• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
@freyahel minnosu minnosu hanımlar kullandığınız ürünlerin folik asit miktarı yeterli, çoğu folik asit desteğinde 400ug folik asit bulunur, doktorların önerdiklerinin hepsi doğrudur.

@Tatsta Sizin kullandığınız ilaç folik asit dışında balık yağı içeriyor, balık yağı içeren ilaçlar kapsül de olsa genelde zor kullanılır, sizi rahatsız ediyorsa balık yağı içermeyen bir gıda takviyesi isteyebilirsiniz doktorunuzdan.
Teşekkürlerrr :KK49:

Arkadaslar ilk batmalari hangi kasiginizdan hissettiyseniz ona göre yorumluyorlar ben hep sağda hissettim bugüne kadar yarım saat yol yürüdüm az önce sağ kasigima çok fazla batma girdi normal mi bu sizce sağda ise erkek sol kasikta hissederseniz kız diyorlar bekleyip gorucez
Bunuda duymuştum. Benim önce sağ ağrıyordu. Sonra sol ağrımaya başladi ;) saglikli olsunlar insallah.

Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Gözünaydın bidaha endişelenmek yok belirti yok diye tamam mı :))

3. De farkedildi maalesef. Ondan sonra da hamile kalınca iğne kullandım bı kızım var çok şükür, nasip olursa 2. Olacak bu da
Çok geçmiş olsun canım bende iğne kullanıyorum clexane 0.4 benimde bi kaybım var iğne kullanıyordum ama başka problemi vardı kuzumun İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah

Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)

Maşallah ne güzel haber insanın hep fotografa bakası geliyor demi :)

Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Çok üzüldüm senin adına, inşallah cumartesi kontrolün de bebek gözükür canım.
Duamdasın :dua:

Ohhh masallah bebise:nazar:
Rahatlamissindir ne guzel. Hergun gorsek keske yavrularimizi.

Back
X