- 30 Mart 2017
- 12.790
- 19.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasina cok cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun insallah hayatimizda o kadar kotu olan sey varki radrasyon hormonlu gidalar vs vs birinden bile kacarak iyi bir olay yaptigin kesin benim onumde boyle bir durum yasansa belki bende dikkat edebilirdim ama bu kadar titiz olmaktan korkarim ben hamilelikte de normal hayatimda da cunku sakinan goze cop batar cunku neyden sakinsam hep basima gelirBen her konuda böyle değilim canım ama arkadaşımın göğsünden kitle alındı ve deodarantla roll on çok kullanırmış doktor hepsini yasaklamış bunu duyunca bu konuda hassas oldum açıkcası insan kötü bir örnek görünce daha dikkatli olurya bende korktum açıkcası :/
Kesinlikle kabus gibi hergun erteleyip duruyordum bugun girdim dusa eh bi 4 gun goturur beniYa evet acaba buda mı hamilelik belirtisi
Ben saat kaç olursa olsun sabah duş almadan evden çıkmam ama şimdi çoook zor geliyor bazen 2 bazen 3 gün oluyor dışarıya çıkmayacak olsam bu süre daha da uzayabilir![]()
Benim bildigim igg gecmis zaman igm simdiki zaman igmnin negatif olmasi gerekiyor. Igg de bagisikligi gosterir dedi benim doktorum mesela benim rubella igg pozitif degerde doktora sordum icin bagisikligin var dedi en istedigimiz sonuc dedi tabi belki senin farkli bir durum vardir canim doktorun daha iyi bilir ama sen yine ikinci bir doktora görün bakalim ne diyecek
Esim dun gizli alisverisini oradan yapmis.bebek arabalarida indirimdeydi diyordu.Bugün eşimle ebebek magazasina girdik.
İlla bir şey almak maksadıyla değilde bir bakalım niyetiyle..
Mest olduk resmen nasıl güzeller ya..
Ama tabi eşim fiyatları görünce kısa bir şok yaşamadı değil
Allah gerçekten herkesin yardımcısı olsun..Bir çocuk odası yapmak ve içerisini doldurmak inanılmaz tuzlu geldi bana..
Bazi doktorlar gercekten felaket tellali gibi cok takmamak gerek baska bir doktora mutlaka git ve bize de sonucu yaz bence hersey yolundaBende senin bildiğin gibi biliyorum canım ama doktorum bu şekilde açıklama yapmadı. Rubella bende de aynı bağışıklıgın var bu iyi dedi.
Aynen bu sebepten gideceğim ikinci bir doktordan duymadan içim rahat etmez.
Yok ki burda kilo kac kilo aldin dumduz masallah
Esim dun gizli alisverisini oradan yapmis.bebek arabalarida indirimdeydi diyordu.
Birde ben park yatak alacagim oncelikle daha sonra kizimin odasini bebek odasi yapip kizi daha buyuk odaya alacagim ileri vadede diye simdiden mobilya almiyorum.onlarda indirimde diyordu.
Simdiye dek almadiysan almazsin diye dusunuyorum senin bebisler cok temiz demek ki senin toxoplazma olan negatif ozaman dikkat etmen gerekiyor evet

Kesinlikle kabus gibi hergun erteleyip duruyordum bugun girdim dusa eh bi 4 gun goturur beni![]()
bide sen nasıl iş kadınısın ayıp ayıp 3. Gün bugün dedi
girdim çıktım çok şükürBazi doktorlar gercekten felaket tellali gibi cok takmamak gerek baska bir doktora mutlaka git ve bize de sonucu yaz bence hersey yolunda
Hic almadimYok ki burda kilo kac kilo aldin dumduz masallah
Kizimda annem oda takimi almisti bende sepet almistim cocuk hep sepette yatti oda bombos durdu 1 yil.Banada park yataklardan alın diyorlar ama hani iyi midir hiç fikrim yok.
Bugün bir tane gördük o da çok hosumuza gitti..Böyle sepetli ahşap :)
Benim çıka enteresandı zaten bulantıya rağmen yiyordum ilginç ama zevkle değilYiyin bence de tabi ya tek kilo alan ben olmiyayim hepinizin bulantisi gecsin hepiniz yemek yiyin bol bol![]()
Bugün eşimle ebebek magazasina girdik.
Allah gerçekten herkesin yardımcısı olsun..Bir çocuk odası yapmak ve içerisini doldurmak inanılmaz tuzlu geldi bana..
Bende onlardan beğeniyorum ama ne zamana kadar kullanılıyor bilmiyorum. Birde ben 3 yaşına kadar aynı odada yatmamız gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum yinede ilerde fikrim değişir belki ama yinede direk oda yapıp ayırmıcam Yanımda olsun :))Banada park yataklardan alın diyorlar ama hani iyi midir hiç fikrim yok.
Bugün bir tane gördük o da çok hosumuza gitti..Böyle sepetli ahşap :)
İkeaya bak canım şu anda piyasaki en uygun fiyatlar bana ikea gibi geldi ;Bugün eşimle ebebek magazasina girdik.
Kaçıncı haftadan beri canım ? Banada yeni gittiğim doktor folic asit yerine buna başla dedi ama içinde hepsi var zannedersem . İnternette içerikle ilgili bir kaç şey okudum bu ilaçta kafam karıştı![]()