Genelde radyasyon içermiyor bebeğe zararı yok deniyor ama ben yine de geçmiyorum. Rahatsiz bakan güvenlik olursa hamileyim diyorum o kadar.Arkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde radyasyon içermiyor bebeğe zararı yok deniyor ama ben yine de geçmiyorum. Rahatsiz bakan güvenlik olursa hamileyim diyorum o kadar.Arkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
İki haftada bir gittim ben.Tahliller filan istemişti benden,onları yaptırdım,sonuçlara baktı.Sonra tekrar gittim.İkili tarama için randevu aldımArkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
![]()
Oo benden onceymısben 19 ya öööööffffffff
![]()
Yani bence de öyle olması lazım. Sözde özel hastane he az paragöz olun dimi şöyle 2 haftada bir çağırınİki haftada bir gittim ben.Tahliller filan istemişti benden,onları yaptırdım,sonuçlara baktı.Sonra tekrar gittim.İkili tarama için randevu aldım

en son 7 haftalıkken duyduk ikili testi yap gel dediArkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
![]()
Bana 6 hafta sonra ikili tarama için gel dedi. Normalde günün nasıl geçtiğini anlamazdım, şimdi zaman durdu sankiArkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
![]()
Paragöz olmalarına gerek yok ki canım benim;senin şöyle bir hakkın var.2 hafta içerisinde kontrol amaçlı tekrar doktoruna gidebilirsin.Yani ayda bir kere paranı ödersin.İkili tarama için randevunu al;testlerini yaptır.Örnek veriyorum bir hafta sonra da test sonuçları için git;hem bebeğini de görürsün.Ben öyle yapıyorumYani bence de öyle olması lazım. Sözde özel hastane he az paragöz olun dimi şöyle 2 haftada bir çağırın![]()
52 ile hamile aldim daha basindayim ve suan 54.5 oldum bile bilmiyorum ne olacak
Sağ ol canım ama sanırım benim telde açılmıyor , denedim olmadıCevapla yazısının yanında dosya yükle var. Ancak tel de resim boyutu fazla gelebilir. O yüzden resmi yüklemeden evvel kesin
Bebek için endişelenmene gerek yok. İlk üç ay içerisinde ihtiyacı olan her şeyi annenin rezervlerinden alıyormuş zaten. Ama kendi sağlığın için inşallah bir an önce düzelirsinBende yiyebilsem keşke reflü oldum bide
Seninde kilon azmış endişe etme bence ben kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür bebeği beslenemezsen diye ağlıyorum bide reflü oldu çok kötü durumdayım

1 ay sonra canımArkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
![]()
Bebek için endişelenmene gerek yok. İlk üç ay içerisinde ihtiyacı olan her şeyi annenin rezervlerinden alıyormuş zaten. Ama kendi sağlığın için inşallah bir an önce düzelirsin![]()
Gözün aydın canımMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canımGözün aydın canımAmin hepimize inşallah
![]()
Arkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
![]()
ne güzel yazmışsın her kelimesine %100 katılıyorumKızlar merhaba.
Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağız![]()
Pamuklu olmasına dikkat et ve vaktin varsa mutlaka ütüleKızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz![]()