• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar :KK68:
Aramızda çoğunluk ilk hamileliğini yaşıyor , bundan sebep ya çok endiseli ya da bazı normal konular hakkında henüz bilgisi yok.
İçimizden bazıları ( bende dahil ) olumsuzluk yaşayabiliriz.
Lütfen hemen kötü yönünden bakıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü burada ki paylaşımlardan çok çabuk etkileniyoruz. Herkesin bünyesi farklıdır bunu unutmayalim. Seviyorum sizi :KK200:

Aramızda çoğunluk ilk hamileliğini yaşıyor , bundan sebep ya çok endiseli ya da bazı normal konular hakkında henüz bilgisi yok.
Lütfen hemen kötü yönünden bakıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü burada ki paylaşımlardan çok çabuk etkileniyoruz. Herkesin bünyesi farklıdır bunu unutmayalim. Seviyorum sizi :KK200:
Aynen canım o kadar doğru söylüyorsunki en ufak şeyde telaşa kapılıyoruz eskiler zaten 3 ay olmadan doktora bile gitmezmiş alttan bakacak diye rahat rahat yaşıyorlarmış bazen diyorm bilmemek daha iyi heralde diye

Bende yüzümde değilde bacaklarım yada sırtımda karnımda saçma sapan yerlerde çıktı birde kaşınıyorlar deli gibi
Ya bende bu sivilceler neden kaşınıyor acaba baska 1 sey mi diyordum.gece ya cişe kalkiyorum ya haldur huldur sivilce kasimaya:KK49:

Canım biliyor musun kesinlikle bende boyle düşünüyorum ama işte uzun süredir bekleyip ilk olunca duramiyoruz ya su konuda hak veriyorum herkesin bünyesi farklı:anneadayı::KK200:

Canım benim serçe parmağının ucunu kadar geldi biraz yattım yastığın üstüne koydum belimi az önce lavobaya gittim hiç bir şey yok o anlık olmuş insallah korkudan test bile yaptım tekrar koyulaşma var mı diye değer arttıkça koyulaşiyor ya çok şükür koyulaşmış daha benim de dün yada bugün adet günüm olacak ti ondan mıdır diyorsun bı saate kadar kan vermeye gideceğiz inşallah şöyle 90-100 civarı bir değer görürsem rahatlayacagim:dua:
Görürsün canım merak etme sadece bu aralar dikkat et uzan dinlen. Benim erken döllenmeydi sanırım adet günümde test yaptım çok koyu iki çizgi çıktı kan verdim bi gün sonrada 970 çıktı :) sizinde 100 üstü çıkar kesin :)

Canım benim serçe parmağının ucunu kadar geldi biraz yattım yastığın üstüne koydum belimi az önce lavobaya gittim hiç bir şey yok o anlık olmuş insallah korkudan test bile yaptım tekrar koyulaşma var mı diye değer arttıkça koyulaşiyor ya çok şükür koyulaşmış daha benim de dün yada bugün adet günüm olacak ti ondan mıdır diyorsun bı saate kadar kan vermeye gideceğiz inşallah şöyle 90-100 civarı bir değer görürsem rahatlayacagim:dua:
Ben ill kan verdigimde deger 41 di 4 gun sonra verdim 2 .yi soyle en fazla 200 cikar diye beklerken 397 cikti:)) niye fazla cikti bu diye endiseye düştüm cok şükür sorun yokmuş fazla cikmasinda demem o ki kendini bir degere sartlandirma daha fazla cikarsa soke olma:) Allah in izniyle bebegin seninle canim:KK200:

Nasil gergin bir sabah
Kadina koltuklari silme dedim yok sileyim gecen hafta silmedim diye başlamış silmeye
Halici halilari getirecekti dun hala ortada yok
Kizim fen odevini mat defterine yazmis
Esim kalkti kahvalti yapti ilaclarimi icirip geri yatti
Bide ben soylenince hamilelikten bolesin hormonlarindan bolesin diyor cok biliyorsun dedim
Hayir ben normaldede konuşurum hormonuma ne olmus ki.herkese küstüm suan evdeki:63::63:

Aynen canım geç döllenme
5 kasıma verdi zaman geçmiyor :) o zaman 8+1 olacak ultrasona göre heralde bebişi görüp kalbini duyarım artık :KK200:
O baya büyümüş olur minnosun❤ zaman gecmek bilmiyor gerçekten ilk kontrolünm yarin heyecanla bekliyorum:)

B BYV seker yuklemesi daha ileri haftalarda yapiliyordu sanki senin özel bir durum mu var erken yapiyorlar

Kızlar şimdi ben artışı görmek için yarın acilde kan vereyim diyorum ama aynı yer olmayacak yani tam 2 katı olmayabilir düşük çıkabilir dimi yer değişikliğinden yada belki de yuksek çalıştığım için pazartesi doktorum çağırdı ama gidemeyeceğim de kendim yapıp görüp sonra Çarşamba günü boşluğun var o zaman gideyim diyorum
Ayni yerde versen iyi olur canim makinalardan sonuc farkediyor yanıltabilir hatta saatler arasindada cok fark olmasin 7 8 saat gibi

B BYV seker yuklemesi daha ileri haftalarda yapiliyordu sanki senin özel bir durum mu var erken yapiyorlar
Kan testinde şekerim 111 çıktı. Daha önce şekerim yoktu dr testleri istedi. Bundan önce bir düşüğüm var şeker düşük nedenidir araştırıldımı dedi hayır dedim. Biz her ihtnale karşı herşeyi yapalım dedi. İnşallah yüksek çıkmaz yüksek çıkarsa gebelik boyunca insülin iğne kullanman gerekebilir dedi:KK43:

Görürsün canım merak etme sadece bu aralar dikkat et uzan dinlen. Benim erken döllenmeydi sanırım adet günümde test yaptım çok koyu iki çizgi çıktı kan verdim bi gün sonrada 970 çıktı :) sizinde 100 üstü çıkar kesin :)
İnsallah canım farklı yerde yapacagim ya kendimi çok yüksek değerlere alıştırmiyirum farklılık olur diye

Bende gribim hapsirip duruyorum insallah bı sıkıntımız yoktur canim:dua:
İnşallah canım Allah bebeklerimizi bize bağışlasin

Benimde olmuştu ole bole degil kahve telvesi gibi bitti sukur.kirmizi kan olmadikca korkma
Salı günü kontrolüm var o zamana kadar tekrar etmez inşallah. Riskliyse doktor önlemini alır hiç değilse

Ben ill kan verdigimde deger 41 di 4 gun sonra verdim 2 .yi soyle en fazla 200 cikar diye beklerken 397 cikti:)) niye fazla cikti bu diye endiseye düştüm cok şükür sorun yokmuş fazla cikmasinda demem o ki kendini bir degere sartlandirma daha fazla cikarsa soke olma:) Allah in izniyle bebegin seninle canim:KK200:
Ayyy canım benimle olsunda yuksekte çıkabilir Allah in izniyle:KK200:

Back
X