- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün Dr ultrasonla bakarken elimi tutup göbek deliğimin 3-4 parmak altına getirip tam burada dedi biraz sertlik hissediliyor tam o bölgede
Hemdeeeee ne yalaaaanYe tatliyi cikar hakkiyi efsanesi yalan oldu desene![]()
Iyısın bence sıkıntı yapma okadarİdeal ilom 53 54 olmasi gerek ben 58 le basladim gebelige 60 falanim suan zayif degilim yani:) su ilk 4 ay daha fazla almasam iyi olacak:)
Cnm ben yataktan kalkmadan önce karnıma bakıyorum öyle hissediyorum. Bebeğim benim solumda yani karnimin sol tarafında idrardan once bakınca idrar torbasını üzerine çıkıyor kese öylede bakabilirsin.Bugün Dr ultrasonla bakarken elimi tutup göbek deliğimin 3-4 parmak altına getirip tam burada dedi biraz sertlik hissediliyor tam o bölgede
rica ederim canım şifalar olsunAynen cnm süt çözümünü buldum bir bardak içince kötü oluyorum ama dediğin gibi bir yudum içince geçiyor. Teşekkür ederim❤
Gebelikte tansiyon normalden düşük çıkıyor ve Dr normal kabul ediyor. Tabi sen yine de bi baktirkızlar tansıyonda oynama olan varmı? Uc gundur 9/6 benım kafam sersemlesıyo normalım 10/7 okadar fark edıyo kı progestan yuzunden mı acaba ya
Bence takıp et derdi bende yazmaya basladım. Normal tabı ama ılactan mı acaba merak ettım zaten vajınadan alıyordum bı haftadr agızdan alıyorm fenaGebelikte tansiyon normalden düşük çıkıyor ve Dr normal kabul ediyor. Tabi sen yine de bi baktir

Kesınlıkle kuşumBugün mide bulantısı ve mide ağrısı ile uyandım.
Vallahi insanın tüm keyfi mideden geçiyormuş onu anladım..![]()
hele yanma hıssıben bata 4 gün kala öğrenmiştim beta 40'lı bişeydi. yani sizinki nerden baksan 1 hafta geç döllenme olmuş. o yüzden bebeği görememen normal. sabret biraz daha görürsün elbet.Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Kesınlıkle kuşumhele yanma hıssı
Ben 6 +6 da gördüm bebeği canım.Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Neden ısıtma dedi ki en hep sıcak içerimAy bende hayatta ballı veya muzlu içemem
Sıcak içmeyı severdım ama doktorum ısıtma direk iç dedi . O yüzden iğrene iğrene içiyorum sabah akşam 1 bardak
Ben de kan tahlili diye gideyim.ozaman tamam cok saol canimcanım ben 2. kan testimi sağlık ocağında yaptırdım artışa bakmak için hemen kayıt açtılar zaten pozitif olunca.
hadi yaa bu da aklımızda dursun o zaman
Ben eksi yiyorum durmadan ozaman benim ki senin teoriye gore erkek olacakHemdeeeee ne yalaaaan![]()
Butun faydası gidiyormus .Öyle dedi..Neden ısıtma dedi ki en hep sıcak içerim
Bende süreklli turşu yıyorum . Kimbilir kaç kavanoz bıtırdım . Annem koca bir bidon kurmuş olsun dıye beklıyoruz . Olsun aççam yicemBen eksi yiyorum durmadan ozaman benim ki senin teoriye gore erkek olacak![]()