• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan

• Beğen
Reactions: H E
Selamlar
Bugün hiç giremedim kk ya malallah bir birikmiş bir birikmiş :confused:ara ara okumaya çalışıcam bugün dr kontrolleri çoktu sanki umarım haberler güzeldir
Benimde bugün kontrolüm vardı biraz önce çıktım çok şükür büyümüş minnoş :halay:1.6 cm olmuşuz kolları bacakları kafası artık çok net seçiliyor :nazar::nazar: çok çok şükürler olsun
Ne güzel canım çok sevindim . Ta bişi dicem benim minnnok ta 1.17 cm yazıo ultrosonda ama çok küçük hiç bişey belli olmuoo

Eklentiler

• 20181101_104808.webp
    20181101_104808.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artık :(

kızlar benim dün kahverengi lekelenmem olmuştu doktorumu aradım kırmızı olmadığı sürece korkma dedi, çalışıyorum bir de dinlenmeli miyim dedim ama yatmakla düşüğün durdurulabildiği kanıtlanmamış düşecekse zaten düşer dedi. progestan içiyordum zaten öncesinde ona devam o kadar dedi ama bugün yine hafif lekelenme var doktorum ısrarla gitmeme gerek olmadığını söylüyor ama çok tedirginim var mı lekelenmesi olan? :KK43:
15 gün önce benm kırmızı kanamam olmuştu iğne serum ilaçla kahveye döndü halen kahve kahve geliyor canm benm .Ama şuna dikkat ettim ben de çalşyorm çalşrken azck yorulyorm geliyor leke ama yatıbca evde dinlenirken hiç olmuyor bilemiyorum alakası var mı ama benm dikkatimi çekiyor

Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artık :KK43:
Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.

MaşaAllah Allah c c sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi, güzellikle iyilikle büyütmeyi nasip etsin. Benim hiç kız kardeşim yok o yüzden hepinizin bebislerinin teyzesi olmaya talibim.

Ben de doktora gittim bugün. Daha büyük sanıyorduk sat ' a göre fakat henüz 5 hafta 4 günlükmüş. Henüz küçükmüşüz ama Yine de buyrun kesemiz, yolk sac'ımız ve hemen sağında keseye bitişik olan pek anlaşılmayan bir yapıdaki halimiz. :KK200: kalp atışımızı da gördük elhamdülillah. Darısı gün bekleyenlerin başına... Eki Görüntüle 2202575
Canım çok sağol tabiki hepiniz teyzesisiniz :) Sanada hayırlı olsun kuzum kalbini duyduysan en büyük şeyi atlatmışsınız demektir :) sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :KK200:

Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.
Yeme canım bi daha. Evdede yapabiliriz hamburger çok zor değil biliyorum onların tadı ayrı oluyo ama içine çin tuzu falan koyuyorlar o yüzden seviyoruz hiç hijyenik değiller.

Kizlar geldim ama eli boş geldim :KK43: yani bir ultrason görüntüsü alamadım :KK43: artık kendi doktoruma gidince atarım :) onun dışında bebeğim kocaman olmuş doktor hareket etsin diye baya uğraştı oda uyanınca bi anda ziplamaya ve tepinmeye başladı :KK200: biraz agresif olacak galiba :) herşey normal çok şükür hatta ense kalınlığı bile ölçtu değer iyi dedi kısacası koca kafalı bir fasulye olmuş bizim minnos merakla kendi doktorumu bekliyorum şuan :) darısı sizleri de başına :)

Bende yarın gidicem çok heyecanlıyım :KK200: nasıl olmuştur ne kadar büyümüştür çok merak ediyorum

herkese merhaba arkadaslar ultrason fotomuzu ekledim. dun kontrolum vardi cok sukur kalbinide duyduk. 6+6 dedi doktorum. gelisiminde geriden gelme yokmus. 2 embriyo transferi olmustu malesef biri tutunamamis . artik bu minnos hic birakmaz beni insallah. kalbini duyanlar kesesini gorenler gozunuz aydin. darisi isteyen herkese artik ins. saglicakla kalin..

Eklentiler

• IMG-20181101-WA0011.webp
    IMG-20181101-WA0011.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 166
Back
X