• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Slm kızlar aramızda çalışanların durumu nedir ne değildir merak ediyorum bana i anılmaz zor geliyor bütün gün ayakta olmak çok yorucu ve bel ağrısına sebep oluyor güç gerektiren bi işim var ve anlayışsız üstlerle çalışıyorum bu yüzden acaba raporlamı devam etsem diyorum 2ay evvel de düşük yaşayınca çok kararsız kaldım doktora işimden bahsetmedim ağır iş yapma dedi geçti oda ama ben gerçekten zorlanıyorum
Ben de çalışıyorum canım. Uzun süre ayakta durunca batmalar sızlamalar başlıyo. İşin içinde güç gerektiren bişey varsa rapor al bence de

canım nar çok tüketmemek lazım aklında bulunsun kanı sulandırdığı için düşük riski oluşabiliyormuş..

7+2 biz de :)

aynen canım var hissediyosun ama bi dur bakalm fln diyince insanlar sinirleniyorm ben de :)

ben öğrendiğim gün ailelere söyledik hemen ama eşimin ailesi çok sabırsız çıktı akrabaları ve komşuları hep öğrendi :)
Bunu bilmiyordum. Şimdiye kadar aşırı nar yedim. İnşallah kötü bişey olmaz :(

Canım doktora gittim bugün ağrıların olması normal. Duramayacak kadar çok olursa kanamam olursa haber verirsin o önemli dedi. Evet kese burda yaptı cok sukur ama tam anlamadim ben. pazartesi tekrar çağırdı. Heralde tam net görmek için.
Çok iyi olmuş canım inşallah sorunsuz devam eder ikimizin de. Haftada bi çağırması da iyi bence benim doktor da bi hafta sonra çağırmıştı

yaa evetttt... bulantisiz yasamayi ozledimm ya daha ne olsun. masallah sana. bence sevin bunun icin. cok guzel .. ben daha simdiden bi daha asla dogurmam , hamilelik berbat bi seymis,, moduna girdim.. valla ins. cabuk gecer dokuz ay :halay::halay::halay:
Kuzum ben 7 senedir bu anı bekliyorum :) ben bile bazen bebeğimi unutuyorum Rabbim kolaylık versin

yaa evetttt... bulantisiz yasamayi ozledimm ya daha ne olsun. masallah sana. bence sevin bunun icin. cok guzel .. ben daha simdiden bi daha asla dogurmam , hamilelik berbat bi seymis,, moduna girdim.. valla ins. cabuk gecer dokuz ay :halay::halay::halay:
Böyle şeyler duyunca inan o kadar üzülüyorum ki inşallah bi an önce geçer bulantınız ama bir iki hafta sonra geçmesi lazım 10. Haftada yavaş yavaş bitiyomuş az daha dayan allah yardımcın olsun:KK200:

Bende geç uyanıyorum 10dan önce uyanamıyorum hiç :) şöyle hissediyorum ani bi hareket yaptığımda falan hissediyorum batma oluyor. Ama gerçekten çok şanslıyız bulantı yaşayanlara çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun inşallah. Biraz ırsi sanırım benim annemde de teyzemde de ablamda da hiç bulantı olmamış ailede olunca oluyo sanırım.
Aynen bende 10 da esim arıyor kahvaltı yap diye :) ay benim annemde teyzemde ölmüş hamileliğine kime çektim ki ben :) çok şükür allah yardımcıları olsun gerçekten eşimin bi akrabası da hamile aynı gidiyoruz kızla kilo filan vermiş kusmaktan umarım onlarında geçer hemen :)

Böyle şeyler duyunca inan o kadar üzülüyorum ki inşallah bi an önce geçer bulantınız ama bir iki hafta sonra geçmesi lazım 10. Haftada yavaş yavaş bitiyomuş az daha dayan allah yardımcın olsun:KK200:
ins. canimm.. valla sadece bulanti olsa yedigim ictigim her seyin tadi ayni olmamis aci limon tadi :(((

uyumak guzel bir sey ama uyuyunca geciyor her sey taki tuvalet gelip slklstirana kadar :)) uyandin miii bulanti kabusu basliyor...

neyse canlar ben yatiyorum yarin istanbula ucuyorum. persembe ilk ultrasonum var daha hic baktirmadim. minnosumun ya da minnoslarimin fotosunu paylasicam doktorun onerileri tavsiyeleri olursa paylasirim burdan.. cumartesi ancak yazabilirim. kendinize iyi bakin. allaha emanet olun . sizinde hayirli haberlerinizi bekliyorum. minnoslara iyi bakin. saglicakla :anne::anneadayı::KK200::nazar:

Aynen bende 10 da esim arıyor kahvaltı yap diye :) ay benim annemde teyzemde ölmüş hamileliğine kime çektim ki ben :) çok şükür allah yardımcıları olsun gerçekten eşimin bi akrabası da hamile aynı gidiyoruz kızla kilo filan vermiş kusmaktan umarım onlarında geçer hemen :)
Evet canım gerçekten çok şanslıyız ne kadar şükretsek azdır. İnşallah bu konuda olduğu gibi tüm hamileliğimizde, doğumumuzda hatta bebeği büyütürkende hep böyle şanslı rahat oluruz :)

ins. canimm.. valla sadece bulanti olsa yedigim ictigim her seyin tadi ayni olmamis aci limon tadi :KK43:((
Benim ilk zamanlar biraz oluyodu bulantım makarna haşlayıp yoğurtluyodum onu yiyodum hem tok tutuyodu hemde midemi aşırı rahatlatıyodu sende dene istersen canım.

Çok iyi olmuş canım inşallah sorunsuz devam eder ikimizin de. Haftada bi çağırması da iyi bence benim doktor da bi hafta sonra çağırmıştı
Inşallah sağlıkla zahmetsizce devam eder. Aynen bence de basta çağırması guzel insanın merakı da geciyor:) çok stres yapmıştım ama sukur ki zihnimdeki kötü şeyler cikmadi.

Back
X