• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Özelde yapmiyolar hacettepeye almıyorlar gataya gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çok kapsamlı bir kadın doğum bölümü yok bugün zubeyde hanıma gittik eşimle haccettepe den olumsuz yorum alınca onlar bile emin olamadı kabul etsek mi diye ciddi anlamda sıkıntı varmış allah yardımcımız olsun bir kaç tanıdık sokacağız araya sanırım orda Doğum yapacağım çünkü başka bi yer kabul etmiyor eden yerler de garanti veremiyor hep şüpheli konuşuyor nolcak bilmiyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun canım benim ;ben sırf o yüzden (kabul etmedikleri için )3 tane Hastaneye kayıt açtırdım.Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hastane,hastane dolaştım.Keseyi farklı bir hastanede gördüm,kalp atışı farklı,tahlillerim farklı hastanelerde oldu.Gata’yı eledim bu süreçte.Eşimle birlikte gidiyoruz biz,bütün bölümler VIP konforunda ama kadın Doğum bölümünü hastanenin en kuytu köşesine atmışlar.Ve çok da kötü durumda.Odaları da çift kişilik ve odada lavabo yok.Koridora çıkman gerekiyor.Ben giderken eşim bile bana akıl erdiremedi.(konfora çok düşkünüm)En son eledim ben diyince de “Oh be “demişti.
Zekai Tahir (Büyük Doğum )kesinlikle gitme.13,14 yaşında Suriyeliler Doğum yapıyor,hastane Suriyeli dolu.Allah korusun her türlü hastalık onlarda (Ben geçen sene bir grip oldum,1 ay sürdü )

Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:
11.haftaya kadar beklesen baska bir doktor detayli usg alttan usg prof vs denesen.belki bos degildir kesen

Geçende bakmıştı canım . Kesın yıne bakar .
Allahım sabır versın yenı oldugu için üzgünüm ama alışırım inşallah.
Çok teşekkür ediyorum :KK15::dua:
Sonucun olumsuz olursa da icini ferah tut ne olur.ben ilk bebegimi 6 aylilken kaybettim okurken seni o anki acimi hatirladim.hemen arkasindan cok saglikli bir gebelikle kizim geldi.

H E H E geçmiş olsun demek için akşamı bekleyeceğim. geçen sefer de bu doktor moralini bozmuştu diğer doktor olumlu şeyler söylemişti. yine aynı şeyin olmasını ümit ediyorum. senin için dua edeceğim.

Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Elçin canim çok çok üzüldüm, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım . Allah en yakın zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inan çok üzüldüm. Topikte güzel enerjisine inandığım ve hissettigih insanlardan biriydin. Allah o güzel gönlüne göre versin. İnsallah en yakın zaman da güzel haberlerle sağlıklı bir gebelikle aramıza dönersin. Duamdasın canım :KK200:

• Beğen
Reactions: H E
Bakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .
7+5 şuan Sat a göre .
Akşam yıne başka doktora gözükcem .
Ama umudum kalmadı .
Çarşamba gunu giderim büyük ihtimalle bitirmeye
canım yaaa gerçekten üzüldümmmmm ıcın cız ettı....vajınal bakmadı mı? Yanı geç dollenme olamaz mı? Benımde gerıde baya cunku baksa doktora gıdecekmıssın ıyıce emın ol hayırlısı neyse o olsunn canım

• Beğen

Canim cok cok uzuldum cok üzme kendini tamammi daha cok gencsin hem hayirlisi buymus demekki

• Beğen
Ay tatlım teşekkürler :) şimdi seninle aynı gidiyor olacaktık ne güzel sat lar aynıydı bizim seninkide hemen yakalar umarım haftasını :)

Evet canım aynı olacaktık :) aradaki farklı biraz kapattı ama hala 10 gün var .. sağlıklı olsunda önemli değil açıkçası:)

Canım kan pıhlaşması olunca ne oldu peki. Yani pıhtılaşma olunca boş gebelik mi oluyo
Bebege yeterli kan gitmiyor canim. Bos gebelik demek degil yani.
Pıhtılaşma sorunu olup saglikli bebek dunyaya getiren cok anne var. Hangi gende olduguda önemli cunku.
Bir tanidigim 6. ayında kasığında bir sertlik farkediyor ve yapilan testte pihtilasma cikiyor. O zamana kadar bebek gayet saglikli buyumus.

