- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Allah yardımcın olsun canım benim ;ben sırf o yüzden (kabul etmedikleri için )3 tane Hastaneye kayıt açtırdım.Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hastane,hastane dolaştım.Keseyi farklı bir hastanede gördüm,kalp atışı farklı,tahlillerim farklı hastanelerde oldu.Gata’yı eledim bu süreçte.Eşimle birlikte gidiyoruz biz,bütün bölümler VIP konforunda ama kadın Doğum bölümünü hastanenin en kuytu köşesine atmışlar.Ve çok da kötü durumda.Odaları da çift kişilik ve odada lavabo yok.Koridora çıkman gerekiyor.Ben giderken eşim bile bana akıl erdiremedi.(konfora çok düşkünüm)En son eledim ben diyince de “Oh be “demişti.Özelde yapmiyolar hacettepeye almıyorlar gataya gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çok kapsamlı bir kadın doğum bölümü yok bugün zubeyde hanıma gittik eşimle haccettepe den olumsuz yorum alınca onlar bile emin olamadı kabul etsek mi diye ciddi anlamda sıkıntı varmış allah yardımcımız olsun bir kaç tanıdık sokacağız araya sanırım orda Doğum yapacağım çünkü başka bi yer kabul etmiyor eden yerler de garanti veremiyor hep şüpheli konuşuyor nolcak bilmiyorum![]()
Zekai Tahir (Büyük Doğum )kesinlikle gitme.13,14 yaşında Suriyeliler Doğum yapıyor,hastane Suriyeli dolu.Allah korusun her türlü hastalık onlarda (Ben geçen sene bir grip oldum,1 ay sürdü )