• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben Ankara’dayım,GATA’ya gidiyordum,hastane değişiklikliği yapıcam büyük ihtimalle,senin bulunduğun şehirde farklı bir hastaneye gitme şansın yok mu?Çünkü sen izin vermediğin sürece,alttan muayene yapamaz
İstanbuldayim bende cuma gunune farkli bi hastaneden randevum var oraya gidicem ins. Guzel sonuclarla donerim :)

Ben Ankara’dayım,GATA’ya gidiyordum,hastane değişiklikliği yapıcam büyük ihtimalle,senin bulunduğun şehirde farklı bir hastaneye gitme şansın yok mu?Çünkü sen izin vermediğin sürece,alttan muayene yapamaz
Aa neden değiştiriyorsun canım hastaneni birşey mi oldu

slm hanımlar, kötü kötü rüyalar görüyorum hatta dudağımda uçuk çıkmış korkumdan gece :( saçmasapan şeyler düşünüyorum çok kaygılıyım, daha önce 2 düşüşüm var sanırım ondan ama elimde değil siz neler yapıyorsunuz kaygılı olduğunuz anlar oluyor mu olunca nasıl atlatıyorsunuz

slm hanımlar, kötü kötü rüyalar görüyorum hatta dudağımda uçuk çıkmış korkumdan gece :KK43: saçmasapan şeyler düşünüyorum çok kaygılıyım, daha önce 2 düşüşüm var sanırım ondan ama elimde değil siz neler yapıyorsunuz kaygılı olduğunuz anlar oluyor mu olunca nasıl atlatıyorsunuz
Aynı kaygıları yaşıyorum ben de hatta çoğumuz.
Ultrasonda görünce bi hafta rahatlıyorum sonra yine başlıyo her sabah korku içinde uyanmalar.
Kendimi şöyle rahatlatmaya çalışıyorum: daha önce de çok korkmuştun kesin bişey oldu sanmıştın ama bak ultrasonda gördün iyiydi diyorum. Bi de kalp atışını kulağımda duyar gibi hayal ediyorum biraz daha rahatlatıyo.
Malesef geçmişteki kötü tecrübeler beynimizde dönüp durdukları için rahat vermiyor ama zaman geçtikçe rahatlayacağız inşallah

Allah razi olsun canim senin yavrunada insallah
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah yavrularını sana bağışlasın..
Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Yok canım alttan baktırma bence de hem telaşlanma ben de daha bebeği fln görmedim haftaya randevum

o zaman cuma gununu de beklicem, sansima artik ustten bakmazsa özele giderim :/ zorunda olunmadikca bence direk alttan bakiyoruz biz denmesi cok sacma.
Bide dun gittigim erkek doktordu ve ilk muayenem olucakti cok sinir oldum yok dedim ben girmiyorum :kızgın:

Butun muayenlerde altran bakildi
Daha net görüntü alınıyor
Sorun olmuyor

Aynı kaygıları yaşıyorum ben de hatta çoğumuz.
Ultrasonda görünce bi hafta rahatlıyorum sonra yine başlıyo her sabah korku içinde uyanmalar.
Kendimi şöyle rahatlatmaya çalışıyorum: daha önce de çok korkmuştun kesin bişey oldu sanmıştın ama bak ultrasonda gördün iyiydi diyorum. Bi de kalp atışını kulağımda duyar gibi hayal ediyorum biraz daha rahatlatıyo.
Malesef geçmişteki kötü tecrübeler beynimizde dönüp durdukları için rahat vermiyor ama zaman geçtikçe rahatlayacağız inşallah

aynen ultrasona girene kadar kaygı sonrası mutluluk oluyor sonra başa dönüyor, inşallah kısa sürede hepimiz atlatırız bu sıkıntıları inşallah

Kızlar bende hep gerilme hissiyatı oluyor ya gece yatakta döner Ken bile gerilirken buluyorum kendimi sanki boyum büyüyor gibi değişik yataktan kalkiyorum gerilme isteğiyle baş edemiyorum çok degisik
Tam sizin haftalarda aynı şekilde uyanıyordum ben de. Sürekli karnımı esnetirken uyanıp korkuyodum bişey oldu mu diye. Ama normal sanırım bu durum bi süre sonra geçti şimdi yapmıyorum hiç

Aa neden değiştiriyorsun canım hastaneni birşey mi oldu
Gata’da Doğum yapmış hiç kimseyle konuşamadım,o yüzden kararsız kaldım.12 hafta dolmadan 2 farklı hastanede de kayıt açtırıyım dedim.12 haftadan sonra hastane kabul etmiyormuş.Yani 3 farklı hastanede kaydım olacak,artık Doğuma kadar karar vericem.Diğeri Hacettepe Hastanesi ,3.ve son olan da özel hastane

Gata’da Doğum yapmış hiç kimseyle konuşamadım,o yüzden kararsız kaldım.12 hafta dolmadan 2 farklı hastanede de kayıt açtırıyım dedim.12 haftadan sonra hastane kabul etmiyormuş.Yani 3 farklı hastanede kaydım olacak,artık Doğuma kadar karar vericem.Diğeri Hacettepe Hastanesi ,3.ve son olan da özel hastane
Evet hatırladım konuşmuştuk :) yani detaylar geliyor tabi eltimden yavaş yavaş rahat geçmiş ama odalarda tek kişilik oda yok onun şansına kimse gelmedi ama normalde 2 kisilik tuvalet koridordaki ortak tuvalet var duş yok sen sakın olup dinlersen ve dediklerini yaparsan sakın ebeler var dedi zaten doğum sürecinde genel olarak sakın kalmak gerekiyor sanırım aklında bulunsun yine :)

Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Gerek görmedikçe alttan bakmak istemesi çok saçma bende mesela çok rahatsız hissediyorum kendimi o şekilde :( bebek istediğim zamanlar hep öyle bakardı doktor hoş değil gerçekten. Allahtan şimdi hep karından bakıyor

merhaba kızlar, komtrolüm vardı bugün,5+3 teyim karından keseyi göremedi doktor,vajinal ultrasnla baktı ancak görebildi.iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı,.ya ben biraz korktum,şimdi normal bi şekilde karından görünmesi gerekmezmiydi :KK43: bi problem olabilir mi,aynı durumda olan var mı?çok büyük heyecanla gittim kafamda soru işaretleri ile döndüm :KK42:

merhaba kızlar, komtrolüm vardı bugün,5+3 teyim karından keseyi göremedi doktor,vajinal ultrasnla baktı ancak görebildi.iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı,.ya ben biraz korktum,şimdi normal bi şekilde karından görünmesi gerekmezmiydi :KK43: bi problem olabilir mi,aynı durumda olan var mı?çok büyük heyecanla gittim kafamda soru işaretleri ile döndüm :KK42:
Önemli olan orda bir kese olması canım stres yapma inşallah birdahaki kontrolde kalbinide duyarsın :))

Amiinn Rabbim sana da güzel haberler nasıp etsin inşallah ilk başta adet olacakmisim gibi agrilar vardi gebeligi ogrendikten sonra ikinci gün falan kanama oldu geçti çok şükür şu an pek bi sorun yok halsizlik disinda
Insallah iyi haberler alirim da agrilara bir seiilde dayanilir

Back
X