- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
İkili test yaptırmak zorunlu mu. Test yaptırmak istemiyorum desem doktor zorlar mı acabaO kadar artmış mı ya ikili test ücretleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili test yaptırmak zorunlu mu. Test yaptırmak istemiyorum desem doktor zorlar mı acabaO kadar artmış mı ya ikili test ücretleri![]()
Biz de kv söyledik. O da kendi kardeşine ve kızlarına söylemiş. Nazar mı değer diye korkmadım değil. Ki kanamayla düşük tehditi yaşadım ben. Şuan iyiyimçok güzel düşünce ama bizde işler öyle olmaz sanırım çünkü anne baba bilsin sadece desek bile tüm sülale duyar :):)
kalp atışını duyarsam inş. sölicem hayırlısı dicez artık o saatten sonra da :))
Canım ilk sayfada var bilgilerimiz. Hafta sürekli değiştiğinden takip zor ama tahmini doğum tarihlerine bakıp kendinize yakın olanları görebilirsinizKızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle![]()
7+5Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
orda haziran annişleri var :) mesela benim temmuzda olabilir :) burdan akılda yer eder aynı haftalarda olanlar birbirimizi etiketleyip soru sorabiliriz doktor önerisi testler ultrasonlar hakkında bilgi alabiliriz :)Canım ilk sayfada var bilgilerimiz. Hafta sürekli değiştiğinden takip zor ama tahmini doğum tarihlerine bakıp kendinize yakın olanları görebilirsiniz
Çoğu kişinin takvimi var canım senin gözükmüyor. Ordan takip edebilirsin haftalarıKızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
yAptırmayanlar varİkili test yaptırmak zorunlu mu. Test yaptırmak istemiyorum desem doktor zorlar mı acaba
Amin canım zaman hamilelere çok yavaş akıomaşallah ay darısı başımıza :)

Zorunlu değil ama doktorlar tavsiye edip yönlendiriyor canım.İkili test yaptırmak zorunlu mu. Test yaptırmak istemiyorum desem doktor zorlar mı acaba
Çoğu kişinin takvimi var canım senin gözükmüyor. Ordan takip edebilirsin haftaları
Korkma canim cok sukur gormussun bebegini. Saglikla buyusun insallah. Benim tup bebek tedavisiyle oldu. O yuzden kontroller daha sık olacak gibi.Ayy benim daha çok var randevuya nasıl geçecek bilmiyorum zaman ucuncu gebeligim ilk i boş gebelik ikinci doğum yaptim bunda kaygiliyim o yüzden birşey olur mu diye ama başka doktora da gitmek istemiyorum benim doktorum mu çok uzun ara verdi acaba çok şükür kalbi ve bebeği gördük ama
kizlar bi ben bos bogaz ciktim aranizda ben transfer gunu 2embriyo fotosunu paylastim bileBen 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur![]()

herkes yaziyo yoruma ikiz mi kac aylik
cok heyecanliydim. ben hic tutamam icimde malesefAmin canım zaman hamilelere çok yavaş akıo![]()

Tek canım :)gunaydin canimm seninle dogum yapacagimiz tarih ayni :) ikiz hamilesi misin? yoksa tek mi? benim yarin kontrolum ins. ogrencem 2 embriyo transfer edilmisti. :) iyi misin bu arada bulanti vs.. berbat bende..

Ben söylemeıdm ama şüphelendıler kusmalarımdankizlar bi ben bos bogaz ciktim aranizda ben transfer gunu 2embriyo fotosunu paylastim bileherkes yaziyo yoruma ikiz mi kac aylik
cok heyecanliydim. ben hic tutamam icimde
![]()
9+0 ve 9+1Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
bende ogurme yok ama surekli midem bulaniyor canim.. ara ara aza az yiyorum genelde corba.. benimde persembe ins. yazarim sonucumu :)Tek canım :)
Benım kontrolum cuma gunu kalp atışı için inşallah gümbür gümbür duyarız.
Hiç iyi değilim . Herşeyden tiksiniyorum .
İçim allak bullak .. Kusmak istiyorum ama kusamıyorum cunku içimde bişey yok . öğürüp duruyorum![]()