• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım tahlillerde çıkmadı tabi sonradan oldutsa bilmiyırum ama enfeksiyon olsa yanma ağrı olması gerekmez mi

Bende 1 haftadır sürekli tuvaletteyim resmen sancı oluyo ama doktorum enfeksiyon yok normal dedi ve 3 aylık olana kadar çok takma bunları diye de tembihledi

Merhaba bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 1 buçuk yıldır bebeğim olmuyordu şimdi herşey rüya gibi geliyo gerçekten ❤️ Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almak ta nasip olur
Hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza

Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallah
E nabizdan bi baksan mi özel yada devlet hepsini gösteriyor kan sonuçlarının canım belki çok yüksek değildir yani 4 filan olanlar var burda seninkide aynı civarda boşuna stres yapmamış olursun :)

Kızlar bu sağdasolda olaylarınısormak hiç aklıma gelmiyor benim görünce herşeyi unutuyorum sanırım yalnız ben yatınca hep solda hissediyorum

Günaydın kızlar :KK36:
Benim gibi uykuyu seven var mı ?
Yani kahvaltı falan işi olmasa hep uyurum :KK33:
Umarım herkes için güzel bir gün olur :dua:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümü Saygı ve Özlemle Anıyorum. En Büyük TÜRKİYE
:KK36:
images (1).webp

Cnm ben sabah uykudan uyandığım vakit kalkmadan karnıma bakıyorum sol ve sağ tarafıma göbeğimin az alt tarafına orda bi doluluk varsa ya da top gibi ise bebek o tarafta çünkü bebek idrar torbasını üzerine çıkıyor ve kese kendini belli ediyor bu şekilde ben bakiyorum
Dur ben de bakayim sabahlari belli olacak mi ?

Back
X