• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok güzel düşünce ama bizde işler öyle olmaz sanırım çünkü anne baba bilsin sadece desek bile tüm sülale duyar :):)
kalp atışını duyarsam inş. sölicem hayırlısı dicez artık o saatten sonra da :))
Biz de kv söyledik. O da kendi kardeşine ve kızlarına söylemiş. Nazar mı değer diye korkmadım değil. Ki kanamayla düşük tehditi yaşadım ben. Şuan iyiyim
Kendi ailem biliyor. Kardeşim de diyorki abla herkese söylemedik iyice belli olsun öyle deriz. Bu sefer de "iyice belli olsun" ya bişi olursa lafı insanı rahatsız ediyor. Orda işte bebeğim, içimde yaşıyor benimle neden öyle diyorsunuz demek istedim ama sustum.
Hangisi doğru bilemedim. Hamilelik çok hassas bir dönemmiş

Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için :anneadayı:

Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle :KK200:
Canım ilk sayfada var bilgilerimiz. Hafta sürekli değiştiğinden takip zor ama tahmini doğum tarihlerine bakıp kendinize yakın olanları görebilirsiniz

Canım ilk sayfada var bilgilerimiz. Hafta sürekli değiştiğinden takip zor ama tahmini doğum tarihlerine bakıp kendinize yakın olanları görebilirsiniz
orda haziran annişleri var :) mesela benim temmuzda olabilir :) burdan akılda yer eder aynı haftalarda olanlar birbirimizi etiketleyip soru sorabiliriz doktor önerisi testler ultrasonlar hakkında bilgi alabiliriz :)

Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için :anneadayı:

Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle :KK200:
Çoğu kişinin takvimi var canım senin gözükmüyor. Ordan takip edebilirsin haftaları

Ayy benim daha çok var randevuya nasıl geçecek bilmiyorum zaman ucuncu gebeligim ilk i boş gebelik ikinci doğum yaptim bunda kaygiliyim o yüzden birşey olur mu diye ama başka doktora da gitmek istemiyorum benim doktorum mu çok uzun ara verdi acaba çok şükür kalbi ve bebeği gördük ama
Korkma canim cok sukur gormussun bebegini. Saglikla buyusun insallah. Benim tup bebek tedavisiyle oldu. O yuzden kontroller daha sık olacak gibi.

Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur :nazar:
kizlar bi ben bos bogaz ciktim aranizda ben transfer gunu 2embriyo fotosunu paylastim bile :halay::halay:herkes yaziyo yoruma ikiz mi kac aylik :halay:cok heyecanliydim. ben hic tutamam icimde :KK47:

gunaydin canimm seninle dogum yapacagimiz tarih ayni :) ikiz hamilesi misin? yoksa tek mi? benim yarin kontrolum ins. ogrencem 2 embriyo transfer edilmisti. :) iyi misin bu arada bulanti vs.. berbat bende..
Tek canım :)
Benım kontrolum cuma gunu kalp atışı için inşallah gümbür gümbür duyarız.
Hiç iyi değilim . Herşeyden tiksiniyorum . :kusmuk::kusmuk:
İçim allak bullak .. Kusmak istiyorum ama kusamıyorum cunku içimde bişey yok . öğürüp duruyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

Tek canım :)
Benım kontrolum cuma gunu kalp atışı için inşallah gümbür gümbür duyarız.
Hiç iyi değilim . Herşeyden tiksiniyorum . :kusmuk::kusmuk:
İçim allak bullak .. Kusmak istiyorum ama kusamıyorum cunku içimde bişey yok . öğürüp duruyorum :kızgın::kızgın::kızgın:
bende ogurme yok ama surekli midem bulaniyor canim.. ara ara aza az yiyorum genelde corba.. benimde persembe ins. yazarim sonucumu :)

• Beğen
Reactions: H E
Back
X