• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar nasılsınız ?
İki gündür mide bulantim gözle görülür derecede azaldı.
Çok acayip bir şey sanki yıllardır midem bulanıyor gibi geçip gitmeye başlaması çok garip..Umarım normal bir şeydir..
Normal cnm merak etmee benım eskıye gore azalmıstı sankı ama yanma yuzunden malesef!!!

Merhaba hanımlar:)Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum kısmetse:) 2017 Ekim annesiyim.13 aylık bır kızım var. Kızımın tahmini dogum tarihi kasımdı ama ekimde gelmeyi tercih etti. Şimdi de takvim temmuz gösteriyor ama belki de haziran annesi olurum:)Bursada yasıyorum. Aramızda bursalı hamileler varsa doktorları kim öğrenmek isterim. Kızımda o kadar cok doktor gezdim o kadar sık doktora gittim ki bu sefer iyi ve kalıcı tek doktorum olsun istiyorum. Ayrıca emzırırken hamile kalanlar varsa onlarla da tanışmak isterim. Ya da benım gıbı kucuk bebeği olanlar var mı:) İnşallah saglıkla kucagımıza almak nasıp olur hepimize:)

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar:)Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum kısmetse:) 2017 Ekim annesiyim.13 aylık bır kızım var. Kızımın tahmini dogum tarihi kasımdı ama ekimde gelmeyi tercih etti. Şimdi de takvim temmuz gösteriyor ama belki de haziran annesi olurum:)Bursada yasıyorum. Aramızda bursalı hamileler varsa doktorları kim öğrenmek isterim. Kızımda o kadar cok doktor gezdim o kadar sık doktora gittim ki bu sefer iyi ve kalıcı tek doktorum olsun istiyorum. Ayrıca emzırırken hamile kalanlar varsa onlarla da tanımak isterim. Ya da benım gıbı kucuk bebeği olanlar var mı:) İnşallah saglıkla kucagımıza almak nasıp olur hepimize:)
Öncelikle hayırlısı olsun canım :)) Ben Bursalıyım Esentepe hastanesinde Gönül Doyran’a gidiyorum. Şuan için memnunum çok sakin bir doktor bende biraz heyecanlı olduğum için birbirimizi tamamlarız diye düşünüyorum. Sen Hangi doktora gidiyorsun ?

Merhaba hanımlar:)Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum kısmetse:) 2017 Ekim annesiyim.13 aylık bır kızım var. Kızımın tahmini dogum tarihi kasımdı ama ekimde gelmeyi tercih etti. Şimdi de takvim temmuz gösteriyor ama belki de haziran annesi olurum:)Bursada yasıyorum. Aramızda bursalı hamileler varsa doktorları kim öğrenmek isterim. Kızımda o kadar cok doktor gezdim o kadar sık doktora gittim ki bu sefer iyi ve kalıcı tek doktorum olsun istiyorum. Ayrıca emzırırken hamile kalanlar varsa onlarla da tanışmak isterim. Ya da benım gıbı kucuk bebeği olanlar var mı:) İnşallah saglıkla kucagımıza almak nasıp olur hepimize:)
Bende Bursa’da yaşıyorum canım ben Oktay Altun’a gidiyorum şimdi gayet memlunum doğumuda aynı doktorda yapmak istiyorum

Kızlar nasılsınız ?
İki gündür mide bulantim gözle görülür derecede azaldı.
Çok acayip bir şey sanki yıllardır midem bulanıyor gibi geçip gitmeye başlaması çok garip..Umarım normal bir şeydir..
12. Haftadan sonra azalıyo diyolardı. Normaldir bence. Ben çok zorlanıyorum darısı başıma :dua:

Öncelikle hayırlısı olsun canım :)) Ben Bursalıyım Esentepe hastanesinde Gönül Doyran’a gidiyorum. Şuan için memnunum çok sakin bir doktor bende biraz heyecanlı olduğum için birbirimizi tamamlarız diye düşünüyorum. Sen Hangi doktora gidiyorsun ?
Ben henüz gitmedim canım.Kızımda hayat hastanesinde ayse erol namziye hanım dorukta Kemal koroglu Neriman celik yeliz hanım vardı soyadını unuttum ve daha aklıma gelmeyen bir çok doktora gittim. Bazıları tutuktu bazıları da heyecanlı bir anne için fazla donuk. Ama dogumu hayat hastanesinde ayse erol yaptırdı. Normal istiyordum ama 37.haftada suyum geldi gram acılma olmayınca da spinal sezeryan oldu. Bu sefer bir tek doktor bulup ona gıtmek istiyorum

Bende Bursa’da yaşıyorum canım ben Oktay Altun’a gidiyorum şimdi gayet memlunum doğumuda aynı doktorda yapmak istiyorum
O doktoru da duydum canım çok olumlu yorumlar vardı birde Emre uysal vardı ama o muayenehane açtı tahlilleri falan hep dışarda yaptırmak zorunda olucağım için tercih etmedim. İnşallah çok güzel doğumlar yaparız hepimiz.

