• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Synonyms Synonyms canim gozunaydin çok sevindim hayirli olsun❤❤ beraber tefriciye dua topigindeydik

• kizlar youtubeda gebelik videolari izlerken duydum adini. '' Imuneks Emetium'' bulanti ilaciymis aranizda kullanan var mi ve ise yariyor mu?

ay inşallah kuzum birlikte devam edelim,kalp atışını bi duyabilsem oh çekecem,sen de durumlar nasıl şuan
İnsaAllah duyariz canim ya biz bigun bebisi gorduk 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini duyalim benim mide bulantısı var ya uyku hali uyumak istiyorum surekli 2 tanede cocugum var . Beraber takip edelim guzel olir ;-) sen keseyi gordun mu

Hanımlar iyi akşamlaar. O kadar çok konuşma varki okuyamıyorum maşallah baya çoğalmışız :) Benim gene belirtim hiç yok sadece bu günlerde akşamları halsizlik oluyor 6dan sonra. Uyukluyorum bazen. Birde ağır bişey yediğim zaman mide yanmam oluyor. Ben hiç bi belirti yaşamadığım halde genelde evde uzanarak geçiriyorum vaktimi. Allah çalışanlara, çocuğu olup dinlenemeyenlere gerçekten yardım etsin dua ediyorum sizin için :dua:

Hanımlar iyi akşamlaar. O kadar çok konuşma varki okuyamıyorum maşallah baya çoğalmışız :) Benim gene belirtim hiç yok sadece bu günlerde akşamları halsizlik oluyor 6dan sonra. Uyukluyorum bazen. Birde ağır bişey yediğim zaman mide yanmam oluyor. Ben hiç bi belirti yaşamadığım halde genelde evde uzanarak geçiriyorum vaktimi. Allah çalışanlara, çocuğu olup dinlenemeyenlere gerçekten yardım etsin dua ediyorum sizin için :dua:
hayranim sana masallah... :nazar::nazar:

Kürtajdan sonra korunma vermiyor mu doktorlar arkadaşıma 3 ay falan vermişlerdi ondan şaşırdım ne güzel hemen hamile kalmışsın yine
korunmadığı halde 1 sene kalamayan var 1 adet gördüm sonra kalmışım beğendiğim bi doktor hazır olmayan rahim bebeği kabul etmez demişti bende adetten sonra bıraktım şükür rabbim aratmadı

Benım işim o kadar zor olmadıgı halde (masa başı ) okdr zorlanıyorum ki insanlara laf anlatırken .
İçimin bulantısı , başımın ağrısı , halsizliğim :olamaz:
Benim de masa başı ama 3 gün oldu bulantilarim başlayalı birde koku hassasiyeti var herkes kokuyor sanki biriyle konuşmaya korkuyorum suratına öğürecem diye :KK48:

korunmadığı halde 1 sene kalamayan var 1 adet gördüm sonra kalmışım beğendiğim bi doktor hazır olmayan rahim bebeği kabul etmez demişti bende adetten sonra bıraktım şükür rabbim aratmadı

evet korunmadığı halde hamile olamayanlar var. Korunmadığı halde 10 yıl çocuğu olmayan tüp bebek müp bebek hepsiyle ilgilenip de çocuğu olmayan bir yakın akrabam var. 10. yıllarında Rabb nasip etti bir tüp bebek vesilesi ile. Bu bebeğinden sonra kendisi doğal yoldan gebe kaldı çok mutluluk duydu bütün sülale, fakat o yavrucak dış gebelikmiş. Doğan ilk tüp bebeğinden sonra tekrar 10 yıldır çocuğu olmuyordu geçen yıl tüp bebekle bir bebeği daha oldu Allah c.c onlara bağışlasın. :anne: Nice yaşanmışlıklar var. 3 ay bile bekleyemiyoruz şimdi "kısırım" diyoruz olmayınca... Rabb'im güç kuvvet versin evlat gözleyenlere ve bütün hamişlere. Sağ salim geçer inşaAllah bu süreçlerimiz. :anneadayı:

:KK43:((( ya az az yemeye calisiyorum. yine bulaniyo yine bulaniyo.. yemiyorum acikinca yine bulaniyo. bende dr sorup alicam bi bakayim ise yarar insallah. birde benim aksamlari midem agrimaya basladi. :KK43:(
Evde bi kutu öylece duruyor korkumdan bi daha hiç denemedim. BEn çok zor durumda kalınca zofer kullanıyorum doktorum ondan başka iyi gelecek bişey yok onunda güvenilirliği kanıtlanmamış ama doktorum sen iç bana güven herkes içiyor diyor. Dün akşam içtim artık oda fayda vermiyor galiba böyle böyle zaman geçircez İnşâAllah sağlıklı olur minnoşlarımız benimde sabah çok kötü birde bu saatte başlıyor sabaha kadar yerlerde yuvarlanıyorum :( İnşâAllah bebeklerimizde bizde iyi oluruz❤️

Umarim hep böyle gideriz bende sabah uyanamıyorum :) allahtan kafama göre çalışıyorum bol bol yatıp dinleniyorum senin gibi:) sendede var mı ya bu kasikta hissetme durumu :)

Umarim hep böyle gideriz bende sabah uyanamıyorum :) allahtan kafama göre çalışıyorum bol bol yatıp dinleniyorum senin gibi:) sendede var mı ya bu kasikta hissetme durumu :)
Bende geç uyanıyorum 10dan önce uyanamıyorum hiç :) şöyle hissediyorum ani bi hareket yaptığımda falan hissediyorum batma oluyor. Ama gerçekten çok şanslıyız bulantı yaşayanlara çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun inşallah. Biraz ırsi sanırım benim annemde de teyzemde de ablamda da hiç bulantı olmamış ailede olunca oluyo sanırım.

Evde bi kutu öylece duruyor korkumdan bi daha hiç denemedim. BEn çok zor durumda kalınca zofer kullanıyorum doktorum ondan başka iyi gelecek bişey yok onunda güvenilirliği kanıtlanmamış ama doktorum sen iç bana güven herkes içiyor diyor. Dün akşam içtim artık oda fayda vermiyor galiba böyle böyle zaman geçircez İnşâAllah sağlıklı olur minnoşlarımız benimde sabah çok kötü birde bu saatte başlıyor sabaha kadar yerlerde yuvarlanıyorum :KK43: İnşâAllah bebeklerimizde bizde iyi oluruz❤️
ins canimm ..

Back
X