- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim sağolunBen icinizi rahatlatmak icin soyledim. Hersey planlardaki gibi olmuyor anlaminda soyledim. Siz dusunun planlayin ozaman..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim sağolunBen icinizi rahatlatmak icin soyledim. Hersey planlardaki gibi olmuyor anlaminda soyledim. Siz dusunun planlayin ozaman..
Ne güzel canım çok sevindim . Ta bişi dicem benim minnnok ta 1.17 cm yazıo ultrosonda ama çok küçük hiç bişey belli olmuooSelamlar
Bugün hiç giremedim kk ya malallah bir birikmiş bir birikmişara ara okumaya çalışıcam bugün dr kontrolleri çoktu sanki umarım haberler güzeldir
Benimde bugün kontrolüm vardı biraz önce çıktım çok şükür büyümüş minnoş1.6 cm olmuşuz kolları bacakları kafası artık çok net seçiliyor
çok çok şükürler olsun
Bence ye, abartmadıkça yenmeli.Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
Aynen kuzum çıktınmı sen doktordan? Ultrason fotosu varsa sende at :)Benim bebegim 3.3 cm olmuş 1 gün bile nasıl fark ettiriyor gerçekten :) insan bi tuhaf oluyo o insana benzemeye başladıkça dimi :)
Doğum tarihi 07.05.1988
Doğum saati 08:15
SAT ilk gün 12.09.2018
Hamilelik planlanan ay Eylül
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma) 30
bakar mısın zahmet olmazsa :)
Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artıkKızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
15 gün önce benm kırmızı kanamam olmuştu iğne serum ilaçla kahveye döndü halen kahve kahve geliyor canm benm .Ama şuna dikkat ettim ben de çalşyorm çalşrken azck yorulyorm geliyor leke ama yatıbca evde dinlenirken hiç olmuyor bilemiyorum alakası var mı ama benm dikkatimi çekiyorkızlar benim dün kahverengi lekelenmem olmuştu doktorumu aradım kırmızı olmadığı sürece korkma dedi, çalışıyorum bir de dinlenmeli miyim dedim ama yatmakla düşüğün durdurulabildiği kanıtlanmamış düşecekse zaten düşer dedi. progestan içiyordum zaten öncesinde ona devam o kadar dedi ama bugün yine hafif lekelenme var doktorum ısrarla gitmeme gerek olmadığını söylüyor ama çok tedirginim var mı lekelenmesi olan?![]()
Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artık![]()
Canım çok sağol tabiki hepiniz teyzesisiniz :) Sanada hayırlı olsun kuzum kalbini duyduysan en büyük şeyi atlatmışsınız demektir :) sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahMaşaAllah Allah c c sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi, güzellikle iyilikle büyütmeyi nasip etsin. Benim hiç kız kardeşim yok o yüzden hepinizin bebislerinin teyzesi olmaya talibim.
Ben de doktora gittim bugün. Daha büyük sanıyorduk sat ' a göre fakat henüz 5 hafta 4 günlükmüş. Henüz küçükmüşüz ama Yine de buyrun kesemiz, yolk sac'ımız ve hemen sağında keseye bitişik olan pek anlaşılmayan bir yapıdaki halimiz.kalp atışımızı da gördük elhamdülillah. Darısı gün bekleyenlerin başına... Eki Görüntüle 2202575
Yeme canım bi daha. Evdede yapabiliriz hamburger çok zor değil biliyorum onların tadı ayrı oluyo ama içine çin tuzu falan koyuyorlar o yüzden seviyoruz hiç hijyenik değiller.Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.
Kizlar geldim ama eli boş geldimyani bir ultrason görüntüsü alamadım
artık kendi doktoruma gidince atarım :) onun dışında bebeğim kocaman olmuş doktor hareket etsin diye baya uğraştı oda uyanınca bi anda ziplamaya ve tepinmeye başladı
biraz agresif olacak galiba :) herşey normal çok şükür hatta ense kalınlığı bile ölçtu değer iyi dedi kısacası koca kafalı bir fasulye olmuş bizim minnos merakla kendi doktorumu bekliyorum şuan :) darısı sizleri de başına :)
Ben yiyorumKızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
Yeme canım bi daha. Evdede yapabiliriz hamburger çok zor değil biliyorum onların tadı ayrı oluyo ama içine çin tuzu falan koyuyorlar o yüzden seviyoruz hiç hijyenik değiller.
Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
YokAynen kuzum çıktınmı sen doktordan? Ultrason fotosu varsa sende at :)
8+ larda olduğun için artık baya birşey benziyor oluyo inşallah güzel haberler ile gelirsin canım :)Bende yarın gidicem çok heyecanlıyımnasıl olmuştur ne kadar büyümüştür çok merak ediyorum