- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
oğlum sağdaydıKizlaaar biz 4 kiz kardesiz 1 tane de erkek kaybimiz var anneme sordum kizlar sağda erkek soldaydi dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum sağdaydıKizlaaar biz 4 kiz kardesiz 1 tane de erkek kaybimiz var anneme sordum kizlar sağda erkek soldaydi dedi![]()
Tam anlamıyorum ama sol sanırımTabiki cikabilir Allah gönlüne gore versinseninki ne tarafta
Hareketlerini mi sagda hissettin yoksa sag kesede miydioğlum sağdaydı![]()
Normal canım dün eşimle çarşıda azcık yürüdük nefes nefese kaldım sanki koşmuşuz gibiKızlar bu çabuk yorulma normal mi ne yapsam nefes nefese kalıyorum çok basit işlerde bile
Canım %100 pamuklu ve büyük beden al yüksek bel olanlardan. Hatta direk hamile külodu diye satılıyo sanırım.Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz![]()
Aynen böyleyim merak etme çok normal :) şöyle giyinip süslenip gezmeyi özledim resmen. Sürekli evde yatmak istiyorum. Sanki bu hal hiç bitmicekmiş gibi ama dayan az kaldı artıkYorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Sizde de oluyor mu bu ? Yoksa bir bende mi anormallikler![]()
doğana kadar sağdaydı canım herşeyiyle hareketi vs.Hareketlerini mi sagda hissettin yoksa sag kesede miydi
Bence bu kişiye göre değişen bir kavram heraldeKizlaaar biz 4 kiz kardesiz 1 tane de erkek kaybimiz var anneme sordum kizlar sağda erkek soldaydi dedi![]()
Bana da dr aynısını söyledi ama herkes farklı birşey söylüyor Çok tatlılar yaa insan sabırsızlanıyo birşeyler almak için :) ben de sürekli internette bebek sitelerindeyimEki Görüntüle 2204752 Kızlar dayanamadım![]()
Aynen böyleyim merak etme çok normal :) şöyle giyinip süslenip gezmeyi özledim resmen. Sürekli evde yatmak istiyorum. Sanki bu hal hiç bitmicekmiş gibi ama dayan az kaldı artık
İkinci trimesterde bütün enerjimiz gelecekmiş hamileliğin balayıymış diyollaa :)))İnanılmaz asosyal oldum çıktım ne olacak bu halim bilmem
Zorla götürülüyorum bir yerlere sürekli sadece arabayla bszen bir deniz havası almak iyi geliyor..
Sigaram ,kahvemi yok ama bende şöyle balkonda yayıla yayıla oturmayı özledimAynı ben ya ;yalnız benim ritüeller değişti ben o yüzden yavaş yapabiliyorum.Eskiden oda bitince ya da toz alma bitince ;hop balkona kahve ve sigara molasışimdi ikisini de içemiyorum.Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.Makineye çamaşır atıcam daha bekliyorum
![]()

İkinci trimesterde bütün enerjimiz gelecekmiş hamileliğin balayıymış diyollaa :)))
Bende de durum aynı canim, ilk hamileliğimde böyle değildim ya. Şimdi bir bitkinlik, halsizlik aldı baisji gidiyor. En çok midem beni zorluyor komşunun yaptığı yemeğin kokusu bile gelse burnuma off ki off yaniYorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.

Benimde sağda hayırlısıyla kız olur inşKizlaaar biz 4 kiz kardesiz 1 tane de erkek kaybimiz var anneme sordum kizlar sağda erkek soldaydi dedi![]()
Bende öyleyim tüm gün battaniye üzerimde uzanıyorumYorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.