Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah bebeğini sana bagislasin@Jazzquell kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Uc gun arayla ıgne vurulucam,fitil verdi.. kalp duymaya calıstı bebek var gozukuyo ama kalp duyulmadı pazar gunu duymamız lazım dedı benım hesabıma gore 6+6 oluyorum bugun bol dınlen lutfen hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah kotu bırseyle karsılasmam..
Nar kan sulandıran bir meyve canım .Narı neden çok yeme dedi acaba canım antalyadayım tam nar mevsimi şimdi 3 gündür çok yedim hep
Benım gazdan dolayı inanılmaz göbeğim varKızlar bir dünya yazışma var takip edemiyorum memlekette oluncagöbüşlerimiz ne alemde belirginleşmeye başladı mı ben mi çok yiyorum göbeğim mı belirginleşiyo bilemedim
![]()
Hayir ailem uzakta sanliurfada 2 yolda bir kes görüyorum amin hepimizin insallahCok haklisin canim tahmin edebiliyorum durumunu gelebilcek kimse yok mu dogum zamani senin yanina yada cocuklarla ilgilencek biri anne ?abla ?teyze ?Allah herseyi gönlüne göre versin yardimcin olsun insallah.![]()
Zor oluyor valla ama dayanmaya calisiyorum her defasındaAhh kuzum bunlar senin cennet anahtarın bunlara sabretmek kolay değil
İçine atma pat pat söyle şakayla karışık gene söyle en iyisi umursamadığın
Canım selam benim de son adet tarihim 30 ağustos,senden sonra ama senin Bebek takviminde 13 haziran yazıyor,ben internetten hesaplama yapıyorum 4-5 haziran yazıyor,neden böyle oluyor,biliyomusun ???26 ağustos
Canım seni teselli ediyorum ama bakma ben de öyleyimYok bugün değildi ama ben belirtiler kaybolunca dün hemen randevu aldım bugüne :) kalbi durdu falan sandım. Evhamlıyım çok. 9 ay nasıl geçer bilmiyorum![]()
Ben ilk kizimda 2 günde yaklaşık 10 daha olmamis nar yedim eksi ekşi diğer gün kanama oldum Dinlendim çok şükür düşük olmadi ilk bebeğimi zaten düşük yapmistimNar kan sulandıran bir meyve canım .
düşüğe sebep olabılır dıye önermedı buyuk ıhtımalle.
Sende bundan sonra yeme . Canın çekerse tadımlık yersın
Tebrikler Allah sana bagislasinKızlar çıktı inanamıyorum![]()
Amin amin zor ciddenCanım seni teselli ediyorum ama bakma ben de öyleyimAllah yardımcımız olsun zor kaygılı biri olunca daha da zor
Söylemeyin kendi aileniz dışında kimseye,milletin gözü göz değil,Allah korusun nazar değer.Ben annneme söylemek zorundaydım,çünkü ben yemek yapamıyorum,bulantılarımdan dolayı,annem yapıyor,ona söyleyince de kaynanamlara da mecbur söylemek zorunda kaldıkValla zor tutuyorum bende ama soyledigimiz de sadece ailede kalmicak akrabalarimiz cok fazla kimseye soyleme desemde yayilacak sirf oyuzden tutmaya calisiyoruz kendimizi![]()
Allah razı olsun canımTebrikler Allah sana bagislasin
Hadi hayırlı olsunn sağ salim kucagımıza almak nasip olsun inş.Kızlar çıktı inanamıyorum![]()
Anneme dahi söylemedim henüz siz olmasanız çatlardım herhalde :) çünkü ordan teyzeme ordan kuzene ordan bütün kuzenler ordan hala amca dayı die gider ve duymadık kalmazzz herkes de ben sadece bi kişiye söyledim ne yani ondan bunu saklicakmıydık derSöylemeyin kendi aileniz dışında kimseye,milletin gözü göz değil,Allah korusun nazar değer.Ben annneme söylemek zorundaydım,çünkü ben yemek yapamıyorum,bulantılarımdan dolayı,annem yapıyor,ona söyleyince de kaynanamlara da mecbur söylemek zorunda kaldık
HaydııgözünnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar çıktı inanamıyorum![]()
Hayırlı olsunKızlar çıktı inanamıyorum![]()
canım doktorum geç döllenme dedi ve tarihi değiştirdi. ben de burdaki hesaplayıcıda değiştirdim o yüzden fark varCanım selam benim de son adet tarihim 30 ağustos,senden sonra ama senin Bebek takviminde 13 haziran yazıyor,ben internetten hesaplama yapıyorum 4-5 haziran yazıyor,neden böyle oluyor,biliyomusun ???