• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen :) zaten ayırma falan demedı bır kıyamadı sanırım:) oyle olduguna bakma cok rahat anne babayız bıze cok sasırıyolardı ama kızım suan cok sosyal ve özgüvenli :nazar:

Öyle nazlamayız yanı herseye :) 3,5 yasında ama daha anneee şu bana bunu vermıyorrrrr dıye sızlandıgını bilmem.
Kiz cocuklarina nazli derler ama hic gormedim nazli olanini cevremde hepsinin masallahi var bir dilliler bir fenalar yerim.onlari aksine bizim yegen erkek o kadar nazli ki inanamazsin anasi babasi da nazlamadi ama felaket nazli oldu niye sasiriyorlardi ki size herkesin ana babaligi farkli sonucta

Bu tur sorunlar bence gercek hayatlarinda da vardir 9 ay degil bir ömür zor gecer
Dogru soyluyorsun aslinda birden olacak birşey değil bu ama ben katlanamiyorum bu kadarina cevremizde de var boyle olanlar kolunu kaldirma bacagini indirme onu yeme bunu icme kendilerine yetmiyor birde bize yapiyorlar rahat birakin hamileleri ya

Kiz cocuklarina nazli derler ama hic gormedim nazli olanini cevremde hepsinin masallahi var bir dilliler bir fenalar yerim.onlari aksine bizim yegen erkek o kadar nazli ki inanamazsin anasi babasi da nazlamadi ama felaket nazli oldu niye sasiriyorlardi ki size herkesin ana babaligi farkli sonucta
Hahah erkegın nazlısı da cok tatlı oluyo yaa arkadasın oglu oyle masallah cok uslu sasırıyorum.
Sımdı kı cocuklar gerçekten öyle:nazar: ınsallah sen de goruceksın o gunlerı seker anne olucaksın :)))))

Ben de güneşten çok korkarım. Antalya da yaşıyorum, yaz kış güneş haliyle hassas davranmak lazım. Ben la Roche kullanıyorum normalde ama yeterli gelir mi acaba gebelik için ayrı daha etkili kremler var mıdır

ben solenta pregna kullanıyorum, hamileler için zaten ama yoğun kıvamlı bir yapısı var nemlendirmeden sürersen yoğurt gibi kalıyor ciltte

Hahah erkegın nazlısı da cok tatlı oluyo yaa arkadasın oglu oyle masallah cok uslu sasırıyorum.
Sımdı kı cocuklar gerçekten öyle:nazar: ınsallah sen de goruceksın o gunlerı seker anne olucaksın :)))))
Agzin bal yesin insallah bu arada saglikli olsunlar da naz yapsinlar problem degil ama erkegin nazlisi gercekten bir baska oluyor ahahahah

Dogru soyluyorsun aslinda birden olacak birşey değil bu ama ben katlanamiyorum bu kadarina cevremizde de var boyle olanlar kolunu kaldirma bacagini indirme onu yeme bunu icme kendilerine yetmiyor birde bize yapiyorlar rahat birakin hamileleri ya
Hamıleyken de tabı arada olur ama cok abartılı dıkkatlı degıl de saglıklı beslenmek yeterlı...
bunun bıde dogurunca sutun var mı? Emıyor mu? Ay gzı var gaz vıkvıkvık söyle böyle zayıf bıraz kılolu bıraz ınsanı bunaltanları var :) gerçı ben altta kalmadım da lohusayken cekılmıyor:)

IMG_0647.webp
Merhaba güzel insanlar :anneadayı:
Benim yüzümde küçük bir güneş lekesi var geçen yazdan kalma. Rengi çok açıldı ama tekrar koyulaşmasından ve fazlalaşmasından korkuyorum. Cildim karma. Aramızda güneş kremi kullanan var mı
Bunu tavsiye ederim canım

11 14 neye gore karar veriliyor peki ? Bundan sonra baska tahlil varmi bir de ?
14 e kalmaz bence 11 de yapmıstı bana bunda da muhtemelen oyle olur. Sonra 3lu dıyorlar da ben onu yaptırmıcam,yaptırmamıstım.
Kızım da hatırladıgım (daha bu doktorum ıstemedı) butun tahlıllere baktırmıstı, sonra 20lı haftalarda ayrıntılı ultrosn gelıyor orda herseye bakılıyor cınsıyetı kızımın orda tamamen bellı olmustu :)) baska aklıma gelen yok.
O ayrıntılıda kızımın yuzu var resmen suan kı halıyle aynı burnu goz yapısı surat aynı :)))) renklı cok guzel

Hamıleyken de tabı arada olur ama cok abartılı dıkkatlı degıl de saglıklı beslenmek yeterlı...
bunun bıde dogurunca sutun var mı? Emıyor mu? Ay gzı var gaz vıkvıkvık söyle böyle zayıf bıraz kılolu bıraz ınsanı bunaltanları var :) gerçı ben altta kalmadım da lohusayken cekılmıyor:)
Ya ben simdi cekemiyorum o zaman hic cekemem hic olmayacak sekilde insani da panik yapiyorlar cok sukur okuyoruz arastiriyoruz doktorda surekli kontroldeyiz dikkat ediyoruz kisacasi arada bir olur tamam da bunu surekli yapanlari icimden dovmek geliyor. O emzirme falan konusna gelince eger ki yaparlarsa benimkini emmiyor begenmedi al sen emzir diye kucagina birakip giderim anlar anyayi konyayi hormonluyuz suan gelmesinler ustumuze

14 e kalmaz bence 11 de yapmıstı bana bunda da muhtemelen oyle olur. Sonra 3lu dıyorlar da ben onu yaptırmıcam,yaptırmamıstım.
Kızım da hatırladıgım (daha bu doktorum ıstemedı) butun tahlıllere baktırmıstı, sonra 20lı haftalarda ayrıntılı ultrosn gelıyor orda herseye bakılıyor cınsıyetı kızımın orda tamamen bellı olmustu :)) baska aklıma gelen yok.
O ayrıntılıda kızımın yuzu var resmen suan kı halıyle aynı burnu goz yapısı surat aynı :)))) renklı cok guzel
3lu mecburi bir testmi neden yaptirmadiniz ki

ense ve burna baktı ama kan vermedim. erken daha dedi doktor 15. haftada gitçem tekrar
Benim doktorum 11-14.haftalar arasında yapılıyor dedi.Hatta bana randevumu 11+5’de verdi.İlk önce kan vericem,sonra da ultrasyon ile bakacak.Haftan benden ilerde olduğu için sordum

Back
X