• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sabah ağlaya ağlaya uyandım kuzum ya :KK43:
Midem çok ağrıyordu hele yanma yok mu mahvetti beni..Oysa ki zararlı şeylerde yememeye özen gösteriyorum..
İnşallah hayırlısı ile şu gunlerde geçer
Mide bulantısu insanı hayattan soğutuyor wallahi 2 gündür iyiyim yemek yemeyi özlemişim Allahım tez zamanda geçer inş bulantın çok çokk çokk zor

Feeling07 Feeling07 erkek olacakmış canım yani bir küçük çıkıntımiz var bakalım yanılmıyorsa doktor :) biraz erken malum :)
Canım bende miyomlar yüzünden 17 haftalık bebegim canlı doğdu ve 15 dakika kadar yaşadı ve 4 ay süresince dayanılmaz acılar yaşadım.miyomu ilk tetikleyen cinsellik oldu sonra biraz düzelir gibi oldum bukezde çok stresli bir gün sonunda ağrılarım tekrar başladı ve doğum oldu.Miyomun yeri çok önemli benimki çok tehlikeli yerdeydi ve 3 tane yumurta buyuklugundeydi.sen sadece kendine hareketlerine dikkat et Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.Bircok kişi miyomla doğum yapıyor korkma sadece dikkat et

Benim tam tersi düsük devamli bana da limon yasak mesela tuz yemem lazim ama tuzlu olan hicbiseyi yiyemem tuzsuz yemeye aliskinim tadi bir garip geliyor
Ne güzel tuzlu yediğimin farkındaydım şimdide bana tatsız geliyor sizin iyimiş bence yüksek tansiyon gebelikte risk

Benim doktorum 6. Haftada vajinal 8.haftada karindan duyabiliriz demisti. 6 haftada karindan duymamiz zor demisti arti benim gebeligim icin sirf degerlerim 2 katina cikmiyor diye dis gebelik dediler kesin dediler ama bunu dedikten 2 gun sonra keseyi gorduk o kadar agladim o kadar yiprandimki o surecte anlatamam doktordan da sikayetci oldum bende henuz kalp atisini duymadim ama olumlu düsün olumluyu cagir bir doktorun sozuyle de hareket etme ne gelirse Rabbimden boynumuz kıldan ince ama sen kesin bilmeden lutfen kendini yipratma umarim en kisa zamanda duyarsin canim
Ben de eve yeni geldim canım. Hastane çıkışı eve direk gelsem ağlamaktan mahvolurdum. Sokaklarda ağladım milletin içinde de gerçi. Yani belli olmadan niye böyle diyolar ki. İlerisi hafta olur tamam dicem de zaten keseyi yeni gördüm ben minicik zaten içi boş olabilir kendini hazırla ne demek. Daha benim 6+1 yani. Ayy sana da kesin dış gebelik mi dediler. Ya belli olmadan neden böyle diyolar belli olmaz ki yani sonuçta. Sanki iyice ilerledi tam net belli oldu gibi konuşuyolar. Bin pişman oldum yeminle ama şimdi iyiyim şükür. Haftaya perşembe özelde randevum o zaman görünmezse vajinal rica etcem bakalım inşallah canım

İnşallah canım . Senın geç döllenme buyuk ıhtımalle ben adetım 2 gun geçtiğinde değerim 283 tü .
Bence ondan da bebiş gözükmedi . İçini ferah tutmaya çalış . Biiliyorum çok zor .
Geç döllenme bence de canım. Doktora onu söyleyemedim bile titredim odasında. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını görürüm de içim rahatlar. Perşembeye kadar düşünmemeye çalışcam işte canım yoksa düşünürsem aklıma kötü şeyler geliyo

• Beğen
Reactions: H E
canim ben 6+4deydim kontrole gittigimde vajinal bakti doktorum. vajinal daha garanti oyle iceri kadar girmiyo ucundan. ben cok sukur kendisini gordum kalbini duydum. darisi sizlere ins. hepinizi saglikli mutlu haberlerinizi bekliyoruz. ins.
Anladım canım. Benim işte bugün 6+1 de normal göremeyince bunları dedi. Haftaya benim yine karından görünmezse vajinal rica edeyim

Geç döllenme olabilir değerleriniz düşük başlamış çünkü
Hadi diyelim Allah korusun olumsuz bir durum var bu doktorlarda bir tuhaf yaaa üslupları çıka değişik olabiliyor :/ ben olumsuz bir tecrübe yaşadım kalbi atmadı bebek gelişmedi doktorum her muayenede o kadar güzel konuşarak uğurladı ki beni ben umutsuzken o umutluydu sonu güzel bitmedi ama sağolsun onun tavrı sayesinde çok kolay atlattım
Hiç kalbinizi karartmayın düşünerek strese girip bebeği de strese sokmayın lütfen çok erken haftanız çünkü :KK68:
Yani kesinleşmeden kesinmiş gibi boş dedi napcağımı şaşırdım. Net bi durum olsa konuşur eder tamam da şimdi öyle korkuttu ki. Yani zaten hassasız kesin olmadan öyle şeyler demelerine gerek yoktu. Devlet hastanesine gitmem daha. Kayıt olayım diye gittim bin pişman oldum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah ikimiz de hayırlısıyla kucağımıza alırız :anne:

