- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
S
S N O W F L A K E
senınde vardı benımle bırlıkte ne oldu ıyımısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun canım..
Amin sizde kendinize dikkat edinNasipp kendini suçlama sakın... bazen elimizden hıcbırsey gelmıyor. Rabbım kalanlara saglık versın
salı günü gideceğim bende nasipseCanım bizim daha günlerimiz erken görmek için. Ben sadece ailemle bi arkadaşıma söyledim. Ama haklısın daha sanki başlamadı gibi geliyo gözümüzle görmedik ya ondanbu cuma çağırdı bakalım kese için görürüm inşallah
Bende sizi takip edeceğim inşallah saglikli doğumlar yaparsinizamin.. sana Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
hayır haberini bekleyeceğiz
şimdilik iki tane tayt aldım. Hamile pantolonu istediğim gibi bulamadım. Hem doğumdan sonra da giyilir elbiseler :)en rahatı bence de..
ilk gebeliğim elbiselerle geçip gitmişti:)
Yatıyorum gunlerdır baska yaptıgım bişey yok ınsallah bebegım benımle kalır... cok üzücü gerçektenAmin sizde kendinize dikkat edin
evet öyle oluyor..şimdilik iki tane tayt aldım. Hamile pantolonu istediğim gibi bulamadım. Hem doğumdan sonra da giyilir elbiseler :)
Daha ıyym Canm evde dinlenyorm ama hala kahve leke gelyo .Sağol sorduğun için sen nasılsınS S N O W F L A K E senınde vardı benımle bırlıkte ne oldu ıyımısın?
kanama mı vardı sende ? nedir durumunYatıyorum gunlerdır baska yaptıgım bişey yok ınsallah bebegım benımle kalır... cok üzücü gerçekten
Canım benim yaa.. Kürtaj olmaman iyi gibi geliyor Bi yandan ama bi yandan da görmek onu.. Bilemedim. İkisi de zor.Evet peceteye sardim 2. dusugum bu ilk bebgimde düştü onuda gördüm
Canım üzülmen çok doğal ama 4 küçük kızın var Allahım onları bağışlasın çok yıpratma kendini onlara sarıl. Allahım en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah.Sabahtan doğum sancisi gibi sancim verdi çok kanamam vardi iyim ama çok üzüldüm
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım..Daha ıyym Canm evde dinlenyorm ama hala kahve leke gelyo .Sağol sorduğun için sen nasılsın
Hayırlı haberlerini bekliyorumsalı günü gideceğim bende nasipse
her doktora gidişimde heyecanlanıyorum ben. Kalp atışı duymak için mi gideceksinBende çok yaymadim ama onlara bile söylemese miydim diyorum görmeden ilk olunca duramadik da bende kese ile kalp atışını beraber duymak için 2 hafta sonraya gideceğim ama tuhaf hislerdeyimCanım bizim daha günlerimiz erken görmek için. Ben sadece ailemle bi arkadaşıma söyledim. Ama haklısın daha sanki başlamadı gibi geliyo gözümüzle görmedik ya ondanbu cuma çağırdı bakalım kese için görürüm inşallah
Yarın avmye gidecektim. Çok mantıklı düğmeli model bakayım o halde :)evet öyle oluyor..
önden düğmeli olsun tercih:)
emzirmek zorlu olmasın
Igne vuruluyor musun? Fitil falan varmı ne verdı doktorun merak ettım. Ben ıyı sayılırım bı yandan lekeeee bıtmedı kahve benımde bı yandan bulantı ıstıfar bı yandan kasık agrısı..... yeterkı ıyı olsunnnnDaha ıyym Canm evde dinlenyorm ama hala kahve leke gelyo .Sağol sorduğun için sen nasılsın
2.hamilelik olunca ilk defa ultrason muayenesi olacağım :)Hayırlı haberlerini bekliyorumher doktora gidişimde heyecanlanıyorum ben. Kalp atışı duymak için mi gideceksin
Canim cok uzuldüm. Rabbim kızlarina saglikli uzun ömürler versin.Beni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah @melegim32 B BYV @rainbow4607
Amin inşallah Canm eksilmeden hepimiz kucağmza alalım inş evlatlarımızıRabbim bebeğini sana bağışlasın canım..
kahve lekeyse içini ferah tut inşaAllah