemde yayilacak sirf oyuzden tutmaya calisiyoruz kendimizi :-)
Söylemeyin kendi aileniz dışında kimseye,milletin gözü göz değil,Allah korusun nazar değer.Ben annneme söylemek zorundaydım,çünkü ben yemek yapamıyorum,bulantılarımdan dolayı,annem yapıyor,ona söyleyince de kaynanamlara da mecbur söylemek zorunda kaldık

Söylemeyin kendi aileniz dışında kimseye,milletin gözü göz değil,Allah korusun nazar değer.Ben annneme söylemek zorundaydım,çünkü ben yemek yapamıyorum,bulantılarımdan dolayı,annem yapıyor,ona söyleyince de kaynanamlara da mecbur söylemek zorunda kaldık
Anneme dahi söylemedim henüz siz olmasanız çatlardım herhalde :) çünkü ordan teyzeme ordan kuzene ordan bütün kuzenler ordan hala amca dayı die gider ve duymadık kalmazzz herkes de ben sadece bi kişiye söyledim ne yani ondan bunu saklicakmıydık der :skandal:

Canım selam benim de son adet tarihim 30 ağustos,senden sonra ama senin Bebek takviminde 13 haziran yazıyor,ben internetten hesaplama yapıyorum 4-5 haziran yazıyor,neden böyle oluyor,biliyomusun ???
canım doktorum geç döllenme dedi ve tarihi değiştirdi. ben de burdaki hesaplayıcıda değiştirdim o yüzden fark var

Merhaba kizlar .2018 Temmuz annesiyim. Oglum 3 aylik .
Topigi gorunce yazmak istedim .Sizler de yaz annesi olacaksiniz .
Gebelik surecimle ilgili bir kac deneyim paylasmak istiyorum. Isinize yarar umarim .
Daha cok taze hamilesiniz .Yukseğe uzanmamaya ,karninizi germemeye dikkat edin .
Benim doktorum dışarıdan ekmek arasi ,salata vs seyler yememi yasaklamisti.Cigkofte ,paketli her türlü gida da dahil...
Yakında mide bulantilariniz baslar .Insallah sansli olursunuz da kisa sürer.Bebegim kilo almiyor mu diye hayiflanmayin .Ilk 3 ay depolardan besleniyor .Eger B 12 vit D vit eksikleriniz varsa hemen takviyeye başlayın dr a danisip.Dusuk riski olabilir.Ben gebeligim boyunca b 12 ignesi kullandim .
Aç durmamaya ozen gosterin .Ara öğün mutlaka yiyin .Ben 55 le hamile kaldim 73 le doguma girdim su an 53 kiloyum .En Büyük TÜRKİYE
Bebegim de tombis dogdu .
Bol bol ceviz ,muz ,pekmez ve sut urunleri tukettim .Tiksindigim icin balik yiyemedim ve omega 3 ü kapsül olarak tukettim .Eger balik yiyebilirseniz daha iyi.Cıva orani yuksek olan dip balıklarından uzak durmalısınız. Son aylarda ozellikle kaşar peynir ,karpuz ve kavun tukettim .Bebege kilo aldıriyor bunlar . ;)
Ara ara kanamalarim oldu .Bebegimi kaybedecegim diye cok korktum .Eger boyle bir durum yaşarsanız soguk kanli olup hemen dr a gidin .Progestan veriyor duruma göre. Ben 9 ay temizlik yapmadim ,yasakti. Bebeklerimizden kıymetli degil siz de dikkat edin ...

Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin bebislerinizi .
Sormak istediginiz bir sey olursa etiketleyip sorabilirsiniz .Seve seve cevaplarim .:KK54:

Back
X