• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tesekkur ederım. Daha ne yapılabılır kı iğne vuruldum, sabah aksam progstan fitil atıyorum yatıyorum baska ne yapabılırler kı? Fitil kesıyo demşşker heryerde ama benım arttı sankı...pazar dr cagırdı kalbı duymak ıcın ben pazartesı kendı doktoruma gıdıcem.
Bütün önlemler alındıysa gerisi Rabbime kalmış .
Sürekli dua et canım . Allahım evladını sana bağışlasın inşallah .
Doktora gittiğinde pıt pıt pıt kalbını duyy inşallaahh :dua::dua::dua:

Yaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm gerçekten mii???? Nasıl sevindim nasıl nasıl nasıl. O kadar istiyodum ki senden bu haberi çok sevindim özellikle aynı ayda doğurcak olmamıza daha çok sevindimmmm. Hoşgeldin canım benimm:anneadayı:
Bende bekliyodum ne zaman görcen beni diye :) seni arıyorum bulamıyorum meğersem burdaymışsın:) gerçek kuzum gerçek Allah’ıma bin şükürler olsun bende anne olucam inşallah :)) eveettt aynı anda Doğum yapcaz çok güzeelll o kadar bekledik ki bu haberi özellikle böyle bi rahatsızlığımız varken bu haber bize şok etkisi yarattı demek ki olmaz diye bişey yokmuş Rabbim ol derse oluyomuş :) hoşbuldum canıımmmmm :) :*

bugun kasıklarım fena ağrıyo :olamaz:
Gazı zaten artık söylemıyorum . Kanka olduk kendısıyle :ruh:

Tesekkur ederım. Daha ne yapılabılır kı iğne vuruldum, sabah aksam progstan fitil atıyorum yatıyorum baska ne yapabılırler kı? Fitil kesıyo demşşker heryerde ama benım arttı sankı...pazar dr cagırdı kalbı duymak ıcın ben pazartesı kendı doktoruma gıdıcem.
Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once duzelir durumun. Pazartesi de bebegini saglikli bir sekilde gormeni dilerim.

Aman olsun ya olmadı mı kötü allah korusun

Benimde bugün sağ kasığım kendini hissettiriyo ama gazım şükür nerdeyse bitti gibi
Benım hep sağ ağrırdı .
Ama 2 gundur sola geçti ve göbeğimin altlarından giriyo

Benım hep sağ ağrırdı .
Ama 2 gundur sola geçti ve göbeğimin altlarından giriyo
yer değiştirdi heralde :) çünkü sağım hep ağrıdı o zaman sağdaydı doktor demişti sağda diye orası daha baskın. hayırlısı.. günler geçmiyoo :KK51:

• Beğen
Reactions: H E
Bende yedikten sonra korkuyorum birşey yemeye
Bende yemekten sonra şişkinlik yapıyo ama sabahları berbat oluyo sabaha karşı lavaboya kalktığımda midem ekşiyo sanki böyle bulancakta bulanmıyo gibi bişey zaten kahvaltıyı az yapabiliyorum fazla yiyemiyom

Back
X