Ben henüz gitmedim canım.Kızımda hayat hastanesinde ayse erol namziye hanım dorukta Kemal koroglu Neriman celik yeliz hanım vardı soyadını unuttum ve daha aklıma gelmeyen bir çok doktora gittim. Bazıları tutuktu bazıları da heyecanlı bir anne için fazla donuk. Ama dogumu hayat hastanesinde ayse erol yaptırdı. Normal istiyordum ama 37.haftada suyum geldi gram acılma olmayınca da spinal sezeryan oldu. Bu sefer bir tek doktor bulup ona gıtmek istiyorum
Birazda semt olarak uyması gerekiyor canım ben Osmangazi de oturuyorum. Hayat hastanesinde ve Ceylan hastanesindede doktor tavsiye ettiler ama bana uzak kalıyor. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun böyle birçok doktora gitmek kararsız kalmakta kötüdür tahmin edebiliyorum.

Birazda semt olarak uyması gerekiyor canım ben Osmangazi de oturuyorum. Hayat hastanesinde ve Ceylan hastanesindede doktor tavsiye ettiler ama bana uzak kalıyor. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun böyle birçok doktora gitmek kararsız kalmakta kötüdür tahmin edebiliyorum.
Ben Yıldırım'da oturuyorum ama inan neresi olursa gıdıcem artık cunku ilk hamılelelıgımde cok heyecanlı ve kararsızdım.Şimdi tek doktorla ilerlemek istiyorum. Hayat e ceylan da kımı onerdıler hatırlıyormusun

:) gonulden geçen degıl de kızım sanki kız kardesı olacagını dusundugu için kız :KK200: ama tabı erkek kız gerçekten farketmıyor. Kız cocugu delısıyım Rabbım bıtane verdı cok sukur insallah saglıklı olsunda gerçekten farketmez.

Dusuk tehlıkem varya okadar korkuyorum kı tekkk dileğim saglıklı olmasıııı 14:40 randevum var deli gıbı merak edıyorum :dua:
Bizim cimcimeler kız kardeş istiyor desene :) kızımda aynı şekil anne kız olsun, erkekler çok yaramaz diyor :-)
Rabbim sağlık , sıhhat versin dediğin gibi kız da evlat, erkek de.
İnsallah güzel haberlerle gelirsin cancağızım ❤️

Ben Yıldırım'da oturuyorum ama inan neresi olursa gıdıcem artık cunku ilk hamılelelıgımde cok heyecanlı ve kararsızdım.Şimdi tek doktorla ilerlemek istiyorum. Hayat e ceylan da kımı onerdıler hatırlıyormusun
Hayat hastanesi Nazmiye Şentürk
Ceylan hastanesi Sibel Akesen
Bende çok kararsız bir insanım ama doktor konusunda bilmiyorum devam ediyorum Gönül hanıma ve kadın doktor kesinlikle istemiyordum :)

Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar çok bildirim gelmiş ki atladığım varsa affedin kanamam bi azaldı şimdi yine başladı çok korkuyorum Rabbim bana bağışlasın inşâAllah bunu da kaybetmek istemiyorum:KK43: dualarınız için çok teşekkürler inşâAllah atlatırız
Zor elde edilen gebelik benim de hep riskli geçiyor cnm... Rabbim yardımcınız olsun sizlere bağışlasın sağlıkla devam etsin inşallah dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce her şey tekrar yoluna girer..♥️Bol ve acil şifalar diliyorum ♥️
İnşâAllah canım amin çok sağol❤️
Amin canim rabbim sana bagislasin saglikla insallah. Moralini yüksek tut lutfen
Tamam canım iyi olcaz inşâAllah ❤️
Anladım canım. Herşey güzel olur bebişinle bugün kandil gününde inşallah :KK200:
Amin hepimizin inşâAllah ❤️
Zor elde edilen gebelik benim de hep riskli geçiyor cnm... Rabbim yardımcınız olsun sizlere bağışlasın sağlıkla devam etsin inşallah dualarım seninle
Evet canım zor elde edilen gebelik çok korkuyorum Rabbim onu bize bağışlasın duaların için çok teşekkürler ❤️

Canım ne yaptın dr a karar verdin mi ben gittim cuma başak hanıma ya istediğim kadar sıcak gelmedi bilmiyorum tatlıda bir dr ama ne bilim inşallah zamanla alışırız birbirmize birde ultrason da 5 dk baktı 10 sn kalp atımı dinletti kızlar sizin dr lar nasıl ultrason da detaylı gösteriyor mu. Eşimde daha kücücük neyi göstersin uzun uzun diyor bilemedim sende gideceksen senınde yorumunu bekliyorum bana mı öyle geldi acaba
Benim doktorum da kısa süreli bi göz gezdiriyor kaldırıyor küçük olduğu içindir yüksek ihtimal

:KK43: çok iyi anlıyorum..

En iyisini yapmışsın. Ben öğleciyim. Bi saatir okula mı gitsem hastaneye mi diye düşünüyorum. Sabah baya kustum. Ardından başka şeyler yedim. Onları kusmadım. Okula gidiyorum şimdi inşallah pişman olmam

Çok geçmiş olsun, umarım dinlenebilirsin de tez vakitte geçer .

Gitmedim valla kızlar yatıyorum hasta gibi umarım erkenden geçer:dua:

Ben de Oktay altuna gidiyorum çok memnunum kendisinden

Bizim cimcimeler kız kardeş istiyor desene :) kızımda aynı şekil anne kız olsun, erkekler çok yaramaz diyor :-)
Rabbim sağlık , sıhhat versin dediğin gibi kız da evlat, erkek de.
İnsallah güzel haberlerle gelirsin cancağızım ❤️
Eeee herkes kendıne göre erkek olsa erkek olsun derdı :KK53: aminnn ınsallahhhhh:dua:

Back
X