• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar olumsuz bır söz duydugunuzda sakın ineternetten bakmayın araştırmayın .
Ben 1 haftadır asla araştırma yapmadım . Bi size söyledım sizin yorumlarınızı okudum .
Daha kötü olursunuz çünkü saçma sapan şeyler yazıyolar hep ..

Aynen internetten hiçbir araştırma yapmayın,kafayı yersiniz kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşın.Ben kendimi temizliğe verdim,mutfak dolaplarımın içlerini indirdim,temizledim,az bir işim kaldı.Cam dışında herşeyi yapıyorum,camlar da iki aydır silinmiyor.Kafayı yiycez bir de cam balkon var napcam bilmiyorum.Sadece cam silmeye,perde takmaya kadın mı çağırsam bilemedim.Diğer herşeyimi yapıyorum

kızlar tansıyonda oynama olan varmı? Uc gundur 9/6 benım kafam sersemlesıyo normalım 10/7 okadar fark edıyo kı progestan yuzunden mı acaba ya

Bugün Dr ultrasonla bakarken elimi tutup göbek deliğimin 3-4 parmak altına getirip tam burada dedi biraz sertlik hissediliyor tam o bölgede
Cnm ben yataktan kalkmadan önce karnıma bakıyorum öyle hissediyorum. Bebeğim benim solumda yani karnimin sol tarafında idrardan once bakınca idrar torbasını üzerine çıkıyor kese öylede bakabilirsin.
Hatta bu benim 3. Gebeliğim iki oğlum var Allahım bağışlasın ikiside sol tarafimda idi. Diyorum bu da mı oğlan acaba bu.
Daha önce bu şekilde duydunuz mu yoksa bu benim icadim mi.

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
ben bata 4 gün kala öğrenmiştim beta 40'lı bişeydi. yani sizinki nerden baksan 1 hafta geç döllenme olmuş. o yüzden bebeği görememen normal. sabret biraz daha görürsün elbet.
zor biliyorum ama biraz sabır sadece.. ben 6+0'da görmüştüm. geç döllenme olmadığı halde.. var sen hesapla

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Ben 6 +6 da gördüm bebeği canım.

Back
X