Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yemek yiyyen tek benim sanıyordm iştahım bazen özellikle akşamları cok acık oluyr. Sen benden 1 hafta öndesn canm sağlıklıngunler olsn kilo verılır bulantın oluncada yiyemeyeceksn zatenBen şimdiden 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum sonumuz nereye varacak bakalım
Ben de çok kusunca mide yanması başladı dün gaviscon aldım çok fayda etmiyor ama o an iyi geliyorAmin canm hepimize şifa versin Allah. Dr bana da premesis verdi fayda etmiyor hiç üstelik çok da pahalı bir ilaç en iyisi dye aldm ama nafile
Saol canım zaten başka doktora görüncektim ağrılarıda sorayım ne olur ne olmaz içim rahat etsin kalp atışlarını inş bugün duyarım bendeAdet döngüsü ve ovulasyon dönemi olduğu zamanlarda normal korkma benimde bugün belim sancılandı kontrolüm vardı Dr a söyledim normal hamilesin dedi bide kilo da artış olduğu için oluyormuş korkacak bir durum yok Allah'ın izni ile biz bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk elhamdülillah darısı duymayan arkadaşlara
Günaydın canım . Çok aktifiz walaGünaydın kızlar 1000 sayfa olmuşuz maşallah bize![]()
çok kötü yaa benimde dün çok kötüydü bugün sanki daha iyiyim gerçi kahvaltıdan sonra başlıo ama inş olmaz senin bulantılarında geçer inşş yaMidem bulanıyo öğürüp duruyorum ama çıkaramıyorum![]()
Insaallah arkadasim korkularindan emin kılsin allah.icini ferah tut.Keske bunu yazmasaydin suan dahada kotu oldum allah razi olsun canim cok sagol bana dua et olurmu. Zor bir surec insallah skintisiz atlatirim. Rabbim korktugumuz yerlere uğratmasın buna şükür ne deyim.![]()
![]()
Ben şimdiden 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum sonumuz nereye varacak bakalım
Allah yardımcımız olsunçok kötü yaa benimde dün çok kötüydü bugün sanki daha iyiyim gerçi kahvaltıdan sonra başlıo ama inş olmaz senin bulantılarında geçer inşş ya
Canim cok gecmis olsun. Umarim bir seyin yoktur. Saglikla bebegini görürsün insallah.Uyukudan uyandım wc ye gittim geldim yattıktan sonra frlaket bi sancı gitdi adet sancısının 2 katı belime karnıma kasıklarıma bi yandan mide bulantısı titreme çok tedirgin oldum yarına randevu aldım 9 buçuğa inş bişi yoktur hala sancım var
Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
2 hafta sonra tamamen geçer canım az daha dayanCanım evet maalesef ben çok etkilendim.
Mide bulantim var ama şükürler olsun o eski hali kadar degil..
Şu anda kokular felan bulandırıyor midemi..
Sağolsun kuzenim ve kardeşim geldi yardımıma.