• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amniyosenteze gerek olmadan kandan yapılıyor ve yüzde 99 sonuç veriyor. İkiz gebeliklere de yapılabiliyor, benim ikizlerim olacağından ikili yerine bunu yapacağız. Sadece benim embriyolarım pgt-ngs’li olduğu halde neden yapıyoruz onu çözemedim doktora soracam.

Testle ilgili bilgiler burda http://www.prenatest.com.tr/pdf/PrenaTestBilgilendirmeBrosuru.pdf
Ha tamam aynı şeyden bahsediyoruz Fetal DNA ve prenatest farklı sanmıştım sanırım aynı evet güvenirliliği Yüksek maliyetini sordunmu

Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruzo_O

Canım aslında sadece gebelik için değil genel olarakta pamuklu iç çamaşırı tercih etmek gerekir diğer sentetik dantelli vs olanlar çok yararlı değil..
Enfeksiyon riskini arttırıyor.
Birde gebelik olduğu için olabildiğince bir beden büyük almaya çalışın.
Ben S alıyordum ama artık M alıyorum.
Karnım çıktığında ise hamile giyime bakıp özel çamaşırlar alacağım..

Sütyen olarak ise genelde yumuşak dokulu olanlara bakıyorum geceleri kesinlikle çıkarıyorum.

Ha tamam aynı şeyden bahsediyoruz Fetal DNA ve prenatest farklı sanmıştım sanırım aynı evet güvenirliliği Yüksek maliyetini sordunmu
Nifty var bir de sanırım bu testlerin sadece isimleri değişik uygulama şekli aynı bi ablamız yaptırmıştı 3 sene önce 2bin liraya

Temizlik yapıyorum sözde :KK48: bir oda temizliyorum :temizlik: sonra yarım saat oturuyorum, sonra diğer odaya geçiyorum orası bitiyor sonra yine yarım saat oturuyorum :oops: üşengeçliğin dibine vurdum :süslü:
Aynı ben ya ;yalnız benim ritüeller değişti ben o yüzden yavaş yapabiliyorum.Eskiden oda bitince ya da toz alma bitince ;hop balkona kahve ve sigara molası :KK14:şimdi ikisini de içemiyorum.Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.Makineye çamaşır atıcam daha bekliyorum :KK49:

Arkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol için:işsiz: bana ayda 1 geliceksin dedi:KK14:
Bana da artık ayda bir gel dedi ben de gıcık oldm özlüyorum kuzumu :)
Ama şimdi hastane değiştireceğim bakalım artık
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Maşallah kuzuya :KK200:

Kızlar merhaba.

Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağızEn Büyük TÜRKİYE

Canım aslında sadece gebelik için değil genel olarakta pamuklu iç çamaşırı tercih etmek gerekir diğer sentetik dantelli vs olanlar çok yararlı değil..
Enfeksiyon riskini arttırıyor.
Birde gebelik olduğu için olabildiğince bir beden büyük almaya çalışın.
Ben S alıyordum ama artık M alıyorum.
Karnım çıktığında ise hamile giyime bakıp özel çamaşırlar alacağım..

Sütyen olarak ise genelde yumuşak dokulu olanlara bakıyorum geceleri kesinlikle çıkarıyorum.

Kızlar şimdi bir mağazaya girdim. Almışken şu üstten açılıp emzirme sütyeni olanlardan baktım. NBB nin kampanyası varmış 25 tlye inmiş. 4 tane aldım çıktım. Birde benim normalde 75b destekli giyerdim 80 denedim hafif sıktı 85b aldım kocaman oldular:spor: Bebişten sonrada böyle kalsa keşke:KK53::KK9:

5FE01F81-FE07-4600-867F-0B30ADB06B7E.webp
Kızlar dayanamadım:confused:

Back
X