- 20 Eylül 2017
- 1.117
- 2.385
- 83
Doktorumu beklıyorum şuan bayılmak üzerim Allahım nasıl bir süreç bu
Dua edin nolur güzel haberlerle geleyim![]()
Hadi bakalım heyecanla biz de bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumu beklıyorum şuan bayılmak üzerim Allahım nasıl bir süreç bu
Dua edin nolur güzel haberlerle geleyim![]()

hamilelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitap alan var mı? önerebileceğiniz bir kitap var mı hanımlar![]()

Canım kaç haftalık tam olarak alttan bakmadı mıKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle![]()
progesteron mu canim? jeli falan varsa kullansan igneden daha rahat. ben tup bebek tedavisi icin 13 igne oldum yalniz 5ini kendim yapabildim oda ellerim titreye titreye. zor yaa igne acimasa bile psikolojiksi kotu.Ben 2 haftadır karnımdan iğne oluyorum iğne fobim yoktu aslında eskiden ama sadece 2 hafta geçmesine rağmen kötü bir his bırakıyor bende tüm gebelik boyunca nasıl olur bilmiyorum![]()
göz atınca yorumlarını yazar mısın canım" Hafta Hafta Hamileliğiniz " diye bir kitap aldım dün akşam.
Yazarı : Dr.Glode B. Curtis
Henüz başlamadım, inşallah bu akşam başlicam okumaya bakalım![]()
canimmmm cok uzuldum ama kesin mi daha 8.haftadayiz 11de bile duyanlar oluyomus. baska bi doktor vs. bi seyler daha deneyin yaa.. nolur guzel haberler versinler .Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
canım geçen hafta gittiğinizde sanki ekranda kalbini görmüştünüz. yanlış mı hatırlıyorum? 10. haftaya kadar bekle bence başka doktora daha git.. aynı şeyleri söylerse o zaman düşünürsünKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Bakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .Canım kaç haftalık tam olarak alttan bakmadı mı
bende aldim o kitabi hafta hafta guzel anlatiyo genelde halk kutuphanelerinde oluyo .göz atınca yorumlarını yazar mısın canım
teşekkürler canımbende aldim o kitabi hafta hafta guzel anlatiyo genelde halk kutuphanelerinde oluyo .
Elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum canım ama zor tahmın ederısn kı ..Aynı şeylerı söyledı .Benim de ilk gebeliğimde aynı böyle olmuştu.
Doktorum sonlandırdı gebeliğimi, çok üzülmüştüm fakat ilk gebelikle böyle olabileceğini, eğer devam ederse sorunlu bir gebelik olacağını söylemişti. Sonlandırdıktan sonra ikinci gebeliğin çok daha sağlam ve sağlıklı olacağını söyledi. Ve öyle de oluyor çok şükür :))
Lütfen çok üzülmemeye çalış, Rabbim sana en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah![]()
Gidicem canım başka doktora da ama kese içinde bişey yok o yüzden umudum yokcanimmmm cok uzuldum ama kesin mi daha 8.haftadayiz 11de bile duyanlar oluyomus. baska bi doktor vs. bi seyler daha deneyin yaa.. nolur guzel haberler versinler .
ayrica gebenin el kitabi diye bi kitap indirdim nete gebelik kitaplari pdf yazinca cikiyo turkce kaynak cok yok. ama ingilizcen varsa biraz baya buluyosun ben 5 6 kitap indirdim turkce yalnizca 1tane buldum.ve kutuphaneden aldigim kitap bir de.teşekkürler canım
Bu hafta onuda göremedık canım . Başka doktora gidicem bu akşam .canım geçen hafta gittiğinizde sanki ekranda kalbini görmüştünüz. yanlış mı hatırlıyorum? 10. haftaya kadar bekle bence başka doktora daha git.. aynı şeyleri söylerse o zaman düşünürsün