- 30 Mart 2017
- 12.777
- 19.858
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllah duyariz canim ya biz bigun bebisi gorduk 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini duyalim benim mide bulantısı var ya uyku hali uyumak istiyorum surekli 2 tanede cocugum var . Beraber takip edelim guzel olir ;-) sen keseyi gordun muay inşallah kuzum birlikte devam edelim,kalp atışını bi duyabilsem oh çekecem,sen de durumlar nasıl şuan
Ben kullandım canım kullandıktan 5 dk sonra çıkardım maalesef sanki daha çok bulandırdıImuneks Emetium diye bulanti ilaci varmis . aranizda kullanan ve fayda goren var mi?
Ben kullandım canım kullandıktan 5 dk sonra çıkardım maalesef sanki daha çok bulandırdı

hayranim sana masallah...Hanımlar iyi akşamlaar. O kadar çok konuşma varki okuyamıyorum maşallah baya çoğalmışız :) Benim gene belirtim hiç yok sadece bu günlerde akşamları halsizlik oluyor 6dan sonra. Uyukluyorum bazen. Birde ağır bişey yediğim zaman mide yanmam oluyor. Ben hiç bi belirti yaşamadığım halde genelde evde uzanarak geçiriyorum vaktimi. Allah çalışanlara, çocuğu olup dinlenemeyenlere gerçekten yardım etsin dua ediyorum sizin için![]()
Sağol kuzum biraz araştırıyım bakıyım neler tetikliyor neler iyi geliyorBenim arkadaşımda da vertigo var hamileyken çok sık olmadı ama 1 kez oldu ona da dikkat et canım sen yine de tetikleyecek şeylerden kaçınmaya çalış
korunmadığı halde 1 sene kalamayan var 1 adet gördüm sonra kalmışım beğendiğim bi doktor hazır olmayan rahim bebeği kabul etmez demişti bende adetten sonra bıraktım şükür rabbim aratmadıKürtajdan sonra korunma vermiyor mu doktorlar arkadaşıma 3 ay falan vermişlerdi ondan şaşırdım ne güzel hemen hamile kalmışsın yine
Masallah ne güzel :)korunmadığı halde 1 sene kalamayan var 1 adet gördüm sonra kalmışım beğendiğim bi doktor hazır olmayan rahim bebeği kabul etmez demişti bende adetten sonra bıraktım şükür rabbim aratmadı
Benim de masa başı ama 3 gün oldu bulantilarim başlayalı birde koku hassasiyeti var herkes kokuyor sanki biriyle konuşmaya korkuyorum suratına öğürecem diyeBenım işim o kadar zor olmadıgı halde (masa başı ) okdr zorlanıyorum ki insanlara laf anlatırken .
İçimin bulantısı , başımın ağrısı , halsizliğim![]()
korunmadığı halde 1 sene kalamayan var 1 adet gördüm sonra kalmışım beğendiğim bi doktor hazır olmayan rahim bebeği kabul etmez demişti bende adetten sonra bıraktım şükür rabbim aratmadı
Nice yaşanmışlıklar var. 3 ay bile bekleyemiyoruz şimdi "kısırım" diyoruz olmayınca... Rabb'im güç kuvvet versin evlat gözleyenlere ve bütün hamişlere. Sağ salim geçer inşaAllah bu süreçlerimiz. Evde bi kutu öylece duruyor korkumdan bi daha hiç denemedim. BEn çok zor durumda kalınca zofer kullanıyorum doktorum ondan başka iyi gelecek bişey yok onunda güvenilirliği kanıtlanmamış ama doktorum sen iç bana güven herkes içiyor diyor. Dün akşam içtim artık oda fayda vermiyor galiba böyle böyle zaman geçircez İnşâAllah sağlıklı olur minnoşlarımız benimde sabah çok kötü birde bu saatte başlıyor sabaha kadar yerlerde yuvarlanıyorum((( ya az az yemeye calisiyorum. yine bulaniyo yine bulaniyo.. yemiyorum acikinca yine bulaniyo. bende dr sorup alicam bi bakayim ise yarar insallah. birde benim aksamlari midem agrimaya basladi.
(
9+6 ama doktora göre 10+1Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle![]()
Çok sağolunhayranim sana masallah...![]()
Umarim hep böyle gideriz bende sabah uyanamıyorum :) allahtan kafama göre çalışıyorum bol bol yatıp dinleniyorum senin gibi:) sendede var mı ya bu kasikta hissetme durumu :)Hanımlar iyi akşamlaar. O kadar çok konuşma varki okuyamıyorum maşallah baya çoğalmışız :) Benim gene belirtim hiç yok sadece bu günlerde akşamları halsizlik oluyor 6dan sonra. Uyukluyorum bazen. Birde ağır bişey yediğim zaman mide yanmam oluyor. Ben hiç bi belirti yaşamadığım halde genelde evde uzanarak geçiriyorum vaktimi. Allah çalışanlara, çocuğu olup dinlenemeyenlere gerçekten yardım etsin dua ediyorum sizin için![]()
Bende geç uyanıyorum 10dan önce uyanamıyorum hiç :) şöyle hissediyorum ani bi hareket yaptığımda falan hissediyorum batma oluyor. Ama gerçekten çok şanslıyız bulantı yaşayanlara çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun inşallah. Biraz ırsi sanırım benim annemde de teyzemde de ablamda da hiç bulantı olmamış ailede olunca oluyo sanırım.Umarim hep böyle gideriz bende sabah uyanamıyorum :) allahtan kafama göre çalışıyorum bol bol yatıp dinleniyorum senin gibi:) sendede var mı ya bu kasikta hissetme durumu :)
ins canimm ..Evde bi kutu öylece duruyor korkumdan bi daha hiç denemedim. BEn çok zor durumda kalınca zofer kullanıyorum doktorum ondan başka iyi gelecek bişey yok onunda güvenilirliği kanıtlanmamış ama doktorum sen iç bana güven herkes içiyor diyor. Dün akşam içtim artık oda fayda vermiyor galiba böyle böyle zaman geçircez İnşâAllah sağlıklı olur minnoşlarımız benimde sabah çok kötü birde bu saatte başlıyor sabaha kadar yerlerde yuvarlanıyorumİnşâAllah bebeklerimizde bizde iyi oluruz
![]()
yaa evetttt... bulantisiz yasamayi ozledimm ya daha ne olsun. masallah sana. bence sevin bunun icin. cok guzel .. ben daha simdiden bi daha asla dogurmam , hamilelik berbat bi seymis,, moduna girdim.. valla ins. cabuk gecer dokuz ayÇok sağolunBelirtim olmadığı içinmi hayransınız :))