Allahım hayırlı haberlerle gelmenı nasip etsın canım :dua:

Elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum canım :dua:

Sağol canım . Allahım evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasip etsın . Sağlıklı hamılelık süreçleriniz , kolay doğumlarınız olsun inşallah . Sizi takipte kalıcam :KK15::dua:

Evet geçen hafta zar zor bebeği ve ekranda yanıp sönen şeyi gösterdi . Ama bu hafta en az 5 dk uğraştı baktıı baktıı hiçbirşey göremedi . gri bişey vardı ama hiç hareket yoktu.

Sağol canım Allah razı olsun :dua:

Benım geç döllenme olasılıgı çok zor kı :110:
Ben adete 4 varken idrar testınde silik çizgiyi gördüm .
adetım 2 gun geçti betam 283 çıktı.
4+3 te ilk randevum vardı rahım kalınlaştı .
5+5 te keseyı gördük . İçinde yolk u da gördük .
6+5 te kalp atılı yok .
7+5 te kalp atışıda yok bebekde artık olması gerek buyuklukte değil .
Yanı senınkıyle farklı duruyor benımkı

Tamam canım Allah razı olsun :110::dua:
Benim de randevum yarindi cok inaniyordum mutlu haberlerle gelecegine ayrica ekstra iki kat daha korkum olustu insallah bundan sonraki hamileliklerin cok cok saglikli gecer toparlanmaya calis hem beklemeyecekmissin de zaten cok sukur saglikli degildi ki olmadi oyle dusunmek lazim canim

İyiyim çok şükür kuzum dünden beri bi kabızlık vardı ter döktüm resmen onuda sabah halletim. Dün ilk defa kustum çok kötü oldum korkuyorum devamı gelecek diye. Şimdiye kadar hiç kusmamıştım. Sanırım ilacın yan etkisi :KK43:
Ben ıkı uc tane kuru kayısı yıyorum cok ıyı gelıyor. Ikımızde aynı durumdayız bende 6.haftadan berı yatıyorum allah beterınden korusun ınsallah atlatırız.

Ah canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. O kadar bulantı kusma çilesi çektikten sonra bunların olması daha acı. Bak mesela normalde de ben kalp atışı bulantı yapar diye biliyodum yanlışmış demek ki. Akşamki doktora vajinal bakması için rica et bence. Bence de olsun aynen bekle bi hafta daha. Dua etcem senin için canım benim gönlünü oldukça ferah tutmaya çalış yapabildikçe çok zor biliyorum
Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim

Başka doktora gidicem canım bu akşam .
Ondan sonra beklicem 1 hafta daha sonra aynı devam ederse kürtaj olurum buyuk ıhtımalle . İstersen hapta verebılrıım dedi . Artık o zamana kadar karar verırım hapla bazen tam düşmeyebiliyormuş..

Lekelenmem oldu sadece ondan sonra progestan verdı . Kullandıktan sonra oda geçti .
En dogrusunu yaparsin canim cok onemli bir karar emin olmadan islem yapmamak gerek Allah yardımcın olsun

Bebege yeterli kan gitmiyor canim. Bos gebelik demek degil yani.
Pıhtılaşma sorunu olup saglikli bebek dunyaya getiren cok anne var. Hangi gende olduguda önemli cunku.
Bir tanidigim 6. ayında kasığında bir sertlik farkediyor ve yapilan testte pihtilasma cikiyor. O zamana kadar bebek gayet saglikli buyumus.
Anladım canım. Zor durummuş. Sizin ilk gebelik ondan mı bitmiş öyle mi dediler. Ben hiç baktırmadım ama baktırsam iyimiş bak. Bende çok sağlık sorunu çıkar hep çünkü. Sağlıklı bebek dünyaya getirmek büyük mucize görünüyo gözüme şimdi

Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim
Kuzu herkesin hamilelik süreci çok farklı;ben buzdolabının kapısını bile açamıyorum son 3 gündür yemek yapabiliyorum.Ne güzel ki bulantı yaşamadın

Back
X