• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende benim taraftan bı anneme söyledim o da haftaya kesinleşecek dedim eşimin ailesine söylemek için sağlıklı mı emin olmak için bekliyoruz:KK51:
Aynen canım annem karnın belli olana kadar kimseye söylemezsen çocuğun güzel olurmuş derdi tabi bu hurafedir ama en azından 3 ay söylememe taraftarıyım en yakınlar dışında
Nazardan korkarım yada allah korusun olumsuz birşey olsa herkese birde bunu açıkla bakalım

Çok çok geçmiş olsun canım :KK200:
Benim önceki hamileliğimde bir kaç defa yaşadığım bir sorundu, regly dönemleri olması normal demişti doktorum. Umarım senin de hemen geçer , lütfen stres yapma olur mu :nazar::KK15:
Sagol canımm valla annemler flan var kafam dagıldı yoksa kurup dururdum ıyı oldu dınlenıyorum annecıgım sagolsun herseyı halledıyo...
ınsallah bende senın gıbı benımde olmuştu saglıkla kucagımda derım:KK200:

Kızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadımo_O var mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda:olamaz:
Kesinlikle al benden de okadar :olamaz:
Ayyyy Ev içinde çok mahcubiyet yaşıyorum :oops:

Canım kese ile kalp atışını aynı zamanda öğreneyim, iki defa git gel yapmayayım diye Kasımın ilk haftası gideceğim. Her hangi bir aksilik olmazsa tabi :)
gaz sorunu var bende de ama dediğin gibi değil. Yediklerinden olabilir mi?
Sen mi karar verdin doktorun mu o zaman gel dedi canim

Kedilere çok güldüm yalnız
Benim birkaç gün önce böyleydi , bugün herşey yolundaydı
Onların koku alma duyularının bizimkinin onlarca katı olduğunu düşünürsek yazık çocuklarıma valla :rolleyes:ama ne yapayım elimde değil umarım hemen benimde geçer:dua:

Back
X