- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Evet normal kaşar iyi bir markanın alırsınız. Ben sütaşınkini yiyorum.Tamam bende sabahımla işim kahvaltıma iki dilim kaşar dahil etmek . Sadece eski küflü kaşar tehlikeli diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normal kaşar iyi bir markanın alırsınız. Ben sütaşınkini yiyorum.Tamam bende sabahımla işim kahvaltıma iki dilim kaşar dahil etmek . Sadece eski küflü kaşar tehlikeli diye biliyorum.
Benim doktorum 3’ünü de kullanabilirsin demiştiNetten dr yorumlarina baktim parol vermidon minoset kullanabilirsiniz yaziyodu agri da gittikce artiyor 1 tane minoset yuttum insAllah sakıncası olmaz
Bende çok yiyordum ilk başlarda 1 hafta önce bitti her markete gidişimizde unutuyorum bunları okuyunca yarın direk gidip alıcamBen de kaşarı sevmem normalde ama hamilelikle beraber canım çekmeye ve yemeye başladım bulantılarıma da iyi geldi:) demekki gerçekten faydalı ki vücut istiyor :))
Yaa yerim onu.zaman hizli geciyor.bugun kizim okuldayken dogum videomu izledim hem duygusalliktan agla hem korkudan agla bir hal oldu.okuldan gelince agda yaptik ona dedim vay be zaman acimasiz.Bende 24 yasında kalmıştım 25 de dogurdum :) 3200ıyı de o hastanede hemen ınmeler yokmu :) ayyy kuş gıbıydıı sımdı anneeee ben komaaacaaaan oldummmm dıye bagrıyo![]()
Nar ıle brokolı hıc sevmıyorum yaEvet ondan şaşırdım bende tabi peynir sevmiyorsa kalar yiyebilir. Ben sabahları özenir ceviz kayısı incir brokoli nar elinden geldiğince tüketiyorum. Her öğün protein kalsiyum denğeli olsun istiyorum.
Benim 2 hafta kanamam lekelenmem durmadi ki igne ilac falan.ne zaman baksalar gudubet sekilsiz bir kese vardi.bu ne ya diyordum acaba kanamadan mi bole tuhaf.kenar birseyleri olcumleri vs baz aliniyor sen sekline bakma demistiAma seninki de bak saglikli sonucta masallah doktor ne demisti peki bunun bir etkisi varmiymiski
Ay hormonlr zaten tavan nıye ızledınnnnn :))))Yaa yerim onu.zaman hizli geciyor.bugun kizim okuldayken dogum videomu izledim hem duygusalliktan agla hem korkudan agla bir hal oldu.okuldan gelince agda yaptik ona dedim vay be zaman acimasiz.
4.950 dogum 4.700 cikis kilosuydu.ama fazlada verenler varmis.
Benim sutum cok yagliydi ins yine bolca olur sutum
Bu da bezelye sanirimBenim keseyi görsen fasulyeye benzıyo![]()
Benim kanamam yok cok sukur hic olmadi bu senin ikinci mi o olmadi mi ?Benim 2 hafta kanamam lekelenmem durmadi ki igne ilac falan.ne zaman baksalar gudubet sekilsiz bir kese vardi.bu ne ya diyordum acaba kanamadan mi bole tuhaf.kenar birseyleri olcumleri vs baz aliniyor sen sekline bakma demisti
Simdi yusyuvarlak ay gibi
10 yasinda.Ay hormonlr zaten tavan nıye ızledınnnnn :))))
Ooooooo bayaaa buyuk senın kızın masallaaah :))
Ilk bebıs yokken top gıbı yuvarlaktı sonra sekıller degısıyor :) sen sekle bakma gayeeet guzelBu da bezelye sanirim![]()
Yok kesemin sekli duzeldi.Benim kanamam yok cok sukur hic olmadi bu senin ikinci mi o olmadi mi ?
Normal dogummuydu10 yasinda.
Hic bir fikrim yok niye izledim ama esimi arayip o ameliyathanenin kapisindan bir saniye ayrilirsan bosarim seni diye bagiriyordum en son.nostalji yapayim dediysem belki
Baksam da anlamiyorum ki zaten oyle bos bos bakiyorum.Ilk bebıs yokken top gıbı yuvarlaktı sonra sekıller degısıyor :) sen sekle bakma gayeeet guzel
Ayyy masallah cok sevindim. Afedersin yanlis birsey solediysem yanlis anladim ben galibaYok kesemin sekli duzeldi.
Muz gibiydi bir ara bi ara cubuk gibiydi son kontrolumde sekli duzelmisti.
Sezaryan genel olmustum bebegi ilk goremeyecgim icin bastan sona saniye saniye cektirmistim.Normal dogummuyduayyyy adama yazık hhhhhaha
Benım elımde fotolar var kızım dogdugu zaman hava da kordonuyla doktoru hatıra cektı bızıde cektı yanagıma degdırınce :))) ama vıdeo yok cunku spınal sezeryan :))
Genel oldun ya emzırırken sorun yasadın mı merak ettımSezaryan genel olmustum bebegi ilk goremeyecgim icin bastan sona saniye saniye cektirmistim.
Saf gibi saniye saniye izledim simdide korkudan kalbim pirpir
Askolsun yanlis bisi soylemedin tabi ki : ))Ayyy masallah cok sevindim. Afedersin yanlis birsey solediysem yanlis anladim ben galiba
3 yaşında bir oğlum varNormalde özel hastaneye gidiyorum nolur nolmaz diye devlet hastanesine kayıt açtırmaya diye gitmiştim. Benim ilk gebelik hiç bilgim de yoktu geç gebelik 6+1 karından baktı kesenin içi boş gebelik olabilir kendini hazırla tarzında konuştu elim ayağım titredi odasında. Ondan merak ettim kim ne zaman ultrasonda gördü diye. Canım ultrason resmin ne kadar güzel çıkmış maşallahdarısı başıma
cinsiyet olarak ne hissesiyorsun
Oyhhhh maşallah yaYaa yerim onu.zaman hizli geciyor.bugun kizim okuldayken dogum videomu izledim hem duygusalliktan agla hem korkudan agla bir hal oldu.okuldan gelince agda yaptik ona dedim vay be zaman acimasiz.
4.950 dogum 4.700 cikis kilosuydu.ama fazlada verenler varmis.
Benim sutum cok yagliydi ins yine bolca olur sutum
Hayir.cikinca karnimda kum torbasi hemen emzirmeye basladim.hic problem olmadi.oluyormuymus kiGenel oldun ya emzırırken sorun yasadın mı merak ettım