• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben daha once de biraktigimda 10 kilo almistim. Sigarayi birakmak yeme istegi yapiyor bende aklima gelmiyor ama surekli yediriyor anlamadim
Normalde evet kesınlıkle öyle canım ama ben kızımda da ogrendıgım gun bıraktım hamılelık boyu 9,5kg aldım sıgara hıc etkı etmedı. Hamıleyken etkı etmez bence teyzemde bırakmıstı oda az kg aldı o konuda ıcını rahat tut. Ve evet bebeklerımızın saglıgı ıcın ıcme bravo ınsallah devamı gelır:KK5:

S Serylady canım banada aktardan yaptırdıgın karışımı bulup söylersen çok sevınırım .
Bende liearac aldım ama memenun olanda var olmayanda
Tamamen engel olmuyor ama benım dogumdan sonra karnım komple mosmor cızgılerle doluydu hepsı gerı gıttı cok sukur bence ıyı krem hem onu kullanıp hem arkadasın tavsıyesını kullanırsın bende oyle yapcam. Bır de daha erken bence doktor ozaman bana 5ayda baslarsın demıstı karnım yoktu bıle cunku

• Beğen
Reactions: H E
S Serylady canım banada aktardan yaptırdıgın karışımı bulup söylersen çok sevınırım .
Bende liearac aldım ama memenun olanda var olmayanda
Kagidi aradimda bulamadim kizlara yazdim donüs yapsinlar hemen atacagim sifir catlakla bitirdiler resmen diger yag icin lierac yerine bio oil tavsiye ederim.

Normalde evet kesınlıkle öyle canım ama ben kızımda da ogrendıgım gun bıraktım hamılelık boyu 9,5kg aldım sıgara hıc etkı etmedı. Hamıleyken etkı etmez bence teyzemde bırakmıstı oda az kg aldı o konuda ıcını rahat tut. Ve evet bebeklerımızın saglıgı ıcın ıcme bravo ınsallah devamı gelır:KK5:
Agzima bile surmeyi dusunmuyorum. Tam 3 ayri doktora gittim hepside ne yap et birak 1 tane 2 tane diye kendini oyalama dedi zor oldumu cok zor oldu ama bu hayatta kolay elde edilen ne varki

Tamamen engel olmuyor ama benım dogumdan sonra karnım komple mosmor cızgılerle doluydu hepsı gerı gıttı cok sukur bence ıyı krem hem onu kullanıp hem arkadasın tavsıyesını kullanırsın bende oyle yapcam. Bır de daha erken bence doktor ozaman bana 5ayda baslarsın demıstı karnım yoktu bıle cunku
Aynen bende daha başlamam . Şuan hazırlık yapıyorum sadece . Gögüslerime sürüyrum şimdilik çünkü benımkıler çok ufaktı . Şuan resmen buyudualr ve çok gerginler çatlamasın dıye suruyorum

Agzima bile surmeyi dusunmuyorum. Tam 3 ayri doktora gittim hepside ne yap et birak 1 tane 2 tane diye kendini oyalama dedi zor oldumu cok zor oldu ama bu hayatta kolay elde edilen ne varki
Benım doktor dırek sıgara ıcmıyorsun dmı dedı evet bıraktım dedm amaaan sakın dedı ıcsem kımbılır neler derdi haklıda!
Bak dusuk tehlıkem var :( eger ıcmeye devam etseydım nasıl pısman olurdum amaan boşver pis pis kokcazz boşveeer ben nereye gıtsem herkes ıcıyor ama kfamda sartladıgım ıcın canım ıstemıyor.

Yaaaaa bebişlerimin kalp atıslarını duydum :KK200::nazar:dünyanın en güzel sesleriydi Rabbim hepimizin yavrularını korusun olmayanlarada hayırlısı ile nasip etsin inşallah :KK200:
ay ikizmi beklıyosunnn maşalaaahhhhh :dua::dua::dua::KK200:

2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormus :olamaz:
Kalp atışı duyayımda evlette de dosya açtırcam . Tatlı dille anlatmaya çalışcam . Çalışıyorum devlete o yuzden gelemıyorum falan dıcem ama bakalım yıcek mı :KK48:
Canm devlet hastanelerinde aile hekimi uzmanları durumunu söyle ben orda yptırmştm bu tar testleri

• Beğen
Reactions: H E
Back
X