• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorma canım ya sabah bir ara kötü oldum bogazlarim felan hep sisti.
Sesim kisilmisti ama toparladım.
Hatta ilginçtir midem bile çok nadir bulandı..

Yaa bana da kesin haber ver çok merak ediyorum sizi.İnsallah güzel güzel haberlerle gelirsin canım partem ♥️
Kestane balı cok ıyı gelıyor aslında... bol meyve ye kuzu ılerlemesın ballı lımonlu ıhlamurda cook ıyı gelırrr :)

Ayyy ınsallah kuzum :KK200:

Ben en son 7+1 de gittim canım o zaman kalp atışını duyduk ama 1cm di daha hareket falan yoktu. Nasipse salı gidicez o zaman 10+5 olucak inşallah hareket eder :)) Gaz da olabilir dediğin gibi zaten emin olsam ağlıcam heralde çok duygulanıyorum şimdiden :KK70:

plasentadaki damar atıyor diye biliyorum :)

Bende sordum vitamin konusunu..Gebeliğin ilk 3 ayında olduğum için doktor gerekli duymadı vitamine henüz erken olduğunu söyledi..Su anda folik asit kullanımı yetiyor..
Zaten bebekler bu süreçte cok kucuk ve gerekli vitamin vs anne rezervlerinden alabiliyorlar.
Ben de 11 hafta sadece folik içtim

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim :KK43:
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İğne etkili oluyor diye biliyorum hemen önlem alınması çok iyi olmuş. Sen kendini strese sokma şimdi inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Arama imkanın varsa bugün kendi doktorunu ara o seninle alakalı daha fazla bilgiye sahip acildeki doktorlara göre.

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim :KK43:
Canım şu Mübarek günün yüzü,suyu hürmetine Rabbim sana bağışlasın bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göresin inşallah :dua::dua:

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İğne etkili oluyor diye biliyorum hemen önlem alınması çok iyi olmuş. Sen kendini strese sokma şimdi inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Arama imkanın varsa bugün kendi doktorunu ara o seninle alakalı daha fazla bilgiye sahip acildeki doktorlara göre.
Amin canım kendi doktorumun olduğu hastanedeyim aynı şeyleri söyledi yarın sabaha kadar yatış verdi
Geçmiş olsun canım, ne durumdasın şimdi?
Ara ara kanamam oluyor ayağa kalktıkça Dr azalacak dedi inşâAllah bişey olmaz :(
Canım şu Mübarek günün yüzü,suyu hürmetine Rabbim sana bağışlasın bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göresin inşallah :dua::dua:
Amin hepimiz inşâAllah canım
Strongmom_ Strongmom_ geçmiş olsun canım :KK43: dr ne dedi?
Bi gün yatış verdi geçecek dedi inşâAllah geçer :(

Neden öğrenmek istemiyorsun,ben çok merak ediyorum cinsiyetini :anneadayı:
Arkadaşlarımın çoğu ilk zamanlar öğrendi ve 6. Ayda organ taramasında yanlış olduğunu öğrendiler hep yanılma payı çok yüksek olabiliyor buda bence tam bir hayal kırıklığı somuçta hayal kuruluyor etrafına söylüyorsun vs. En iyisi geç öğrenmek bence :)

Amin canım kendi doktorumun olduğu hastanedeyim aynı şeyleri söyledi yarın sabaha kadar yatış verdi

Ara ara kanamam oluyor ayağa kalktıkça Dr azalacak dedi inşâAllah bişey olmaz :KK43:

Evet dinlenip iğneleri de olunca geçiyor. Ben 2-3 hafta yattım sonra kesildi. Hiç korkma hepimizin başına geldi.. ozellikle 6-10 haftalarda olur..

Günaydın herkese, sağlık ocağında kaçıncı haftadan sonra bebeğin kalbi dinleniyordu?

Back
X