• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Genelde bir risk görülmüyor, ben de çok takılmadım sonuca ama eşim biraz evhamlı olduğu için mecbur fetal dna yaptıracağız, dilerim sizlerin sonuçları hep daha iyi çıkar
Eşler biz kadar arastirma yapmadiklari icin bizim kadar bilmiyorlar dogal olarak daha cok panik oluyorlar:) insAllah hepimiz sağlıklı bebekler dunyaya getiririz.

Canım benimde doktorum kalbi duyduktan sonra istedi dün sağlık ocağında yaptırdım hatta burda arkadaşlar baya önceden yaptırmıştı ben de kızıyordum benden niye istemedi die
benimde kalbi duyduktan sonra sadece hepatit testleri istedi önceki gebeliğimde bakılmıştı olmadı ben gideyim baktırayım nasıl iş yapıyolar ya illa 10 kere delecekler kolumu

geçmişe baktım da oğlumda yapmışlar aradım yapmamışsınız dedim p.tesi gel yapalım dedi çok gıcık oldum ya gecen gittim daha hepatit testleri için o sıra yapaydın :olamaz:

Mrb hanımlar,dün ikili için muayene oldum ense kalinligi güzel çıktı 1.19 nazal kemikte oluşmuş.cinsiyet için tahmin istedim uzun uzun inceledi kız dedi .tabi daha küçük olduğu yanılma payı da var diye de ekledi.kan verdim sonuçlar haftaya çıkacak yaştan dolayı zaten sınırdayım 34.5 yaş.geçen sene bebegimi de kaybettigim icin zaten riskim çıkcak hayırlısı artık.

Arkadaşlar bepantol pişik kreminde kampanya var.ürün alana sinema bileti yada 3 aylik belirli dergilerde ucretsiz abonelik.kaçırmayın derim.

Arkadaşlar Gunaydin :)

İkili test sonucum çıktı, kombine riskte 84/1 riskim çıktı yani yüksek risk. Doktorum fetal DNA yaptırmanız gerektiğini söyledi emin olmak için. Ama gayet rahat konuştu, ense kalınlığı dışında bir risk görmediğini, bebeğin hareketli olduğunu ve burun kemiğini gördüğünü söylemişti. Fetal DNA için kan alıyorlar ve yurtdışına tarama için gönderiyorlar. Ortalama 2-3 haftada dönüyormuş sonuçları. İçim çok rahat, hiç kötü bir şey duyacakmisim gibi hissetmiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim :)
Canım ense kalınlığı kaç çıkmıştı senin.3 civarıydı galiba yanlış mı hatırlıyorum.hakkında hayırlısı olsun,için rahat zaten pozitifsin , güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

Bak arkadaşın ki tutmamış çok merak etme :)
doğru diyorsun bilimsel bişey değilmiş zaten hiç farketmez ister kız ister erkek hiç hiç önemli değil sağlıklı ve hayırlı olsun daha ne isteriz aslında merakta etmiyorum 7. Senemde gelen mucizem benim❤️ Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye paylaşmak istedim :)
Kesinlikle hayırlı sağlıklı gelsin de cinsiyetin ne önemi var

Arkadaşlar benim bu toksoplazmaya bağışıkligim çıktı bu iyi bir şey mi acaba ?
Yıllardır kedi besledim ailemle birlikte.

benimde kalbi duyduktan sonra sadece hepatit testleri istedi önceki gebeliğimde bakılmıştı olmadı ben gideyim baktırayım nasıl iş yapıyolar ya illa 10 kere delecekler kolumu
Ya sormadan bişey söylemiyorlar zaten canım ben de simir oluyorum değiştircem şimdi doktıru
Mrb hanımlar,dün ikili için muayene oldum ense kalinligi güzel çıktı 1.19 nazal kemikte oluşmuş.cinsiyet için tahmin istedim uzun uzun inceledi kız dedi .tabi daha küçük olduğu yanılma payı da var diye de ekledi.kan verdim sonuçlar haftaya çıkacak yaştan dolayı zaten sınırdayım 34.5 yaş.geçen sene bebegimi de kaybettigim icin zaten riskim çıkcak hayırlısı artık.

Arkadaşlar bepantol pişik kreminde kampanya var.ürün alana sinema bileti yada 3 aylik belirli dergilerde ucretsiz abonelik.kaçırmayın derim.
Canım kaçıncı günün ben de dün baktırdım 11+2 ydi 0.9 mm çıktı bana cinsiyet söylemedi ama devletteydim çünkü. Acaba haftaya öğrenebilir miyim bende ? Bepantol nerde kampanyada canım

Ya sormadan bişey söylemiyorlar zaten canım ben de simir oluyorum değiştircem şimdi doktıru

Canım kaçıncı günün ben de dün baktırdım 11+2 ydi 0.9 mm çıktı bana cinsiyet söylemedi ama devletteydim çünkü. Acaba haftaya öğrenebilir miyim bende ? Bepantol nerde kampanyada canım
Canım dün muayene oldum 11+5 dim ultrasonda 12+2 çıktı.ileri çıksın geri düşecek diye aklım çıkıyor.bende araştırma da yaptırdım ikili testi çok güzel ilgileniyorlar sordum cinsiyeti bakalim dedi baktı valla uzun uzun..
Kremide eczaneden aldim arkdasım fiş ile başvuruluyo intertten.

Canım dün muayene oldum 11+5 dim ultrasonda 12+2 çıktı.ileri çıksın geri düşecek diye aklım çıkıyor.bende araştırma da yaptırdım ikili testi çok güzel ilgileniyorlar sordum cinsiyeti bakalim dedi baktı valla uzun uzun..
Kremide eczaneden aldim arkdasım fiş ile başvuruluyo intertten.
Ya evet inşallah hızlı hızlı büyür sıpalarımız, benim ilk gittğimde 17 gün geri atmıştı şimdi sat ile ultrason arasında 5 gün kaldı baya toparladı. Hatta dün doktor oo ikili test zamanın dedi dedim yok daha küçük bi baktı yok yok yapılır deyip yaptı kayınvalidemin çalıştığı hastane ama ona rağmen çok ilgili değillerdi 5 dk bile göstermedi bebeği kendi baktı ölçtü tamam olur dedi işte ensesini ölçtü sonra da haftaya özele gideceğim 12+5 olacak belki söyler cinsiyeti :)

Merhaba arkadaşım ikili testi nerde yaptırdıniz acaba özel mi birde fiyatını ogrenebilirmiyim bu konuda hiçbir bilgim yok

Back
X