Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımSelammmmmmm bende geldim miniğimle 3+6 dayım birazcık erken öğrendik ama olsun![]()
hoşbuldummhoşgeldin tatlım![]()
Canım bende de üşüme var çok kafama takıyorum belirtim yok diye hakkımızda en hayırlısını bilir Rabbim içimize ferah tutmaya çalışalımcanım korkutma beni benimde hiç belirtim yok,çok az uyku hali ve üşüme var sadece başka da belirtim yok,ilk hamileliğim :)
nasıl yani idrar testinde mi çıktıYa kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
ben de baş dönmesi hiç yapmadı. uyku yapıyor sanıyordum ama ilacı gündüz almayı bıraktım hala uyuyorum. demek ki ondan değilmiş. doktorlar en ufak bir düşük tehditinde progestan yazarlar, düşecekse evet her halükarda vücut atar dedi. ama yine de doktorun öyle bişi demesine şaşırdım. karar seninDün lekelenmem olduğu için progestan verdi baş dönmesi,şiddetli uyku yapar dedi dr. Birde düşecekse eğer orda zorla tutar kürtaja zorlar dedi. Kalp atışınıda duymadık acaba kullanmasam mı diyorum
Çok geçmiş olsun kötü bişey olduğunu sanmıyorumbenim idrar yaparken rengi normal tahlilde çıkmış sağ kasığım sancılanıyo idrardan sonra da yanma oluyo sınır 3 ama benim 6 çıkmış sağlık ocağındaki hekim ya kum döküyon ya taş dedi bende dedim çocukla ilgili olabilir mi korkuttu beni ya olabilir dedi
doktorumu bilgilendirdim sekreter numaramı aldı tekrar dönüş yapıcaz dedi bekliyorum bakalım ne diyecek
ben de baş dönmesi hiç yapmadı. uyku yapıyor sanıyordum ama ilacı gündüz almayı bıraktım hala uyuyorum. demek ki ondan değilmiş. doktorlar en ufak bir düşük tehditinde progestan yazarlar, düşecekse evet her halükarda vücut atar dedi. ama yine de doktorun öyle bişi demesine şaşırdım. karar senin
böyle rahat geçmesi güzel tabi,Allah sağlıkla nasip etsin kuzum,bişey olmaz inşallah,güzel düşünelim güzel olsunCanım bende de üşüme var çok kafama takıyorum belirtim yok diye hakkımızda en hayırlısını bilir Rabbim içimize ferah tutmaya çalışalım
Kızlar yatın kalkın dua edin belirtiniz olmasın bünyefen bünyeye değişiyor belirtiler işte bak bazıları 9 ay bulantı yaşyorCanım bende de üşüme var çok kafama takıyorum belirtim yok diye hakkımızda en hayırlısını bilir Rabbim içimize ferah tutmaya çalışalım
Ayyy dinledim ben aşkımı 6 haftalıkken miniciktiSeninde görülür artık canım kalp atışları kesenin içinde bebek![]()
yaaa kıyamma,inşallah bende çok beklemek zorunda kalmam kalp atışı içinAyyy dinledim ben aşkımı 6 haftalıkken minicikti![]()
onbin değil yani?wiha02 1000 den büyük diyor beta hcg için
onbin değil yani?
19 ekimde 1025 çıkmıştı tekrar nasıl 1000 çıkabilir galiba düşüyor betam...onbin olması için 4 sıfır olması lazım canım.ne oldu ki?
hayır canım öyle düşünme,çok yüksek değerler için belki de net bi sayı yazmıyorlar da >1000 yapıyorlar.doktora sordun mu?19 ekimde 1025 çıkmıştı tekrar nasıl 1000 çıkabilir galiba düşüyor betam...![]()
Sağlık ocakları 1000 e kadar ölçebılıyor ..19 ekimde 1025 çıkmıştı tekrar nasıl 1000 çıkabilir galiba düşüyor betam...![]()