• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
9 hafta 1 günlük civari olanlar ultrason da bebeğin el ve ayak tomurcuklarını yada hareketlerini gördünüz mü?
Ben de 9+2 de gittim dr gosterdi basi poposu elleri vs diye ben net olarak göremedim eşim ben gordum diyor karsindaki ekranndan degil de drun baktigi ekrandan bakmak daha iyi yakindan baktigin icin dahanet oluyor sanirim

Beslenemediğimden doktordan vitamin istedim vermedi ama ben aldım yine de öyle çok balık yiyebilecekmişim gibi durmuyo çünkü yeni doğum yapan bi arkadaşımın da tavsiyesiyle algae oil dye bi omega vitamini aldım

Canım ben fizyoterapistim ve özel eğitimde çalışıyorum.Yani engelli çocuklarla,down sendromlular da dahil. Bazı velilerim down sendromu çocuğunda hiçbir şey bulunmazken down sendromu olmayan çocuklardan kaç tanesine de down sendromu olacak denmiş anne karnındayken. Yani için rahat olsun her şey Allahtan kesn diye bir şey yok :)

Ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum canım hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ki risklerle kendimizi üzmeyelim :) teşekkür ederim desteğin güzel yorumun için çok sağol. Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Canım dün muayene oldum 11+5 dim ultrasonda 12+2 çıktı.ileri çıksın geri düşecek diye aklım çıkıyor.bende araştırma da yaptırdım ikili testi çok güzel ilgileniyorlar sordum cinsiyeti bakalim dedi baktı valla uzun uzun..
Kremide eczaneden aldim arkdasım fiş ile başvuruluyo intertten.
Böyle önden gitmesi iyi bişey mi canım benimde 4 gün önden gidiyor her doktora gidince artıyor

ay benimde 15 günüm kaldı oğlum 11-12 civarı göstermişti belki yine erken görürüm tabi göstermezse anlarım az çok kız olduğunu :)

Canım şuan çok küçükler zaten şuan sadece tahmin yapabiliyorlar hata payıda yüksek birkaç haftaya netleşir zaten cinsiyetler.benim durumum biraz hassas oldugu şevkatle yaklaşıyorlar bana ne yalan söyleyim.

Canım ben araştırma hastanesinde yaptırdım.

Yüksek değil canim ense kalinligi 3 3,5 üstü sınır değer.evet bu testlerin hepsi olasılıklar dahilinde sabah okudum hatta ense kalinligi 6 üstünde bile %50ihtimal söz konusu.tabi tek bir deger bisey ifade etmiyor.

Çok hoş canım ya rahat rahat baksaydınız sevin doya doya
Çok keyifliydi ama eşim ve ben sadece :)

İyi hadi gözünüz aydın ❤️ Ya bende ilk günlerde çok stres oldum tüp bebek olduğu için zorlu yollardan geldik evet birde Haziran ayında 11 haftalık bi kaybım var o yüzden içim hiç rahat değil rüyamda eve ultrason cihazı aldığımı bile görüyorum:) her dk bakarız artık :)
Rahat ol canım kaygılanıyoruz elbet elimizde olmadan ama stressiz geçirmek en iyisi dimi ❤️ Benim de eşim baktığı için çok özel ve güzel oldu aslında ikimiz vardık ve bebeğimizi ilk kez gördük :)

Kızlar yaklaşık 5 kilo vermişim :/ böyle giderse daha da vereceğim
Benim kardeşim de 5 kilo vermişti sonra da 8 kilo aldı çok zorlandı. Umarım çabuk geçer sıkıntılı sürecin canım benim de bulantı kusmam var ama kilo aldım çok enteresan

Yaş riski benim de 30 olduğundan 550/1 civarı bir şey yazıyor, doktorun orada önemsediği risk grubu kombine risk, yaşta çıkan riske hiç takılma canım :)

Her şey Allahtan arkadaşım :) biz rahat olalım bebişler de rahat büyüsün içerde :)

Cinsiyeti belli olan yokmu aranizda
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Dr kız dedi ama bakalım daha parmak kadar inşallah doğru tahmindir gerçi sağlıkla gelsin bebeğim hiç farketmez.
Böyle önden gitmesi iyi bişey mi canım benimde 4 gün önden gidiyor her doktora gidince artıyor
Bazen gününde bazen bikaç gün ileri çıkabiliyor benim.ileri çıkması sorun teşkil etmez canım annede şeker yoksa.

Benim randevumada daha 19 gün var o vakte 13 haftalık olucaz cinsiyetini gösterir InşAllah diye umut ediyorum :KK48:

@LovefooL merhaba hoşgeldin :)
Strongmom_ Strongmom_ canım dikkat et kendine çok zayıflamışsın bitkin düşersin.bende de bulantı var ama iştah daha baskın durumda kilo alıyorum.maalesef çogumuzun kayıpları var galiba enerjimizi ,moralimizi yuksek tutup, duamızla saglikla kucagımıza alacağız bebeklerimizi.
Çok bitkinim hastaneye yatacak düzeydeyim ama istemiyorum evde serum takılsa arada hastanede taktırıyorum bugün bi lokma yemedim dile kolay geliyor ama :(
Şu an çok zorlanıyorsdur ama ilerisi için iyi oluyor fit bir hamile oluyorsun
İnşâAllah canım o günleri de görürüz❤️
Çok keyifliydi ama eşim ve ben sadece :)

Rahat ol canım kaygılanıyoruz elbet elimizde olmadan ama stressiz geçirmek en iyisi dimi ❤️ Benim de eşim baktığı için çok özel ve güzel oldu aslında ikimiz vardık ve bebeğimizi ilk kez gördük :)

Benim kardeşim de 5 kilo vermişti sonra da 8 kilo aldı çok zorlandı. Umarım çabuk geçer sıkıntılı sürecin canım benim de bulantı kusmam var ama kilo aldım çok enteresan

Her şey Allahtan arkadaşım :) biz rahat olalım bebişler de rahat büyüsün içerde :)
Ne güzel canım arada bi gidin siz yine :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Dr kız dedi ama bakalım daha parmak kadar inşallah doğru tahmindir gerçi sağlıkla gelsin bebeğim hiç farketmez.

Bazen gününde bazen bikaç gün ileri çıkabiliyor benim.ileri çıkması sorun teşkil etmez canım annede şeker yoksa.
Şeker bir kere ölçmüştü doktor normaldi ama en son ne oldu bilmiyorum ,gelişiminle yada boyunla alakası vardır belki diye düşünmüştüm

Bak arkadaşın ki tutmamış çok merak etme :)
doğru diyorsun bilimsel bişey değilmiş zaten hiç farketmez ister kız ister erkek hiç hiç önemli değil sağlıklı ve hayırlı olsun daha ne isteriz aslında merakta etmiyorum 7. Senemde gelen mucizem benim❤️ Sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye paylaşmak istedim :)
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benim :)

Back
X