• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar selamun aleykum ben cok fena halde oldum bu hamilelikte surekli halsizim yerden kalkamiyorum midem bulanmiyor ama surekli agliyorum bisey yapamiyorum 2 tane cocugum var bakamiyorum onlara benim gibi olan var mi bi yardim edin napim ne edim psikilojim cok bozuldu cocugumu aldurmayi dusunecek duruma geldim sonra sacmalama dedim 2 tane cocugun var onlari öldürebilir misin dedim nasil kurtulacam bu psikolojiden :'(
Canım yakınında yardımına gelebilecek birisi varsa rica et. Hangi şehirdesin aynı şehirdeysek ben bile gelip destek olabilirim. Psikolojik bir süreç yaşıyorsun hiç çocuk yokken bile zorlanıyor insan ama geçici bir dönem öyle düşün

Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor :KK70:
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Buda benm 10+1deki ultrason fotoğrafım :) boyutları aynı sayılır sizin bebişim boyu az daha uzun gibi sanki :KK70:Bu arada boyutu 3.26 cmdi

Eklentiler

• 339223A0-4CA1-4A6D-9EC4-BD242072CDE7.webp
    339223A0-4CA1-4A6D-9EC4-BD242072CDE7.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 89
Buda benm 10+1deki ultrason fotoğrafım :) boyutları aynı sayılır sizin bebişim boyu az daha uzun gibi sanki :KK70:Bu arada boyutu 3.26 cmdi

Teyzesi bizimde 3.33 cm minicik büyük sadece..
Ama çok enteresan bir his ya ilk başta hareket etmiyordu doktor biraz iteledi felan bizim ki hemen kıpır kıpır oldu ayakları ile kendini geri itip duruyor :D
Acayip cinsiyet merak ediyorum şimdide.

Teyzesi bizimde 3.33 cm minicik büyük sadece..
Ama çok enteresan bir his ya ilk başta hareket etmiyordu doktor biraz iteledi felan bizim ki hemen kıpır kıpır oldu ayakları ile kendini geri itip duruyor :KK70:
Acayip cinsiyet merak ediyorum şimdide.
Bende öyle valla :)) 3 hafta sonra gel dedi banada 1 hafta kaldı günler geçmek bilmiyor hem ikili tarama için gidicem onun için heycanlıyım hem bebişim büyüdümü onun için. Karnın çıktımı hiç benim çıkmadı henüz :)

Bende öyle valla :)) 3 hafta sonra gel dedi banada 1 hafta kaldı günler geçmek bilmiyor hem ikili tarama için gidicem onun için heycanlıyım hem bebişim büyüdümü onun için. Karnın çıktımı hiç benim çıkmadı henüz :)

İkili teste gel dedi işte bakalım 2 hafta sonra gobegim biraz çıktı gibi ama çok değil ya :)

Eklentiler

• IMG_20181114_171853.webp
    IMG_20181114_171853.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 80
yan etkileri cok canim o her ilacta var diye onemsememistim ama hamilelikte kullanimi ile ellerinde veri yok. bi sey olur ya da olmaz demiyolar o yuzden bulantilari cekmeyi yeri gelince kusmayi , multi vitamin kullanmayi tercih ettim acikcasi. :)
Benim de bulantilarim basladi bugün hicbisry yemedim kusma yok surekli bir bulanti sadece

aranizda crinone jel kullanan var mi kizlar .. sukur bugun doktorum ayin 30unda birak dedi. oda bulantiya sebep oluyormus bildigim kadariyla ins. az kaldi diyorum. hakkimizda hayirlisi. herkese iyi aksamlar. saglicakla kalin..

canim bende son zamanlarda kusmaya basladim. hic icmedim o ilaci. kusuyorum sonra tekrar yiyorum. ama son 2 gundur kahvaltida tiksinmiyorum baya yiyorum. ama oglene dogru bir bulanti gece yatana kadar.. bende 8+5 oluyorum yarin canim 10a girince azalmasini umut ediyorum. saglik olsun saglikla gelsinler ins
Rabbim kolaylık versin ben çıkardıktan sonra hiç yiyemiyorum değişik bi haldeyim
aranizda crinone jel kullanan var mi kizlar .. sukur bugun doktorum ayin 30unda birak dedi. oda bulantiya sebep oluyormus bildigim kadariyla ins. az kaldi diyorum. hakkimizda hayirlisi. herkese iyi aksamlar. saglicakla kalin..
Ben kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar

Ben kullandım canım bırakalı 1 hafta oluyor hala topaklar geliyor ne jelmiş.
En çok bu ilacı bıraktığıma sevindim desem hiç yalan olmaz :)

bir de simdi aklima geldi kizlar az da olsa bi seyler yemeye calisiyorum yerken tadini aliyorum ama yiyecek bittikten sonra agzimin ici zehir oluyor. dis fircalamak falan kar etmiyor. agzimda igrenc tat ama hep ayni tat.. sizde de var mi? gercekten su ilk 3ay bi bitse :KK17:
Geçen haftaya kadar aynı bende öyleydim tamamen geçmedi ara ara yine o iğrenç tat geçmesi için dua ediyorum

Back
X