- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Eveeet çok şükür çok sağol canım inş darısı sana senin ne zaman kontrolÇok sevindim canım hadi gözün aydın duydun mu pıtpıtları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet çok şükür çok sağol canım inş darısı sana senin ne zaman kontrolÇok sevindim canım hadi gözün aydın duydun mu pıtpıtları
3. De farkedildi maalesef. Ondan sonra da hamile kalınca iğne kullandım bı kızım var çok şükür, nasip olursa 2. Olacak bu daKan pıhtılaşmasiniz var ve igne kullandinizmi diger kayıplarınızda
Kaç haftalık burdaBende bugün doktora gittim kızlar baya kesenin sol tarafında bebek ,hep içime kız doğuyordu şaşırdım![]()
Kürtaj mı oldun kendi mi düştü ?Benim de ilk gebeliğim öyle olmuştu çok zorRabbim sabır dayanma gücü versin
: )))birbirinizi alintilayinca ilk baslarda niye kendini alintilamis ki diyordumyok yok degistirme alistim ben artık sizi bole seviyorum biriniz minnos biriniz minnosum oldunuz bende
![]()

Teşekkürlerrr@freyahelminnosu hanımlar kullandığınız ürünlerin folik asit miktarı yeterli, çoğu folik asit desteğinde 400ug folik asit bulunur, doktorların önerdiklerinin hepsi doğrudur.
@Tatsta Sizin kullandığınız ilaç folik asit dışında balık yağı içeriyor, balık yağı içeren ilaçlar kapsül de olsa genelde zor kullanılır, sizi rahatsız ediyorsa balık yağı içermeyen bir gıda takviyesi isteyebilirsiniz doktorunuzdan.
Bunuda duymuştum. Benim önce sağ ağrıyordu. Sonra sol ağrımaya başladiArkadaslar ilk batmalari hangi kasiginizdan hissettiyseniz ona göre yorumluyorlar ben hep sağda hissettim bugüne kadar yarım saat yol yürüdüm az önce sağ kasigima çok fazla batma girdi normal mi bu sizce sağda ise erkek sol kasikta hissederseniz kız diyorlar bekleyip gorucez
Eveeet çok şükür çok sağol canım inş darısı sana senin ne zaman kontrol
Bu kaç haftalım canımBende bugün doktora gittim kızlar baya kesenin sol tarafında bebek ,hep içime kız doğuyordu şaşırdım![]()
Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.@GlobalistSimayinannesi :) umarım hiç bir aksaklık çıkmaz sagsalim kucaginiza alırsınız. İğne meselesi tedirgin ediyor beni 5. Hamileliğim bu ve 1 dogum gerçekleşti sadece
Gözünaydın bidaha endişelenmek yok belirti yok diye tamam mı :))Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Canim illa dogru cikacak diye birsey yok. Allah gonlundekini nasip etsin insallah.İçimden hep kız gibi geçiyor çevremde herkes kız diyordu ama bebek solda duruyor :) 9+1 canım ultrasona göre
Çok geçmiş olsun canım bende iğne kullanıyorum clexane 0.4 benimde bi kaybım var iğne kullanıyordum ama başka problemi vardı kuzumun İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah3. De farkedildi maalesef. Ondan sonra da hamile kalınca iğne kullandım bı kızım var çok şükür, nasip olursa 2. Olacak bu da
9+1 canımKaç haftalık burda
Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Çok üzüldüm senin adına, inşallah cumartesi kontrolün de bebek gözükür canım.Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı

İnşallah canım ,sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil zaten :)Canim illa dogru cikacak diye birsey yok. Allah gonlundekini nasip etsin insallah.
Gecmis olsun canim. Insallah bir an once gecer. Evdekiler ogrendi mi hamile oldugunu? Biraz yardimci olsunlar.Gittim ilaç verdidüşük tehlikesi yuksekmis kendini yorma dedi onuda nasil basaracaksam çocuklar im küçük onlarla ilgilenmekten
9+1 canım doktorun dediğine göre :)Bu kaç haftalım canım
Ohhh masallah bebiseKızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)