• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kivi asla agzima suremem yazarken bile icim gitti tikim var ona ton baligi bu gidisimde doktora soracagim ben konserve icinde katki maddesi vardir diye yemedim simdiye kadar ama cok severim. Bende normal kucuk balik yiyorum hamsi istavrit falan gibi
Aaa ben severım kiviyi :)
Evet bende emın olmadıgım ıcın yemıyorum yoksa cok severım tonbalıgını :)
Baaak yaa senle konusurken ıstahın arttı canımmm uskumru cektıı off off :D

Ya ben arada kola bide cay iciyorum benim ondan da olabilir biliyorum yasak ama.napayim canim cekiyor
çay gaz yapmıyor hatta mideyi rahatlatıyor bence insnlar sigarayı azaltır ben çayı azalttım en çok o zor geliyor :):)

kola da canım çektikçe eşimin bardağından azcık içiyorum bi bardak doldurup bitirmiyorum sende olabildigince az iç çok zararlı çünkü :/

salatayla çok severim bende ama bu ara midemi bastıran tek şey makarna sanıırm hem tok tutuyor :) oyuzden makarnanın içine bişeyler karıştırıp yemeye başladım tonbalıgı yerken mısır da atarım çok güzel olur canım çekti resmen akşam yiyim ben :):))
Misirla ton baligini cok yakistiririm bende ama misir yemiyorum ben bisey okumustum biyerde hatirlamiyorum da ondan beridir yememeye calisiyorum ama azciktan bisey olmaz

Aaa ben severım kiviyi :)
Evet bende emın olmadıgım ıcın yemıyorum yoksa cok severım tonbalıgını :)
Baaak yaa senle konusurken ıstahın arttı canımmm uskumru cektıı off off :KK70:
Levregin ustune tanimam birde somon severim ben nerdesin hemen yemek sepetinden yollayalım

çay gaz yapmıyor hatta mideyi rahatlatıyor bence insnlar sigarayı azaltır ben çayı azalttım en çok o zor geliyor :):)

kola da canım çektikçe eşimin bardağından azcık içiyorum bi bardak doldurup bitirmiyorum sende olabildigince az iç çok zararlı çünkü :/
Ben sigarayi biraktim tamamen o sebepten cayi birakmak istemiyorum. Kansizlik yaptigi icin tavsiye etmiyolar doktorum birak dedi cay icin bu gittigimde dicemki birakamam kahvaltilar onsuz olmuyor. Kolayi da sevmem ben sadece kizartma varsa yaninda yarim bardak iyi gidiyor be

Benimde cumartesi oglen 2 de insallah sende bende iyi haberlerle geliriz. Yaz mutlaka buraya:dua::nazar:
Hastaneden hemen çıkışta yazamıyorum ama işyerıne gleınce hemen yazıyorum . Arabada tel . kullanamıyorum mıdem kalkıyoda :KK48:
Haydi inşallah :dua::dua::dua:

Levregin ustune tanimam birde somon severim ben nerdesin hemen yemek sepetinden yollayalım
Levrek palamut uskumru alabalık Ay hepsını severım :D hamıle olmasaydım karıdes şöyleeee kasarlııı :D ofof
Yok yemek sepetı olmaz yarın hemen balık yıyorum :dondurma: kız ıstahımııı actınnnn :D

Ben sigarayi biraktim tamamen o sebepten cayi birakmak istemiyorum. Kansizlik yaptigi icin tavsiye etmiyolar doktorum birak dedi cay icin bu gittigimde dicemki birakamam kahvaltilar onsuz olmuyor. Kolayi da sevmem ben sadece kizartma varsa yaninda yarim bardak iyi gidiyor be

çayı açık ve az için diyorlar zaten komple bırakın demiyorlar bu arada ben zaten sigara içmiyordum oyzuden öyle dedimm :):)

G guluncani Canım ben izmirdeyim Karşıyaka'da oturuyorum doktorum Kent Hastanesinde Orçun Sezer..
Bütçen uygunsa çok iyi bir hekimdir ve çok iyi bir hastanedir tek handikap çok pahalı bir hastane olması..
Onun dışında ise istediğin bolge Söyleyebilirsin sana doktor öneririm bu konuda fikir veren çok arkadaşım var hastanelerde calisan
Ah bende karşıyakadayım 35/5 :)
Canım kent hastanesi bütçemi aşar maalesef Namık beyde arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı ama izmirin en pahalı hastanesi maşallah.
Medicalde bildiğin var mı sirkülasyon çok fazla orda eski drlardan kimse yok hepsi kendi muayenesini açmış.yada önerebilecegin başka yer?

çayı açık ve az için diyorlar zaten komple bırakın demiyorlar bu arada ben zaten sigara içmiyordum oyzuden öyle dedimm :):)
Evet evet az ıcmek lazım bende cok severımmm hele ki öğlen kahve saaatımmmm vardı ah ahhhhh cok canm ısterse ıcıyorum oda tarıh olduuu :)

Birakayim desemde cay beni birakmax artik sigara icmedigin icin cok sanslisin ben gunde 1 paket iciyordum keseyi gordugum gun biraktim 2 haftadir agzima surmedim ama arada ozluyorum

Merhaba kızlar nasılsınız ?? Ben rahatsızım bayadır girip okumuyorum burayı,ya uyukluyorum ya da kusmamak için kendimi zor tutuyorum hep halsizim,istediğim şeyleri ağız tadıyla yiyemiyorum :( sizler nasılsınız bebişlet nasıl

Back
X