- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım yemeyincede boş miğde kazılıyo sanki yanıyo bu kez yesek bi yemesek biZorla yemek yemeyin daha kötü olursunuz
Mide bulantıları gecince yersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yemeyincede boş miğde kazılıyo sanki yanıyo bu kez yesek bi yemesek biZorla yemek yemeyin daha kötü olursunuz
Mide bulantıları gecince yersin
Karından soldu oğlum :)
AA hiç duymamıştım şimdi baktım internetten onda da kız çıktı![]()
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Tecrübeli anneler ıhlamur yapmadım bugün ama baya kötüyüm bişey olmaz dimi ıhlamurdan
Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimi
Kızlar bişey sorucam net bilgi bulamadım, Avm lerde Xray cihazlarından geçiyormusunuz bi sakıncası var mı?
Bence olabilir :) eğlenceli olurya kızlar bi fikrim var acaba şey mi yapsak herkes hissettiği cinsiyetleri yazsa ilk sayfadaki tabloya yeni bir sütun ekleyip koysakbakalım hislerimiz ne kadar doğru çıkacak ? ne dersiniz?
Feeling07
Yarın başka doktora gibicem canım inş bi sorun yoktur yaaacanim 9. haftada hala bebek olusmus gibi demesi secememesi bana cok garip geldi ya kalbini duymus olmaliydin
Kız hissediyorum ben canımKızlar listeye ekleme yaptım bilginiz olsun. Son yazanlar ismini kontrol etsin ismi olmayanlar beni etiketleyerek yazsın bilgilerini.![]()
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins cnmÇok şükür şuanda 8+3 olduk. Ve doktorun demesine göre sağlıklı ve bir güzel büyüyorBir hafta önce gitmiştim kontrole 5 hafta sonra gel dedi.
Canım eklemeye çalıştım ama olmadı zaten 3-4 hafta sonra falan cinsiyetleri öğreniriz gerçek cinsiyetleri yazarım :)Kız hissediyorum ben canım![]()
Bence gelişmesiyle alakalı değildir canım önemli olan beta değerleri. Bi sıkıntı olsa doktor derdi. Bana da benim durum yanlışmış gibi geliyo şimdiden bu kadar şişmesi değişik. Cuma günü doktora gidicem bakalım ne dicekbenimde o kadar fark yok ki arada bebiş gelişmedimi diye düşünüyodum valla annemde öyleymiş ufacık karnım vardı hep aynı kıyafetlerimi giyiyodum diyo
Ben varımmmm çok güzel bi fikirBence olabilir :) eğlenceli olur

Gebelik küçük olduğu zaman ultrason ölçüsünü doğru hesaplayamıyormuşdoktora ilk gittiğimde bana 1 hafta geç döllenme demişti ama az önce sancı şikayetiyle gittim 6+1 canlı bebek dedi nasıl oldu o 1 hafta nereye gitti resmen şok haliyle sevinemedim doktor da değişkti niye sancı var düşük tehlkesi mi diyorum ne bilim allah bilir bugün ne yarın ne belli mi ama şuan ben canlı bir bebek gördüm hadi güle güle dedi üsluba bak ya![]()
karından zor görünen kese 4 günde içi bebekle dolmuş rabbime şükürler olsun ya bide şu rahmimdeki sancıyı atlatabilsemGebelik küçük olduğu zaman ultrason ölçüsünü doğru hesaplayamıyormuş
Dayanılmayacak gibi mi? Bende de oluyordu rahim genişliyor diye oluyormuş ama artık olmuyor. Bir de sigara içiyordunuz sanki bıraktınız mıkarından zor görünen kese 4 günde içi bebekle dolmuş rabbime şükürler olsun ya bide şu rahmimdeki sancıyı atlatabilsem
Ay maşallah.. Bana da geç döllenme dedi doktor yarın yeniden kontrolüm var inşallah benimki de yakalar haftasını :)karından zor görünen kese 4 günde içi bebekle dolmuş rabbime şükürler olsun ya bide şu rahmimdeki sancıyı atlatabilsem
ya nasıl desem afedersin rahmim sızlıyor bildiğin.Dayanılmayacak gibi mi? Bende de oluyordu rahim genişliyor diye oluyormuş ama artık olmuyor. Bir de sigara içiyordunuz sanki bıraktınız mı
Olur öyle normal sonuçta genişliyor. Ama sigarayı lütfen içmeyin düşük riskini arttırıyor diye okumuştum.ya nasıl desem afedersin rahmim sızlıyor bildiğin.
hayır maalesef bırakamadım azalttım içmemeye ççalışıyorum