- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Bence sizin kızınız olucak öyle hissettim hayırlısı tabi herşeyin :) Bende bi kızım olmasını çok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Belirsiz canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sizin kızınız olucak öyle hissettim hayırlısı tabi herşeyin :) Bende bi kızım olmasını çok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Belirsiz canm
Ben de 12. Haftada gideceğim kesiN tahminde bulunur diyordum :)Belirsiz canm
Heee anladım vay be ben de atarım gidinceBebegın genelde 10 12 haftalr arasında kı bacak arası cıkıntısından tahmın yurutuluyor. Bacak arası dık ya da egım oluyor :)

ıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.( ben daha ruyamda goremedım pf)Bence sizin kızınız olucak öyle hissettim hayırlısı tabi herşeyin :) Bende bi kızım olmasını çok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Bulunuyo erkekse soyler ama bence sorma cunku bu haftalarda ogrenıp sonradan kız dıyen cokBen de 12. Haftada gideceğim kesiN tahminde bulunur diyordum :)
vaaay ama bazen anlamıyoruz kıHeee anladım vay be ben de atarım gidince![]()
Ben regenesis max kullanıyorum maşallah içinde Yok yok :)Kızlar imom omega 3 kullanan var mı?
Kızlar nasılsınız? Bebişlerini görenler hayırlı olsunHasta olanlara geçmiş olsun.
Ben nanemollayım. Bugün çok yordu okul benisaatlerdir sancım var. Uzandım dinlenince azaldı sanki. Ne olacak böyle ya, rapor alsam çocuklarıma kim bakacak? Yazık ücretli öğretmen bulacaklar. Benim raporum bitince o öğretmende gitmek zorunda kalacak
Zaten ikinci dönem yarıda bırakacağız. Dinleneyim yormayayım kendimi diyorum ama bi bakmışım harıl harıl etkinlik yapıyorum. Duygusal olarak çalkantılıyımsürekli suçluyorum kendimi. Annemi de özledim offf
Kilo alınca hangisi oluyormuş :)) Ben şuan söylemiyim kaç kilo aldığımı ama rekor bendeıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.
Bende kızım olcak dıye hıssedıyorum neden bılmıyorum ama belkıde ben yanılıyorum herkes dogruyu soyluyor :)
Doktor ılk daha erken dedı sonra bısey gosterdı bak deıd ama bu kesın degıl oyuzden sen bunu cıddıye alma cok ufak cunku dedı:) bende almıyorum
Neyse artık saglıklı olsun nasipppp
Bulunuyo erkekse soyler ama bence sorma cunku bu haftalarda ogrenıp sonradan kız dıyen cok
vaaay ama bazen anlamıyoruz kıaha arada kaldık
Bakıp bakıp duruyorum hala çözemedimHadi nub sallayın bana :))))) bılenler
Ben kullanıyorum canım
Kabızlığı bu yapmıyor da demir ilacı kullanıyorum o fena kabız yaptı.
Herhangi bir kilo etkisi de görmedim henüz
Kabızlığı bu yapmıyor da demir ilacı kullanıyorum o fena kabız yaptı.
Herhangi bir kilo etkisi de görmedim henüz
Bilmem öyle hissettim nedense. Bi tane kızınız vardı sanki öyle hatırlıyorum doğrumu? Benimde şuan göbeğim yok çok merak ediyorum bide hareket ediyomuydu ultrasonda?ıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.( ben daha ruyamda goremedım pf)
Bende kızım olcak dıye hıssedıyorum neden bılmıyorum ama belkıde ben yanılıyorum herkes dogruyu soyluyor :)
Doktor ılk daha erken dedı sonra bısey gosterdı bak deıd ama bu kesın degıl oyuzden sen bunu cıddıye alma cok ufak cunku dedı:) bende almıyorum
Bulunuyo erkekse soyler ama bence sorma cunku bu haftalarda ogrenıp sonradan kız dıyen cok
Folbiolden neden memnun değildin canımKilo etkisi görmemene çok sevindim çünkü omurgamda sıkıntı var bel ağrısından ölüyorum doktor kilo alımına dikkat et diye uyardı. Bunun içindede Demir var kabızlıktan o yüzden korkuyorum, folbiol kullanıyorum 3 aydır mahvetti beni. Baktım bunda da Demir var ama doktor verdi kullanıcam tabikiÇok teşekkür ederim canım
![]()
Maksat eğlenmekıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.( ben daha ruyamda goremedım pf)
Evet bır tane prensesim varBilmem öyle hissettim nedense. Bi tane kızınız vardı sanki öyle hatırlıyorum doğrumu? Benimde şuan göbeğim yok çok merak ediyorum bide hareket ediyomuydu ultrasonda?

Folbiolden neden memnun değildin canım
hahhah sanmıyorum alakası oldugunu şöyle derler ya kız olursa kalca genısler gobek yayık olur top gıbı olmaz erkek dık olur top gıbı :) tutmayan var mı var hemde coktur :) ay bır bellı olsaa neyse cok kalmadı kızlaaar yaaKilo alınca hangisi oluyormuş :)) Ben şuan söylemiyim kaç kilo aldığımı ama rekor bende![]()
aaa noktaa gıbı hanı alttaaaaBakıp bakıp duruyorum hala çözemedim
Minnos bacaklar nerede diye![]()
Neyse ennn fazlaaaa ayrıntılı ultrsonda gorunceklerrrMaksat eğlenmekyoksa görmeden inanmam
Az kaldı inş azNeyse ennn fazlaaaa ayrıntılı ultrsonda gorunceklerrrnereye kadar kaçarsınızzz
hahaha
Maşallah :)) ben 10 haftanın başında gittim hiç hareket etmiyordu doktor neler neler yaptı etsin diye banamısın demedi doktor ya çok uslu olucak yada uykusu ağır dedi gülerek bakalım bu gittiğimde napıcak bu seferde hareket etmesse korkarım valla.Evet bır tane prensesim var
Hareket edıyodu hemde nasıl kafasını oynatıyodu bı anda sallandı sallandı ayagaaa kalkar gıbı olduuu hooop atladıyerını degıstırdı taklaaaa attı sankı aaaaa dıye sok oldukkk allahhhh bır taneeeee duvara tırmanan yetmemıstı sankı
Ayrıca ayaklar falan zaten kıpır kıpır cokkk guzeldıııı kızım cok hreketlı cooook halaa hareketli ama böyle hareket ılkkez gordum cok guzeldı![]()
Çok üzüldüm canımHepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
Olmadı galiba canım. 3 yıl geçti hatırlamıyorum tam :)Canım peki kabızlık yada fazla kilo yapar mı bilgin var mı? Doktorum bunu kullanmamı istedi ama hiç bilgim yok sormakta aklıma gelmedi![]()
Anasınıfı branşım. Oturmak mümkün değilAyy canım cok arada kalmıssın ama daha cok oturarak yapsam olmuyor mu? Ama ınsan cıdden bazen otururken bıle agrısı oluyor:/ kolaylık dılıyorummm
Bende gurbetteyim ve şu dönem anneme çok ihtiyacım varBen regenesis max kullanıyorum maşallah içinde Yok yok :)
Ben bu haftalık aldım valla 5 gün artı annemi de özledimyalnızım hiç kimde Yok