- 9 Haziran 2009
- 134
- 154
- 303
Günaydınn bugün kontrolüm var çok heyecanlıyımkalp atışlarını duyarız umarım
![]()
Günaydıın
güzel haberler bekliyoruzzAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn bugün kontrolüm var çok heyecanlıyımkalp atışlarını duyarız umarım
![]()
güzel haberler bekliyoruzzAyyyy kontrolden gelınce hemenn yazzz.Günaydınn bugün kontrolüm var çok heyecanlıyımkalp atışlarını duyarız umarım
![]()

Görücez tabı bebeğim bu sefer annesını üzmezBu gidişinde görürsün kesin bence

Ben pek anlamadim cinsiyet mi ogreniyorsunuz canimGörücez tabı bebeğim bu sefer annesını üzmez
ben konustum anlaştım geçen sefer aç aç gittim napsın yavrucagımm aç ayı oynarmıı![]()
Ben pek anlamadim cinsiyet mi ogreniyorsunuz canim
gözün aydın canımGünaydın herkese bugün ilk randevuma gittim çok şükür kalp atışını duydukdarısı tüm bekleyenlere..:)
Ben Proffesöre gidiyorum canım,diğer süreç nasıl o konu hakkında bir bilgim yok.Vezneye para yatırıyorsun,muayene oluyorsun,doktor sana bir sonraki muayeneye ne zaman geleceğini söylüyor,sekreter de sana randevunu veriyor.Muayeneden çıktıktan sonra alıyorum.Canım peki hacettepe hastanesinden randevu nasıl alınıyorhemen veriyomular randevu
yine dinletti kalp atışını offf dünyanın en güzel şeyi Allah herkese nasip etsin. Doktorum gerçekçi hiç bişeyin garantisi yoktur dedi. Yani kötü bişey de olabilir diyo. İnşallah 1 ay sonra artık daha farklı olacak şekli dedi.Hiçbirşeyın garantısı olmadıgını elbette bılıyoruz.Tahlillerimi göstermeye gittim sadece sonuçlara bakar dedim ama gel bakalım bi daha dedim doktor diyoki gözlerin parladıyine dinletti kalp atışını offf dünyanın en güzel şeyi Allah herkese nasip etsin. Doktorum gerçekçi hiç bişeyin garantisi yoktur dedi. Yani kötü bişey de olabilir diyo. İnşallah 1 ay sonra artık daha farklı olacak şekli dedi.
Canım selam Özgür Özyüncü bu işin ehli diyebilirim sana ;gözün kapalı gidebilirsin.Özgür hoca riskli gebeliklere bakıyor ve dışarıdan da kolay,kolay hasta kabul etmiyorlar.Benim de bugün randevum var.Keseyi gördük hatta minik tirtilimin kalp atisinida gördük altinci haftamizda cok şükür.
Ama tedavi icin gittigimiz doktotumuz kalp atisinida gördüğümüze göre artık gebeligin takibi icin bir kadın doğumcu bulman gerekiyor dedi üzüldüm...
Benim septumum ve hipotiroidim vardı o sebeble bebeğim olmuyordu hacettepe gürkan BOZDAG a gidiyordum.. Hani doktor ile hasta arasindaki güven denir ya bu gercek birşey ona cok guveniyordum odasinda ciktigimda kafamda soru isareti kalmiyordu acikcasi gebeligimi de takip etsin isterdim... Fakat sadece kadin hastaliklari ve infertilite ye baktigibi gebelik takibi yapmadığını söyledi...
Iki doktor onerdi hacettepeden birini secip randevu aldim ÖZGÜR ÖZYÜNCÜ ama ta 21 kasıma randevu verdi. 6nci baftamda aldim randevuyu 9ncu haftada gidicem doktora insallah hersey yolunda gidiyordur ve bu doktorada en az onun kadar güvenebilirim..
Gözün aydınnnGünaydın herkese bugün ilk randevuma gittim çok şükür kalp atışını duydukdarısı tüm bekleyenlere..:)
normalmiş canım benim de en son kontrole gittiğimde biri 9+0 biri 9+1 görünüyordu. hatta önce ki kontrollerde 4 gün vardı aralarında git gide azalmış.Evet canımikizler normalde 8+3 üz ama ultrasonda biri 9 biri 8+6 göründü umarım normaldir