• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S Susuem ben sigarayı bıraktığım için gebelikte 25 kilo aldım bunda da bırakayım tek kilo alayım diyorum bir türlü tiksinemiyorum 8 haftalık oldum nerdeyse çok canım sıkılıyor

@RuveydaCihad ben ankaradayım ilk iki doğumu zekai tahirde yaptım önce lokman hekim elif terziye gittim o da doğuma giremez dediler bnde geri devlete gittim zaten Allah korusun bi problem olursada devlete yönlendiriyolar şu an çok kararsızım bilmiyorum nereye gitsem turgut özal iyi dediler

3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var

Göğüs hassasiyeti azalan var mı ?
Benimde aynıydı ilk zamanlar şimdi biraz daha azalti oğlum bazen üzerime yüklendiğinde acısını hissediyorum o kadar

kızlar betam 1006 çıktı ancak progesteronum 10,75 ,doktorum protestan başlattı şimdi.sizin değerleriniz nasıl? şuan 4+4 deyim

Merhabalar kizlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Test yaptirdim 5haftalik cikti. 2. Cocugum. Sizde bulanti bas agrisi usume vs.. varmi kizlar??
bulantı , baş ağrısı , üsüme hiçbirşey yok :olamaz:
Ara sıra giren kasık ağrısı , göğüs ağrısı . Akşam 8 den sonra uyku isteği , gece 3 ten sonra uykusuzluk :işsiz:

Hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza :nazar::anneadayı:
Ben de öğrendiğim de 4+1 di sanırım beta hcg 1056 dı.
hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki
Ben kız hissediyorum .
Eşim erkek :KK70:
Ama arada ağzımdan oğlum falan çıkıyor :deli:

Aileler öğrenınce bakalım ne hissetcekler

Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki
Tahminim yok , ilk hamileliğim de hep erkek hissetmiştim ama kızım oldu :)
Şimdi en ufak bir fikrim dahi yok, sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil :anne:

Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorum Feeling07 Feeling07
Merhaba, Hoş geldin aramıza :KK200:

Back
X