• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar konserve ton baligi yiyormusunuz?
aynı videoyu tekrar izledim. kesinlikle yemeyin diye birşey yok. ancak konserve olan hiçbirşeyi önermiyorlar buna ton balığı da dahil.
hatta bunun yanısıra balığı kızartarak yememek gerekiyormuş. tüm omega 3 ölüyormuş.
bir de dip balıkları yenmemeli.

Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Ama kalbini duydum yani orada iste biliyorum.
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Arkadaslar ole 1 arafta kaldim ki
Keske en basta destekleselerdi aldirma kararimi diyorum
Simdi bilemiyorum ki
Rabbim verdi Rabbim alır hiç öyle düşünmeyin yiyeceği ekmek varsa bu dünyada zaten sizin kulağınıza gelir ne kadar cok isteyip kavusamayanlar var lütfen arafta kalmayın her çocuk bereketiyle gelirmiş dua edin bol bol

Günaydın hanımlar
Bu gece öyle bir rüya gördüm ki, hala etkisindeyim. Allahım ne güzeldi şükürler olsun :nazar:
Bebeğim doğmuş kucağımdaydı. Bir kaç aylıktı. Mis gibi kokuyordu, İnan’ın kokusu hala burnumda. Gözlerimden yaş geliyor şu an.
Allahım yavrumu sağ sağlim bağışla bana:anne:

Günaydın hanımlar
Bu gece öyle bir rüya gördüm ki, hala etkisindeyim. Allahım ne güzeldi şükürler olsun :nazar:
Bebeğim doğmuş kucağımdaydı. Bir kaç aylıktı. Mis gibi kokuyordu, İnan’ın kokusu hala burnumda. Gözlerimden yaş geliyor şu an.
Allahım yavrumu sağ sağlim bağışla bana:anne:
ne güzelll düşüncesi bile mutlu etti şu an . o günler hemen gelse keşke :anne::anne::anne:

kızlar hamilelik takvimimde "Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir." yazıyor. yani bu hafta doktora gitsem görebilir miyim miniğimi? :KK49: 5+5 im bugün

Back
X