7+5 ta canım oda zorla ya fenaşlanşçaz ne var geç görülebiliyor doktorun dediğine bakma sen onlar hep warsayım olarak konuşur birazdaha bekle erken görünmesi için herkez aynı haftada bebeğini görcek diye bişey yok inş en kıza zamaanda minakkını görürsün
İşte hastanede sanki boşuna bunları yaşıyo gibi hissettim bi an. Ondan kaçıncı haftalarda gördüğünüzü merak etmiştim. Beşinci haftalarda olsa iyice paniklerdim artık. İnşallah canım görsem şöyle pirincimi içim iyice rahatlayacak

Ben de eve yeni geldim canım. Hastane çıkışı eve direk gelsem ağlamaktan mahvolurdum. Sokaklarda ağladım milletin içinde de gerçi. Yani belli olmadan niye böyle diyolar ki. İlerisi hafta olur tamam dicem de zaten keseyi yeni gördüm ben minicik zaten içi boş olabilir kendini hazırla ne demek. Daha benim 6+1 yani. Ayy sana da kesin dış gebelik mi dediler. Ya belli olmadan neden böyle diyolar belli olmaz ki yani sonuçta. Sanki iyice ilerledi tam net belli oldu gibi konuşuyolar. Bin pişman oldum yeminle ama şimdi iyiyim şükür. Haftaya perşembe özelde randevum o zaman görünmezse vajinal rica etcem bakalım inşallah canım
Bide karnindan bakmis yani gec dollenmede karindan 8 haftaya kadar gorunmuyor ki zaten saka gibi bana da senin gibi alistirkendini dis gebelik bu kanaman olabilir diye diye sinir krizi gecirttiler gercekten cok zor günler yasadim benim yasadigimi yasama diye anlatiyorum sana kesinlesmeden hicbisey icin canini sikip uzulme haftaya persembeye birsey kalmamis Allahin izniyle olmazsa ozeldeki doktorunla bir konus icini rahatlatir belki yada randevuyu erkene alir bazi doktorlar gercekten cok sinir bozucu hic kafana takma

Canim endiselenme hemen 6+2 de gittim bebeği göremedim sadece kese vardı bu cumartesi kontrolüm senin geç döllenme de olmuş boşuna üzme kendini bi kaç gün bekle tekrar gidersin
Anladım canım inşallah sen de cumartesi görürsün bebişini. Şimdi herkesinkini öğrenince daha da bi rahatladım. Haftaya perşembe randevum var bakalım benim de

Bide karnindan bakmis yani gec dollenmede karindan 8 haftaya kadar gorunmuyor ki zaten saka gibi bana da senin gibi alistirkendini dis gebelik bu kanaman olabilir diye diye sinir krizi gecirttiler gercekten cok zor günler yasadim benim yasadigimi yasama diye anlatiyorum sana kesinlesmeden hicbisey icin canini sikip uzulme haftaya persembeye birsey kalmamis Allahin izniyle olmazsa ozeldeki doktorunla bir konus icini rahatlatir belki yada randevuyu erkene alir bazi doktorlar gercekten cok sinir bozucu hic kafana takma
Hani normal karından baktı ultrasonda kese zaten 1cm görünüyo içinde bebeği görcek yer bile yoktu. İlk gebelik mi evet dedim. Sonra şaka gibi görünmüyor boş gebelik olabilir hazırlan tarzı konuştu. Zaten bişey bilmiyorum yani neydi bu anlamadım. Bide diyo ki iki hafta sonra gel bakalım diyo bidaha kendisine asla gitmem yani. Sana da baya stres yaşatmışlar canım bişey olsaydı stresten günahları boyunlarına yani. Stres etkiliyo bizi böyle olmaz ki yani. Şimdi burda konuştuktan sonra daha rahatladım canım çok teşekkür ederim

canım bişey diyim mi hiç canını sıkma ben sata göre 7+5 de gittim sadece kese göründü o da 5+1 çıktı. hatta kesenin boyu 16 mm di ben de intden baktım 5. haftada 8 mm oluyormuş benmki büyük acaba boş gebelik mi die evham yaptım. sonraki gittiğimde bebeğide gördüm kalbini de duydum içini ferah tut. benmde reglden 5 gün sonra kan değerim 27 ydi buarada. geç döllenme yani
İkimizin de geç döllenmeymiş. Yani aslında ben devlet hastanesine kayıt açtırmak için gitmiştim. Yaptırmadığim kan testlerini yapılsın diye. Benim haftaya perşembe randevum vardı ultrasonda karından bakıp bu yorumları yapmasını beklemiyodum. İnşallah ben de bebeği görüp kalp atışını duyarım da içim iyice rahatlar

Kızlar bende dum gittim hastaneye devlete gittim bu sefer doktor kibar biriydi tabi özeller deki gibi uzun uzun anlatmadı:) kalp atımı var sağlıklı ıyi gözüküyor dedi . O kadar 5 tup kan verdim birde idrar testi yarın da onların sonucunu alicam

3.24 cm olmuş benim sıpa 10+1 dedi 3 gün geri ymiş ama sıkıntı yok dedi öyle işte.

Öpüyorum hepinizi stressiz migde bulanmasız günler diliyorum :)

Uzme kendini geç döllenme olabilir bende adetimin 4. Günü 17 çıkmıştı testim katlanarak gitti ve sadece kese görünmüştü iki hafta önce gittiğimde bebeği ve kalp atışını gördüm merak etme Allah büyük hayırlısıyla görürsün internette araştırarak kafanı karıştırma herkesin gebeligi bir degil
Ben de yakın zamanda bebeği ve kalp atışını görürüm inşallah. Aslında aklımda hiç kötü düşünce yoktu kese boş gebelik gibi hazırla kendini deyince sokak boyunca ağladım. Şimdi daha iyiyim şükür

Back
X