Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynıydı ilk zamanlar şimdi biraz daha azalti oğlum bazen üzerime yüklendiğinde acısını hissediyorum o kadar3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
Göğüs hassasiyeti azalan var mı ?
Amin canımm hangisi hayırlısıysa o olsun ama gönlümden geçen kız :)Valla bak kiz yazıyor gibi sonra dikkatli baktim yok oldu hayirlisi inşallah
İrade işte canımÇok kızıyorum öylelerine yazık çocuğuna hiç mi acımıyo![]()
Hayirlisi inşallah hatta senin bir altındaki isimi hatirlamiyorum onu erkek gibi gördum 1 saniyelik bir şeydi bakalım tutacakmiAmin canımm hangisi hayırlısıysa o olsun ama gönlümden geçen kız :)
bulantı , baş ağrısı , üsüme hiçbirşey yokMerhabalar kizlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Test yaptirdim 5haftalik cikti. 2. Cocugum. Sizde bulanti bas agrisi usume vs.. varmi kizlar??

Üşüme bas agrisi ve mide bulanması var bende hayirli bir evlat olsun insallahMerhabalar kizlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Test yaptirdim 5haftalik cikti. 2. Cocugum. Sizde bulanti bas agrisi usume vs.. varmi kizlar??
Hayırlı olsun, gözün aydın canım.Merhabalar kizlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Test yaptirdim 5haftalik cikti. 2. Cocugum. Sizde bulanti bas agrisi usume vs.. varmi kizlar??
Hayırlı olsun canım, hoş geldin aramızakızlar betam 1006 çıktı ancak progesteronum 10,75 ,doktorum protestan başlattı şimdi.sizin değerleriniz nasıl? şuan 4+4 deyim
hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırızHayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza
Ben de öğrendiğim de 4+1 di sanırım beta hcg 1056 dı.
öylemiymiş ya valla ben hep erkek hissediyorum,özellikle istediğimden değil,içime öyle doğuyorHerkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki
Ben kız hissediyorum .Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki

Tahminim yok , ilk hamileliğim de hep erkek hissetmiştim ama kızım oldu :)Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki

ben ankaradayım mine sıdıka kermalli ye gidiyorumANKARA dan olanlar var mı?
Hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?
KAN PIHTILAŞMASI olan var mı gebelikte iğne kullanan?
Hangi geninizde çıktı sorun ve ne kullanıyorsunuz?
2 Kayıbım var tedirginim
Merhaba, Hoş geldin aramızaSelam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorumFeeling07